kızlar yaşadıklarıma inanamıyorum yardım edin

Arkadaşım nasıl bi ilişkiniz var sizin, birbirinizi dövüyorsunuz, küfürler ediyorsunuz..

arkadaşım yazdıklarında dayak ve küfürü okuduğumda olay biter zaten. olay nasıl geliştise gelişti ilk veya son şiddetli veya şiddetsiz ne olursa olsun savunma yani. he savuyosan da hoşuna gidiyorsan da ben bilemem devam edin

çok çok haklısın .parnoyaklar cuzdan karıştırır araştırır.gerçekden bırbırlerıne guvenen ınsan telefonu bıle karıştırmaz...benimde 5 yıllık ilişkim var ve bana öyle bi güven verdiki cevresinde cok kız olmasına ragmen hiçbişeyini karıştırmadım.yürürken ceplerine atarım elimi nevar ne yok diye .

hak veren biri çıktı canım sonunda saol allah bozmasın bu arada canım

konudan çok sapmışsınız arkadaşlar herkesin kendi hayatı ister aynı evde yaşar ister küfür eder ister vurur kırar ama burdaki amaç başkalarının hayatlarını yargılamak değildir. benim önerimse şu ilişkinizde çok birikmişlikler var ve bu da patlama noktası olmuş. konuşarak halledilemiyorsa zamana bırakın ve biraz nefes alın o da düşünsün siz de düşünün hatalarınızı anlayacağınızı umuyorum. bu yaşananlar nasıl unutulur dersen emin ol unutulur izi kalır elbet ama zaman her şeyi ilacı. ilerde böyle bir sorun yaşarsam tekrar diye korkularınız var ama ilerisini Allah tan başka kimse bilemez şu anı yaşayın gerisini çok da takmayın derim ben.

cocugu resmen dovmussun o da karsiligini verince uzulup aglamis. suc bana gore % 99 sende. baska olaylardan dolayi sinirlisindir onu bilemem.
bence derhal ayrilin fazla bile durmussunuz.

enee. bu nasıl bi konudur?
herkes ayrı telden çalmış
kız bi şok geçirmiş zaten yaşadıklarından dolayı bide siz yok saygıydı sevgiydi ahlaktı huraa saldırmışsınız. yadırgadım açıkçası.

çünkü her insan birbiriyle aynı olamaz, monotip ilişkiler yaşayamaz.
bi insan saygısız da olabilir, küfürbaz da olabilir, sevgisiz bir birliktelik de yaşayabilir, sevgilisiyle aynı evde de kalabilir. siz bunları yapmıyorsunuz diye başkalarını kınamaya da hakkınızın olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

konu sahibine gelince, yaşanmışlıklar cidden çok birikmiş bi anda resmen patlama yaşamışsınız. erkek arkadaşınız da sizin sinirinizden etkilenmiş o da sinirlenmiş şiddetli bi tartışma olmuş. normalde böyle bi durum yok sanırım ilişkinizde, çünkü gerçekten şok geçirmişsiniz ikinizde. utanmışsınız vs.
bence konuşarak halledilebilir bi durum, çünkü zaten ayrılmayacağınızı belirtmişsiniz.
özellikle de regl döneminden önce bu tür sinirlilik, aşırıya kaçan davranışlar çok olur çok normaldir.
bide bu olayı evet unutmazsınız, unutmayacağınız için de tekrarlanması bence çok düşük bi ihtimal. eğer unutursanız o zaman korkun zaten

Gören de çocuk içip içip kızı sövmüş dövmüş sanır. Bu ne tepki. Belli ki karşılıklı duygusal bir patlama yaşamışlar. Olur böyle şeyler. Biz de yaşamıştık böyle itişip kakışmalar zamanında. Ama üstünden yıllaaar geçti bir daha da tekrarlanmadı çok şükür. Tekrarlanmaz da.. Arada sevgi varsa herşey bir de güzel unutulur, hatta dönüp hatırlayıp gülersiniz de... Bu kadar karamsar olmayın, çünkü yaşadığınız şey sizin genel ruh haliniz veya karakteriniz değil ki.. Bir anlık bir patlama sadece. Tekrarlamadığınız sürece geride bırakılabilir bir olay. Asıl çözmeniz gereken şey "niçin konuşamadığınız" meselesidir. Bunu hallederseniz mutlu bir gelecek sizi bekliyor, merak etmeyin :)

sürekli birlikte vakit geciriyor kendinize hiç özel zaman ayırmıyorsanız bu da sorunlara kapı açmış olabilir. biraz zaman verin birbirinize. seviyosanız zaten üstesinden gelirsiniz herşeyin. saygı da oluşur elbet zamanla. bigün oturup birbirinize güzel bi mektup yazmayı deneyin. oyle konusmak msj falan değil. mektupta sadece sevginizden ve güzel şeylerden bahsedin sonra da çıkıp sinemaya falan gidin. ve bidaha böyle bişey yaşamamanız gerektiğini anlatın birbirinize. ama once zaman gecsin kafanızı toparlayın biraz.

Oh sonunda adam akıllı düşünen biri.Dediklerine katılıyorum canım.Ayrıca neden herşeye kötü bakılır ki bazı hatalar ilişkileri öyle düzeltiyorki iki tarafta bunun farkına vardıktan sonra bence düzelmicek şey yok.Hayatta diğer konularda imkansız bir şey yok düşüncesine kapılınıyor ama neden olay ilişkilere gelince hemen aaaa bitsinn aaa böyle böyle deniliyor.Dediğim gibi bu yanlışın farkına gerçekten içten varıldığı zaman inanıorum ben düzelir herşey.Bundan sonra birbirinizi kırmamaya çalışın canım ama umarım düzelirsiniz.Bu kadar biriktiği için olmuş sende konuşmak isteyip o kaçınca sende dayanamamışsın anlıorum senide.Umarım düzelir ya ben bu olayda kötümser bakamıcam ne yazık ki.Toparlanabilir bence gerçekten istenirse.

Aynen bende bunu demek istedim bira önce.Nedir bu kadar kötümser bakma.İki taraflı istedikten sonra düzelmicek diye bir şey yok.

tbrklr ilk cümleleri ben yazacaktım benden çok yaşıcan kıız

Ay valla ya nasıl hakim olacağım kendime bilemiyorum :26:

Canım benim sanırım iş onu ne kadar sevdiğine odaklanmayla oluyo bende anlamadım ama yaşadıklarımdan o kadar yıprndımki artık böyle kavga etmeye halim yok.sinirli halini değilde duygusa halini öne çıkar ne bilim bende bilemiyorum ki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…