- 7 Eylül 2011
- 424
- 89
- 123
- Konu Sahibi evrekagamze
-
cnm benim onunla güven konusunda sorunum yok, ayrıca birbirimze küfür falan da etmeyiz asla, o gün patlak verdi herşey, ilk o birşey söyledi sonra ben, derdini konuşarak anlat diyorsun da sen benim yazdıklarımı bir daha oku istersen
bence hiç bir zaman kendi ilişkinle başkalarının ilişkilerini kıyaslama, o senin hayatın bu da benim, tamam ben yaşadıklarım güzel şeyler demiyorum ama bizi bu ana getiren koşulları neler yaşadığımızı ayrı ayrı hayatlarımızda ne dönemde olduğumuzu da ben biliyorum. Ama biliyorum bu olay da olmaması gereken birşey ama inan olmaması gereken şeyler bazen oluyor işte[/QUOen
şöyle düşün en azından bana el kaldıran aşağılayan bir sevgilim yok ya da o dengeyi saygıyı kurabilmişiz aramızda. şurada herkes yorum yaparken acaba bana olsa ne diye düşünürdü? kendi hayatını göz önüne alarak yorumlar yapıyorlar. senin yaptığın şeyleri doğrulayamayacağım kusura bakma
arkadaşım 4 yıllık ilişkim var benim gayette mutluyuz. tabiki her şey dozunda olur, kıskanmak herkeste vardır. ama olayları didiklemek hoş değil. telefon karıştırmak, cüzdan karıştırmak falan... hani şu ana kadar yapmadım böyle bir şey.ilerde yapar myım bilmiorum ama şuanlık görüşlerim bunlar. herkesin düşünce yapısı, çevresi ve yaşayış biçimi, erkek arkadaşları aynı olmadığı için fikirleri de bir olmak mecburiyetinde değil diye düşünüyorum.
çok çok haklısın .parnoyaklar cuzdan karıştırır araştırır.gerçekden bırbırlerıne guvenen ınsan telefonu bıle karıştırmaz...benimde 5 yıllık ilişkim var ve bana öyle bi güven verdiki cevresinde cok kız olmasına ragmen hiçbişeyini karıştırmadım.yürürken ceplerine atarım elimi nevar ne yok diye .
Arkadaşım nasıl bi ilişkiniz var sizin, birbirinizi dövüyorsunuz, küfürler ediyorsunuz..
bence hiç bir zaman kendi ilişkinle başkalarının ilişkilerini kıyaslama, o senin hayatın bu da benim, tamam ben yaşadıklarım güzel şeyler demiyorum ama bizi bu ana getiren koşulları neler yaşadığımızı ayrı ayrı hayatlarımızda ne dönemde olduğumuzu da ben biliyorum. Ama biliyorum bu olay da olmaması gereken birşey ama inan olmaması gereken şeyler bazen oluyor işte[/QUOen
şöyle düşün en azından bana el kaldıran aşağılayan bir sevgilim yok ya da o dengeyi saygıyı kurabilmişiz aramızda. şurada herkes yorum yaparken acaba bana olsa ne diye düşünürdü? kendi hayatını göz önüne alarak yorumlar yapıyorlar. senin yaptığın şeyleri doğrulayamayacağım kusura bakma
ya benim senin doğrulamana ihityacım yok ki, sen ne diyorsun ya kafa iyi mi biraz,sana nie bu kadar dert oldu anlamadım git işine ya, senden yorum morum bekleyen yok, madem o kadar mükemmel ilişkin var burda ona buna laf yetiştireceğine git sevgilinle vakit geçir alla alla yaaa
enee. bu nasıl bi konudur?
herkes ayrı telden çalmış
kız bi şok geçirmiş zaten yaşadıklarından dolayı bide siz yok saygıydı sevgiydi ahlaktı huraa saldırmışsınız. yadırgadım açıkçası.
çünkü her insan birbiriyle aynı olamaz, monotip ilişkiler yaşayamaz.
bi insan saygısız da olabilir, küfürbaz da olabilir, sevgisiz bir birliktelik de yaşayabilir, sevgilisiyle aynı evde de kalabilir. siz bunları yapmıyorsunuz diye başkalarını kınamaya da hakkınızın olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
konu sahibine gelince, yaşanmışlıklar cidden çok birikmiş bi anda resmen patlama yaşamışsınız. erkek arkadaşınız da sizin sinirinizden etkilenmiş o da sinirlenmiş şiddetli bi tartışma olmuş. normalde böyle bi durum yok sanırım ilişkinizde, çünkü gerçekten şok geçirmişsiniz ikinizde. utanmışsınız vs.
bence konuşarak halledilebilir bi durum, çünkü zaten ayrılmayacağınızı belirtmişsiniz.
özellikle de regl döneminden önce bu tür sinirlilik, aşırıya kaçan davranışlar çok olur çok normaldir.
bide bu olayı evet unutmazsınız, unutmayacağınız için de tekrarlanması bence çok düşük bi ihtimal. eğer unutursanız o zaman korkun zaten
Gören de çocuk içip içip kızı sövmüş dövmüş sanır. Bu ne tepki. Belli ki karşılıklı duygusal bir patlama yaşamışlar. Olur böyle şeyler. Biz de yaşamıştık böyle itişip kakışmalar zamanında. Ama üstünden yıllaaar geçti bir daha da tekrarlanmadı çok şükür. Tekrarlanmaz da.. Arada sevgi varsa herşey bir de güzel unutulur, hatta dönüp hatırlayıp gülersiniz de... Bu kadar karamsar olmayın, çünkü yaşadığınız şey sizin genel ruh haliniz veya karakteriniz değil ki.. Bir anlık bir patlama sadece. Tekrarlamadığınız sürece geride bırakılabilir bir olay. Asıl çözmeniz gereken şey "niçin konuşamadığınız" meselesidir. Bunu hallederseniz mutlu bir gelecek sizi bekliyor, merak etmeyin :)
Ahh bu yengeç kızları..bende yengecimani sinirlenmemiz yokmu of off
Ahh aynen canım aynen. Daha bugün yaşadım o ani patlamalardan birini. Sonra çok pişman oluyorum tabi ama iş işten geçiyor.
Bence daha onceden yasanmıs seylerı yutmussunuz kazak da bahanesı ollmus bırbırınıze dusman gbı vurup kufur etmek hos degıl elbette ayrıca sozluyuz dıyorsun aynı evde yasıyorsun yanlıs anlamadıysam aıleler neredee? Ben boyle bırsey yasasam unutamazdım ve her ufak tartısmada o gunu hatırlar tekrar yasanacak tedırgınlıgıne gırer rahatsız olurdum...Bırbırımızı sevıyoruz dıyorsun ama ılıskınız cok cok saglam gorunmuyor bana senı uzmek ıstemem ama arkadasların da dedıgı gıbı saygı olması sart onu mutlaka korumasını bılmelısınız yoksa hıc bır sekılde yurumuyorr...Bırbırınıze vurmanız kufur etmenız cok cırkın ozurle yada unutalım bır daha yapmayalım demekle kapanacak seyler degıl nacızane fıkrım...
Sorma canım valla başıma ne geliyosa bu burcumda geliyo diyorum ben bazenhatta çoğu zaman
Ay valla ya nasıl hakim olacağım kendime bilemiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?