Kızlar yaşayan varsa bakabilir mi acil :(

tuuucee66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2025
57
13
3
Selam kızlar bir buçuk yıldır bebek istiyoruz ben kontrollerimi yaptırdım hsg kan vs. Herşeyim temiz şükür eşim sperm testi verdim ilk verdiğinde ki testi hiçbiryerde görülmüyor ve kendine dr. Diyen birisi testlerinin gayet iyi olduğunu doğal yöntemle hamile kalabileceğimiz söylemiş. Üzerinden 3 ay geçti aşılama için gittim (etlik şehir hastanesi) Dr eşimin bir daha testi vermesini ve 2 testinde çıktısını istedi. Bizde tamam dedik ve eşim verdiğinde ve şok olduk resmen. Eşimde 70 milyon sperm var ama sadece %8 hareketli gerisi ileri yöne gitmiyormuş . Bir daha test istedi ne yapacağımı bilmiyorum yaşayan varmı lütfen yazsın kafam allak bullak. Teşekkürler

Evet eşimde de ileri hareket sorunu vardı. Varikosel için bakmadılar mı usg istemediler mi. Biz tüp bebeğe başvurduk bu sebeple canım

Evet eşimde de ileri hareket sorunu vardı. Varikosel için bakmadılar mı usg istemediler mi. Biz tüp bebeğe başvurduk bu sebeple canım
Hayır 1 tane daha test istediler salı verecek bide kan istedi gidince soruyum bari siz özelde mi yaptıracaksınız birde aşılama önermediler mi

İzmit’te klinik doktorumla başlayıp anlaşmalı olduğu hastane ile süreci bitirdik 180 bin gitti toplam şükür tuttu
Ooo pahalıya patlamış. Ama ne güzel tutmuş çok şükür sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. İlk denemede mi oldu acaba 180 bin çok fazla değil mi

Ooo pahalıya patlamış. Ama ne güzel tutmuş çok şükür sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. İlk denemede mi oldu acaba 180 bin çok fazla değil mi
Değil aslında 200 400 arası genelde uygun bile tedavi olduğumuzu düşünüyoruz. İlaçlarda bu fiyata dahil

Benimde eşimin ilk sperm testi sorunsuzdu aşılama önerildi. Aşılama günü tekrar sperme bakıldı sperm sayısı çok düşmüştü aşılama yine yapıldı ama sonuç negatif geldi, doktorum ikinci aşılamayı önermedi direkt tüp bebek hastasısınız siz dedi. Bizde tüp bebeğe başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…