A ayselyasr Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2025 28 8 1 25 Pazar 20:28 Konu Sahibi Konu Sahibi ayselyasr #1 Kızlar adet döngum 23 gün 17 Ekim'de adetim gelmesi gerekiyor ama gelmedi o sabah birkaç damla kahverengi leke geldi kasık batması bel ağrım var
Kızlar adet döngum 23 gün 17 Ekim'de adetim gelmesi gerekiyor ama gelmedi o sabah birkaç damla kahverengi leke geldi kasık batması bel ağrım var
Z Zuzu96 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2025 52 29 3 28 Pazar 23:34 Konu Sahibi Konu Sahibi ayselyasr #2 Yerleşme kanaması olabilir gebelik planlıyorsanız. Bi test yapın bence varsa çıkacaktır.
A ayselyasr Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2025 28 8 1 25 Salı 08:22 Konu Sahibi Konu Sahibi ayselyasr #3 Zuzu96 .!.: Yerleşme kanaması olabilir gebelik planlıyorsanız. Bi test yapın bence varsa çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Gebeymişim evet
Zuzu96 .!.: Yerleşme kanaması olabilir gebelik planlıyorsanız. Bi test yapın bence varsa çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Gebeymişim evet
gurbetsel Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2025 107 17 13 27 Salı 10:46 Konu Sahibi Konu Sahibi ayselyasr #4 ayselyasr .!.: Gebeymişim evet Genişletmek için tıkla... Ay ne güzel hayırlı olsun darısı bekleyen bizlere inşallah
ayselyasr .!.: Gebeymişim evet Genişletmek için tıkla... Ay ne güzel hayırlı olsun darısı bekleyen bizlere inşallah
A ayselyasr Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2025 28 8 1 25 Salı 18:40 Konu Sahibi Konu Sahibi ayselyasr #5 gurbetsel .!.: Ay ne güzel hayırlı olsun darısı bekleyen bizlere inşallqm Genişletmek için tıkla... gurbetsel .!.: Ay ne güzel hayırlı olsun darısı bekleyen bizlere inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah sizede nasip olsun
gurbetsel .!.: Ay ne güzel hayırlı olsun darısı bekleyen bizlere inşallqm Genişletmek için tıkla... gurbetsel .!.: Ay ne güzel hayırlı olsun darısı bekleyen bizlere inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah sizede nasip olsun
gurbetsel Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2025 107 17 13 27 Salı 22:21 Konu Sahibi Konu Sahibi ayselyasr #6 ayselyasr .!.: Amin inşallah sizede nasip olsun Genişletmek için tıkla... Amin amin dua et bana da hamile duası kabul oluyormuş ya
ayselyasr .!.: Amin inşallah sizede nasip olsun Genişletmek için tıkla... Amin amin dua et bana da hamile duası kabul oluyormuş ya
A ayselyasr Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2025 28 8 1 25 Salı 22:58 Konu Sahibi Konu Sahibi ayselyasr #7 gurbetsel .!.: Amin amin dua et bana da hamile duası kabul oluyormuş ya Genişletmek için tıkla... Dualarım seninle canım
gurbetsel .!.: Amin amin dua et bana da hamile duası kabul oluyormuş ya Genişletmek için tıkla... Dualarım seninle canım
gurbetsel Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2025 107 17 13 27 Salı 22:59 Konu Sahibi Konu Sahibi ayselyasr #8 ayselyasr .!.: Dualarım seninle canım Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol Allah razı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın sen de bebeğini
ayselyasr .!.: Dualarım seninle canım Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol Allah razı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın sen de bebeğini