kızlar yatak odası halısı hangisi olmalı sizce?

aralarında en çok 3.yü beğendim ama bnce başka modellere bak çünkü kötünün iyisini seçiyor gibi hissettim kendimi....

Pierre cardin halılarına bakmanı tavsiye ederim.

en cok 2yi begendım kendını daha cok bellı edıyor. soluk degıl

yatak odası için fazla ağır renkler ve desenler gibi geldi bana benim naçizane fikrim eğer krem kahve ağırlıklıysa yatak odanız soft pembe tonlar ve desensiz ya da çok az desenli olsa daha güzel olur gibime geldi...yine de zevk senin ille de birini seçmem gerekirse de üzerinde kızın oturduğu halı diğerlerine göre daha hoş göründü gözüme...kolay gelsin...:)

canım bence bunlar biraz ağır modeller salon gibi filan daha ii olur bence tek renk olanlara bi bak =)

Bence bunlara bağımlı kalma farklı modellerede bak ama illaki bunlardan biri olacak dersen bana 3. diğerlerinden daha iyi gibi geldi.

bence de sade, desensiz bir model olsun, kremrengi ya da beyaz olabılır...

benden bi tavsıye

1 yıllık evlıyım ve yatak odasına hatta mutfak dısında hıcbır daya tüylü halı tavsıye etmem 3. Halı guzel ama kremler cok ben sımdıkı aklım o zamn olsa duz desensız koyu renk halılar alırdım. Krem cok leke bellı edıyo ne kadar sılersen sıl terlıkle evde yuruyunce terlık altları bır sure sonra kırlenıyor. özellıkle mısafır gelınce balkona cıkılan terlıkle ıcerı gıren oluyo:) o yuzden 3 kere halı sıldım 2 kere yatak odası halısı yıkadım. Düz ve krem olmayan bır halı tavsıye ederım:)

3 ve 8 fakat yatak odanıda koysan daha rahat olcak bence vede daha farklı modeller bulsan bunlar biraz göz yoruyo sanki daha soft tonlar seçebilirsin gibi geldi bana.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…