Öncesinde yapılması gereken en önemli şeylerden biri diş kontrolü-tedavisi.Hanımlar yaz sonu gibi çocuk düşünüyoruz öncesinde napmam lazım ne önerirsiniz 3 yıllık evliyiz
Hele bi hamile kalda bacım hamilelikte hazırlık için koca 9 aylık zamanın olacakKadin doğuma gidicem ama başka napilmasi lazım on hazırlık icin
Saka yapiyosun ben leylekler getiriyo sanıyodumÖncesinde folik asit başlamak öneriliyor normalde. Bi de sex yapmanız lazım bildiğim kadarıyla başka bişey yok
Ben 4 5 ay sonrasının programını yaparim öyle insanimPlanli yasayan insanlara hastayim
Tek yapman gereken sey sex
Hamileliğe hazırlık canimHele bi hamile kalda bacım hamilelikte hazırlık için koca 9 aylık zamanın olacak
Ah Peki hep planladiginiz gibi gidiyormuBen 4 5 ay sonrasının programını yaparim öyle insanim
Hamilelik süreci ile ilgili kitaplar alabilirsin (ben dr kagan kocatepenin kitabından yararladım hamileliğimde) çocuk gelişimi, bakımı eğitici kitaplar alıp okumanı öneririm. (Benim aldıklarım; Hatice kübra tongar- ilk 12 Ayda bebeğin gelişimi beslenmesi oyunları, dr elif pınar çakır- bebekler ne ister,) bunları okumanızı öneririm.Hamileliğe hazırlık canim
Öncesinde folik asit vitamin takviyesi falan almanız iyi olur çünkü hamile kalma oranını arttırır. Bide yumurtlama zamanınızı ogrenip ona göre ilişkiye girmek hamile kalma ihtimalini yükseltir. Gerisinde plana uyar inşallahHanımlar yaz sonu gibi çocuk düşünüyoruz öncesinde napmam lazım ne önerirsiniz 3 yıllık evliyiz
Zatem şimdi düşünseniz yaz sonuna anca tutar belki belkide hemen tutar şansKadin doğuma gidicem ama başka napilmasi lazım on hazırlık icin
Bana özelden bı dönüş yapar mısınız size çok güzel bı öneri sunacağımHanımlar yaz sonu gibi çocuk düşünüyoruz öncesinde napmam lazım ne önerirsiniz 3 yıllık evliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?