kızlar yaza az kaldı . acılen zayılamalıyız

.kızlar ben bir diyet yaptım 1 ayda 9 kilo verdim.

-sabah 07.00-07.30 arası:1üçgen peynir büyüklüğünde light peynir 2dilim kepek ekmek sınırsız salatalık domates 1kupa yeşil çay
-ara öğün 09.00-09.30arası:1 çay bardağı light süt 5 dk sonra 1 adet meyve
-öğle 12.30-13.00 arası: 8yemek kaşığı sebze yemeği(farketmez ne sebze olursa olsun) 2 dlim ekmek veye 4 kaşk pilav veye makarna yarım kase yoğurt veya yarm kase cacık veya yarm bardak ayran sınırsız salata(yağsız)
-ara öğün 15.30-1600 arası: 1 çay bardağı light süt 5 dk sonra 2 adet meyve
-akşam 18.00-18.30 arası:8yemek kaşığı sebze yemeği(farketmez ne sebze olursa olsun) 2 dlim ekmek veye 4 kaşk pilav veye makarna yarım kase yoğurt veya yarm kase cacık veya yarm bardak ayran sınırsız salata(yağsız)
-ara 20.00:1 çay bardağı light süt 5 dk sonra 1 adet meyve
20.30:1 kupa yeşil çay

NOT:y:3:emekler çok az yağlı ekmek kepek ekmeği meyve mutlaka yenmeli çayda şekersiz içilmeli ve mutlaka içilmeli normal çay içmeyn.ilk başladdğnız on gün hiç şekerli bişe yemeğin on gün sonra ara öğünde(15.30-16.00)1 porsiyon yenmeli sadece haftada 2 kez et sadece öğle yemeğnde ve 2 köfte büyülüğünde haftada 2 kez yenmeli

not2:doktor kontrolünde yaptm çok işe yaradı diyet dışına çıkmayn zayfladğnızı görceksniz ayrıca 3 hafta boyunaca yapıpta kilo varmedm diyip bırakmayn kilo 3. haftadan sonra ki hafta bi anda verilio kulanın bunu ikinci ayın listesini de yapınca isteyn veririm..

yaza az kaldı ve bızde hala kılolar aynı yerınde duruyor. 4 -5 ayım var dıye dusunmeyelım.yarın obur gun dıe dıe zaten yaza yıne kılolu gırıyoruz ben karar verdım eskıden uygulamıstım cok etkılı olmustu ben. yarın hollywood dıyetıne baslıyorum bırlıkte baslamak ıstetyen var mı :) :52: :82:

banada yardımcı olurmusunuz lutfennnnn

1.68 boyundayım ve 68 kiloyum. Kollarım ,bel kısmım zayıf. Basenlerim yok bacaklarım kalın. Bacaklarımı eritmek istiyorum ne yapabilirim ? Aynı durumda olan varmı ? :50:

bu limon diyeti sadece limonlu sudan ibaret mi
başka ne yapmamız gerekiyo ki bide kaç kere içeceğiz bu suyu günde

artık bir yerde zayıflamak için parktalarda spor aletleri var sizdende deneyen varmı .
valla ben 3 gündür gidiyorum ama aşırı ağrı bacaklarımda karın bölgemde

Back
X