Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yazın lütfen Zeynep kamile gidenler inferlite gittim herseyim tamam di başka hastanede yaptırdım herşeyimi ama bir şeyim eksik hormon testi
Hormon test versem sonuçlar hemen cikarmi devlette sabah erken versem birde tedaviye adetin kaçıncı günü başlanıyor hormon testi verdiğim ay tedaviye baslanirmi
Adetin 2. Yada 3. Günü tedaviye başlanır ama hormon testi olmazsa başlanmaz.
Hormon testi hem adetin 2. Günü hemde 21 gün sonrasında verilir bu iki test bittikten sonra görülen ilk adetin 2. Günü tedavi başlar
Hormon testi hem adetin 2. Günü hemde 21 gün sonrasında verilir bu iki test bittikten sonra görülen ilk adetin 2. Günü tedavi başlar
Teşekkür ederim yorumun için Kartal'da yaptırdım ama 21 gün istemediler tedaviye basliyacaktim da son anda aksilik çıktı sonrasindada Zeynep kamile geçtim orası çok uyi diye soylediler