• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yazın lütfen Zeynep kamile gidenler inferlite gittim herseyim tamam di başka hastanede yaptırdım herşeyimi ama bir şeyim eksik hormon testi

uzaksevda

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
402
58
13
28
Hormon test versem sonuçlar hemen cikarmi devlette sabah erken versem birde tedaviye adetin kaçıncı günü başlanıyor hormon testi verdiğim ay tedaviye baslanirmi

Adetin 2. Yada 3. Günü tedaviye başlanır ama hormon testi olmazsa başlanmaz.
Hormon testi hem adetin 2. Günü hemde 21 gün sonrasında verilir bu iki test bittikten sonra görülen ilk adetin 2. Günü tedavi başlar

Hormon testi hem adetin 2. Günü hemde 21 gün sonrasında verilir bu iki test bittikten sonra görülen ilk adetin 2. Günü tedavi başlar
Teşekkür ederim yorumun için Kartal'da yaptırdım ama 21 gün istemediler tedaviye basliyacaktim da son anda aksilik çıktı sonrasindada Zeynep kamile geçtim orası çok uyi diye soylediler

Ama bana verilen kağıtta 21 gün yazmıyor sadece adetin ikinci günü yaziyor

Back
X