- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
Dimi ama yada avukatın beni kandırması mı acabaÇok iyi durumda biri seni mi beklemiş boşan diye. Ortalık kötü dikkatli ol kimseye güvenme derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi ama yada avukatın beni kandırması mı acabaÇok iyi durumda biri seni mi beklemiş boşan diye. Ortalık kötü dikkatli ol kimseye güvenme derim
Bak bitanem kimse babasinin hayri icin cikarsiz bir is yapmaz.. hadi diyelim sana iyilik yapmak istedi dava ucreti istemedi.. ama bu site icinde ev bulma ve yuksek ucretli is bulma olayi ne oluyoo .. yok bundan iyi sonuclar cikmaz cok dikkatli ol ve adimlarini atarken oglun icin 2 kere dusun lutfen..Sağlıklı kafa olan ben değilim sizsiniz o yüzden yorumlarınız acayip kıymetli benim için
Ya iyi bi eş iş ev vs sağlaması parasız avukatlık yapması normal mi senceDimi ama yada avukatın beni kandırması mı acaba
Bana da fazla iyi geldi ondan açtım konuyu ailem arkamda değil bunu da biliyor ne yapmalıyım sizceYa iyi bi eş iş ev vs sağlaması parasız avukatlık yapması normal mi sence
Eş kişisine mesaj attım sonuç bu sizce konuşsam düzelir mi acepYa iyi bi eş iş ev vs sağlaması parasız avukatlık yapması normal mi sence
Şunu yap diyemem de kendini korumasını bil sağlam adımlar atmaya çalış. Evlilik işine bulaşma derim benBana da fazla iyi geldi ondan açtım konuyu ailem arkamda değil bunu da biliyor ne yapmalıyım sizce
Zaten boşanmış değilim ki henüz kısaca onu tanıtmak için yaZdım bu çok zor düşünsenize bilmediğiniz bir ev eşya vs al kimsem YÖK evladım yanımda YÖK bir de velayette sıkıntı çıkarırsa verelim nasıl olsa bakamaz getirir sana diyor banaŞunu yap diyemem de kendini korumasını bil sağlam adımlar atmaya çalış. Evlilik işine bulaşma derim ben
Ay mesajı görünce şaşırdım ne oluyoruz dedim özel mesaja bakınca anladımEş kişisine mesaj attım sonuç bu sizce konuşsam düzelir mi acep
Öğretmenim güya bana özelde bulacak o kadar maaşlı iş ki borcum ayda 1400 civarı ikenAvukat sağlam pabuç değil malesef.
Su bile parayla cnm, kaldıki adam ev iş maaşta maşallah öğretmen maaşı kadar
İş ev konusu belki olabilir de evlilik için evet deme bence. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayacağın ne malumZaten boşanmış değilim ki henüz kısaca onu tanıtmak için yaZdım bu çok zor düşünsenize bilmediğiniz bir ev eşya vs al kimsem YÖK evladım yanımda YÖK bir de velayette sıkıntı çıkarırsa verelim nasıl olsa bakamaz getirir sana diyor bana
Öğretmenim güya bana özelde bulacak o kadar maaşlı iş ki borcum ayda 1400 civarı iken
Gerçekten çıkarsız biri yapar mı ki bunu sürekli bana çok güzelsin de kardeşim yüreğin de sabrın da hayran olunacak durumda vs vs seni bu hayattan kurtarmak istiyorum çok kişiyi demkurtsrdım ama bu kez dönme sözümü dinle diye baskı yapıyorİş ev konusu belki olabilir de evlilik için evet deme bence. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayacağın ne malum
Bana da öyle geldi ben dr geçen sene öğretmenliğimi yaptım maaş 2000 di ancaÖzelde çalışan arkdaşım 3bin tl alıyor mümkün almak ama senelerin öğretmeni 8 senedir aynı okulda çalışıyor. Avukatın dedikleri pek olmadı gibi güvenmeyin
Gerçekten çıkarsız biri yapar mı ki bunu sürekli bana çok güzelsin de kardeşim yüreğin de sabrın da hayran olunacak durumda vs vs seni bu hayattan kurtarmak istiyorum çok kişiyi demkurtsrdım ama bu kez dönme sözümü dinle diye baskı yapıyor
Çok korkuyorum tek başıma amekaya gitmiş gibi olacak oğlumu çalışıp geçim yaptığım içim Zaten yanıma alamam eğer birimi bulamazsam ki devam ederse orda da sıkıntılarım o zaman intihar vaktidir benim için dayanamam oğlum tek yaşam kaynağımŞöyle bi gerçek var malesef çıkarsız kimse kimseye birşey yapmıyor. Bi avukatın sana baskı yapmaya hakkı yok. Sen kendi kararlarını alacak yaştasın. Bende iş bulursa güzel olur. Maaş olunca evi kendinde tutarsın zaten.
Çok zor durumdasın farkındayım. Ama sana senden başkası yardım edemez. En doğru kararları yine senin alman gerekecekÇıldırmak üzereyim sanırım
Konuma çoğu boşan git yazdı haklı da belki ama öyle zor ki hayatÇok zor durumdasın farkındayım. Ama sana senden başkası yardım edemez. En doğru kararları yine senin alman gerekecek