Kızlar yeni bir dert mi derman mı bakın nolur

Sağlıklı kafa olan ben değilim sizsiniz o yüzden yorumlarınız acayip kıymetli benim için
Bak bitanem kimse babasinin hayri icin cikarsiz bir is yapmaz.. hadi diyelim sana iyilik yapmak istedi dava ucreti istemedi.. ama bu site icinde ev bulma ve yuksek ucretli is bulma olayi ne oluyoo .. yok bundan iyi sonuclar cikmaz cok dikkatli ol ve adimlarini atarken oglun icin 2 kere dusun lutfen..

Eklentiler

• F7E19D72-F00A-42FA-BB53-B7B3E73F5968.webp
    F7E19D72-F00A-42FA-BB53-B7B3E73F5968.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 57
Şunu yap diyemem de kendini korumasını bil sağlam adımlar atmaya çalış. Evlilik işine bulaşma derim ben
Zaten boşanmış değilim ki henüz kısaca onu tanıtmak için yaZdım bu çok zor düşünsenize bilmediğiniz bir ev eşya vs al kimsem YÖK evladım yanımda YÖK bir de velayette sıkıntı çıkarırsa verelim nasıl olsa bakamaz getirir sana diyor bana

Avukat sağlam pabuç değil malesef.
Su bile parayla cnm, kaldıki adam ev iş maaşta maşallah öğretmen maaşı kadar

Zaten boşanmış değilim ki henüz kısaca onu tanıtmak için yaZdım bu çok zor düşünsenize bilmediğiniz bir ev eşya vs al kimsem YÖK evladım yanımda YÖK bir de velayette sıkıntı çıkarırsa verelim nasıl olsa bakamaz getirir sana diyor bana
İş ev konusu belki olabilir de evlilik için evet deme bence. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayacağın ne malum

Öğretmenim güya bana özelde bulacak o kadar maaşlı iş ki borcum ayda 1400 civarı iken

Özelde çalışan arkdaşım 3bin tl alıyor mümkün almak ama senelerin öğretmeni 8 senedir aynı okulda çalışıyor. Avukatın dedikleri pek olmadı gibi güvenmeyin

İş ev konusu belki olabilir de evlilik için evet deme bence. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayacağın ne malum
Gerçekten çıkarsız biri yapar mı ki bunu sürekli bana çok güzelsin de kardeşim yüreğin de sabrın da hayran olunacak durumda vs vs seni bu hayattan kurtarmak istiyorum çok kişiyi demkurtsrdım ama bu kez dönme sözümü dinle diye baskı yapıyor

Özelde çalışan arkdaşım 3bin tl alıyor mümkün almak ama senelerin öğretmeni 8 senedir aynı okulda çalışıyor. Avukatın dedikleri pek olmadı gibi güvenmeyin
Bana da öyle geldi ben dr geçen sene öğretmenliğimi yaptım maaş 2000 di anca

Şöyle bi gerçek var malesef çıkarsız kimse kimseye birşey yapmıyor. Bi avukatın sana baskı yapmaya hakkı yok. Sen kendi kararlarını alacak yaştasın. Bence iş bulursa güzel olur. Maaş olunca evi kendinde tutarsın zaten.
Gerçekten çıkarsız biri yapar mı ki bunu sürekli bana çok güzelsin de kardeşim yüreğin de sabrın da hayran olunacak durumda vs vs seni bu hayattan kurtarmak istiyorum çok kişiyi demkurtsrdım ama bu kez dönme sözümü dinle diye baskı yapıyor

Şöyle bi gerçek var malesef çıkarsız kimse kimseye birşey yapmıyor. Bi avukatın sana baskı yapmaya hakkı yok. Sen kendi kararlarını alacak yaştasın. Bende iş bulursa güzel olur. Maaş olunca evi kendinde tutarsın zaten.
Çok korkuyorum tek başıma amekaya gitmiş gibi olacak oğlumu çalışıp geçim yaptığım içim Zaten yanıma alamam eğer birimi bulamazsam ki devam ederse orda da sıkıntılarım o zaman intihar vaktidir benim için dayanamam oğlum tek yaşam kaynağım

Back
X