- 7 Ocak 2024
- 1.814
- 861
- 43
- 27
- Konu Sahibi annelikyolunda4
-
Silikon meme ucu dene.Ne yapayım tecrübeliler yazsın ağlamaktan helak oldum rmmiyor diye
Bebekler memeyi ucu ile emmezler neredeyse tamamına yakınını alırlar agzna emerler önce bu bilgiyi yenileyeym.Ne yapayım tecrübeliler yazsın ağlamaktan helak oldum rmmiyor diye
Burda lohusa hemşiresi denedi 1-2 cokluyor bırakıyor tam kavramıyor çok üzülüyorum bende böyle oluncaBebekler memeyi ucu ile emmezler neredeyse tamamına yakınını alırlar agzna emerler önce bu bilgiyi yenileyeym.
O sebeple ucu yok diye düşünüp üzülmeyin.
SAglik ocagi ebenze gidin o size doğru emzirme tutusunu gösterecektir.
Simdlk sagin ve kaşık yada şırınga ile verin ama hep emzirmeyi deneyin.
YouTube videolara bakın emzirme tutuşu
Valla sabah şırıngaya sağdı hemşire ama sonra biraz azaldı açıkçasısilikon meme ucu. ayrıca bebek emmiyorsa bile sağın. süt memede kalmasın sürekli akışı sağlayın. elle sağabilirsiniz. su an yeni doğum yaptığınız için en sağlıklısı elle sağmak.
Var ilk baş emdi refleksi iyiydi sonra uykulu kavrayamadı hemşire şırıngaya sağıp verdi sonra da denedi ama kavrayamadıSilikon meme ucu dene.
Hastanede yok mu emzirme ebesi? Onlarin yardımcı olmalari lazim aslında
siz elle sağım yapın. bebek emdikçe gelecek süt zaten. internetten emzirme pozisyonlarına bakın. benim bebeğim bir ara emmiyordu onu sırt ğstü yatırıp üstüne eğiliğ emziriyordum. öyle emiyordu. yürüyerek emzirmeye calisin. bir sekilde emecektir. ilk basta memeyi tuttuysa yine tutar. stres yapmayın. yenidoğn döneminde ben ne zaman stresli olsam bebeğim memeyle savastı asla emmedi ağladı ne zaman memeye alsam. sakinleştirin önce. üzeirnizi komple çıkarıp bebekle ten tene gelin. illa emmesin. dokunsun yakın olsun memeye. sakin olduğumda da dediğim gibi farklı farklı pozisyonlar deneyerek emzirmeye calisin.Valla sabah şırıngaya sağdı hemşire ama sonra biraz azaldı açıkçası
Vallahi 2 saat önce denedik biraz çekti zaten nokta nokta süt geliyordu şimdi sütümde gelmiyorsiz elle sağım yapın. bebek emdikçe gelecek süt zaten. internetten emzirme pozisyonlarına bakın. benim bebeğim bir ara emmiyordu onu sırt ğstü yatırıp üstüne eğiliğ emziriyordum. öyle emiyordu. yürüyerek emzirmeye calisin. bir sekilde emecektir. ilk basta memeyi tuttuysa yine tutar. stres yapmayın. yenidoğn döneminde ben ne zaman stresli olsam bebeğim memeyle savastı asla emmedi ağladı ne zaman memeye alsam. sakinleştirin önce. üzeirnizi komple çıkarıp bebekle ten tene gelin. illa emmesin. dokunsun yakın olsun memeye. sakin olduğumda da dediğim gibi farklı farklı pozisyonlar deneyerek emzirmeye calisin.
silikon uç da kullanabilirsiniz. eğer işe yararsa ne gğzelama en önemlisi stres asssslllaaa yapmayın
Silikon uç deneyin. Ben öyle emzirdim. Meme ucu içe cokukler icin kurtarıcı bir ürün.Var ilk baş emdi refleksi iyiydi sonra uykulu kavrayamadı hemşire şırıngaya sağıp verdi sonra da denedi ama kavrayamadı
Valla dün tek tük geliyordu gece hiç gitti insan kendini eksik hissediyor öyle olunca boşa emiyor gibiSilikon uç deneyin. Ben öyle emzirdim. Meme ucu içe cokukler icin kurtarıcı bir ürün.
Stres yapmayın şırıl şırıl sut gelmesini beklemeyin daha 2 günlük annesinizzamanla cogalacak
Sizi çok iyi anlıyorum cok normal böyle şeyler hissetmeniz. Benim sutum geldiği halde bende böyle hissetmiştim meme ucumu bebeğim kavrayamayinca. 2 gun hastanede kaldik Hastaneden çıktıktan bir kac gun icinde sütüm indi hep göğsüm taş kesilmişti. O da ayrı bir dert oluyor. Oyle bir durum da yaşayabilirsiniz.Valla dün tek tük geliyordu gece hiç gitti insan kendini eksik hissediyor öyle olunca boşa emiyor gibi
ilk süt yoğun olduğu için zor gelir. siz her fırsatta memeyi verin bebeğe. illa emsin diye değil. alışsın, bağ kursun memeyleVallahi 2 saat önce denedik biraz çekti zaten nokta nokta süt geliyordu şimdi sütümde gelmiyor
Yani süt gelmese bile emsin değil miilk süt yoğun olduğu için zor gelir. siz her fırsatta memeyi verin bebeğe. illa emsin diye değil. alışsın, bağ kursun memeyle
evet. bebek çektiğinde süt gelir zaten. her emzirme sonrası da sağın sütünüz artsın istiyorsanız. ama dediğim gibi elle sağın. makine çekemez o ilk sütüYani süt gelmese bile emsin değil mi
Tamam canım zorlanıyorum biraz ama damla damla çekilmez artık mecburevet. bebek çektiğinde süt gelir zaten. her emzirme sonrası da sağın sütünüz artsın istiyorsanız. ama dediğim gibi elle sağın. makine çekemez o ilk sütü
elenatal3 vitamin var. süt için doktorum vermişti bana. bakın isterseniz bir de en az 3 litre su için. sütü su kadar hiçbir sey arttırmıyorTamam canım zorlanıyorum biraz ama damla damla çekilmez artık mecbur
Çok teşekkür ederimelenatal3 vitamin var. süt için doktorum vermişti bana. bakın isterseniz bir de en az 3 litre su için. sütü su kadar hiçbir sey arttırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?