Kızlar yeni doğum yaptım doğunca bir emdi sonra mememi tutmuyor ucu yok gibi eee sütte çok gelmiyor emmediği için

Ne yapayım tecrübeliler yazsın ağlamaktan helak oldum rmmiyor diye
Bebekler memeyi ucu ile emmezler neredeyse tamamına yakınını alırlar agzna emerler önce bu bilgiyi yenileyeym.
O sebeple ucu yok diye düşünüp üzülmeyin.
SAglik ocagi ebenze gidin o size doğru emzirme tutusunu gösterecektir.
Simdlk sagin ve kaşık yada şırınga ile verin ama hep emzirmeyi deneyin.
YouTube videolara bakın emzirme tutuşu

Burda lohusa hemşiresi denedi 1-2 cokluyor bırakıyor tam kavramıyor çok üzülüyorum bende böyle olunca

Valla sabah şırıngaya sağdı hemşire ama sonra biraz azaldı açıkçası
siz elle sağım yapın. bebek emdikçe gelecek süt zaten. internetten emzirme pozisyonlarına bakın. benim bebeğim bir ara emmiyordu onu sırt ğstü yatırıp üstüne eğiliğ emziriyordum. öyle emiyordu. yürüyerek emzirmeye calisin. bir sekilde emecektir. ilk basta memeyi tuttuysa yine tutar. stres yapmayın. yenidoğn döneminde ben ne zaman stresli olsam bebeğim memeyle savastı asla emmedi ağladı ne zaman memeye alsam. sakinleştirin önce. üzeirnizi komple çıkarıp bebekle ten tene gelin. illa emmesin. dokunsun yakın olsun memeye. sakin olduğumda da dediğim gibi farklı farklı pozisyonlar deneyerek emzirmeye calisin.

silikon uç da kullanabilirsiniz. eğer işe yararsa ne gğzel ama en önemlisi stres asssslllaaa yapmayın

Vallahi 2 saat önce denedik biraz çekti zaten nokta nokta süt geliyordu şimdi sütümde gelmiyor

Var ilk baş emdi refleksi iyiydi sonra uykulu kavrayamadı hemşire şırıngaya sağıp verdi sonra da denedi ama kavrayamadı
Silikon uç deneyin. Ben öyle emzirdim. Meme ucu içe cokukler icin kurtarıcı bir ürün.
Stres yapmayın şırıl şırıl sut gelmesini beklemeyin daha 2 günlük annesiniz zamanla cogalacak

Hiç pes etmeyin ve kararlı olun. Çenesi güçsüz şu an zamanla güçlenecek ve daha iyi çekecek sütü. Bol bol sıcak kompres yapın göğsünüze, sütün gelmesine yardımı olur. Önce emmesi için zorlayın bebişi. Baktınız emmiyor şırınga yada çay kaşığı ile damla damla verin.

Valla dün tek tük geliyordu gece hiç gitti insan kendini eksik hissediyor öyle olunca boşa emiyor gibi
Sizi çok iyi anlıyorum cok normal böyle şeyler hissetmeniz. Benim sutum geldiği halde bende böyle hissetmiştim meme ucumu bebeğim kavrayamayinca. 2 gun hastanede kaldik Hastaneden çıktıktan bir kac gun icinde sütüm indi hep göğsüm taş kesilmişti. O da ayrı bir dert oluyor. Oyle bir durum da yaşayabilirsiniz.
Bol su için süt artması için.
Öncelikle bebeğinizi emzirmeye çalışın. Dediğim gibi meme ucu ile faydasi olacaktır.Onlar da boy boy satılıyor sanirim hemsirenize bir sorun. Bebegin emmesi sagmaktan daha iyi. Kendisi doyunca yorulunca bırakır bir kac saat sonra tekrar acıkır emer. Siz sagmaya çalıştıkca ve miktarı gördükçe strese giriyorsunuz. Özellikle elinizle sağmaya calisiyorsaniz belki basarili olamiyorsunuzdur. Bu arada zaten mama ile takviye edersiniz. Mama da tü kaka degil sonucta. Mama ile büyüyen bir sürü çocuk var. Bir anlamda size nefes aldıracak bu durum. Hiç Mama kullanmadim ama şuan düşünüyorum kullansam bedenen ve ruhen daha iyi hissedebilirdim belki. Cunku annelik cok yorucu bir sey. İnsanın hayatı bir anda tepetaklak oluyor. Lohusalik diye boşuna demiyorlar sonradan yükleniyor..

Emzirme zamanla öğreniliyor gerçekten . Ben ağzına veremiyordum meme ucunu. Bebeğim de zorlanıyordu . Siz sürekli deneyin saatlerce emsin. Daha ufacık. Memeden ayırmayın bile . Öyle öyle süt çoğalır. Sağımdan sonra süt yok gibi gelmesi çok normal . Memenin dolmasını beklemeden sürekli bebeği emzirmeye çalışın . Kucağınızdan indirmeyin zaten bebeğin de buna ihtiyacı var. Süt gelmiyor sanıp biberon vermeyin sakın. Mama da verseniz kaşık şırınga gibi bişeyle verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…