Kızlar yeni keşfim mutlaka alın

OFFPOFFF

çok özledim...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
3.757
10
116
41
İzmir
selam herkese
kızlaar bu dar kotların belınden gına geldı..ustume tam otursun dıye dar olsun dıye belı sıkıyo..kot gorunumlu tayt bulduum muhtesem bı sey belı lastıklı bıldıgınız tayt ama kot her renk var hemde buz mavısı,taslanmıs mavı,grı,sıyah,lacıvert..muhtesem bı sey kızlar aynı dar paca kot kesınlıkle tavsıye edıyorum harıka bır bulus :lepi:

resım eklemeyı bılmıyorum
ama tayt yanı..lıkralı kot kumasından yapılmıs gıbı
alsancaktan pıeces dıye bır magzadan 40TL ye aldım

resım eklemeyı bılmıyorum
ama tayt yanı..lıkralı kot kumasından yapılmıs gıbı
alsancaktan pıeces dıye bır magzadan 40TL ye aldım

hımm bunu duymuştum yeni trend bu olacak diyorlardı.
etrafa yayılması yakındır:))
gerçekten de dar kota benziyor ama tayt
ellemişliğim yok tv de görmüşlüğüm var

evet bunun belini lastikli duşunun öyle..
arkada sadece iki tane cebi var likrali kot kumaşından..
dün giydim o kadar rahat ki..bı daha dar kotumu giymemeyi düşünüyorum :))
tek dezavantajı beli lastikli olduğu için kısa t-shirt giyemiyorum uzun bı şeylerle giyilince güzel duruyo bı de çizme giydim çok güzel durdu :)))
evt sanırım bu sene bunlar moda dün Göztepe de resimdekinin aynısını gördüm mesela..daha ucuzdu 27tl ye satıyorlardı..

benim bacaklar çok ince üstüm yapılı bu tayt pantolonları giyince elma şekeri gibi oluyorum

Bendede var ama arkadaşın dediği gibi bol ve tunik türü şeylerle güzel olabilir,antepte henüz böle bişiy görmedim sanırım ordan buralara gelmesi biraz zaman alır

evet ben collezione dan aldım 29.90 a çok güzel çok rahat iki rengi var koyu ve açık ..benimki açık renk tavsiye ederim...

ben tayt delisiyim resmen bir alıştım bir daha bırakamadım..jean görünümlüler sienna miller sayesinde meşhur oldu grçekten skinny jean lerden ayırt edilmiyorhiç ve çok rahat..ben siyahta kaldım hala ama belki denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…