• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu kızlar yeni mutfak yaptıran varmı

busraug_1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
306
73
123
Kızlar mutfak yaptırcam yardımcı olurmusunuz Renk malzeme hiç bi fikrim yok sadece. Bu aralar mint yeşiline bayılıyorum yardımm fikirlerinizi esirgemeyİn lütfennnnnnnn:(

Son düzenleme:
mutfak için ayırdığınız bütçeyi bilemiyorum fakat malzeme olarak çizilmeye dayanıklı olması için dolap kapaklarını akrilik yaptırmanızı tavsiye ederım. suan marka mutfak tasarımcıların tamamı bu malzemeyi kullanıyor fakat yaptıkları mutfaklar normal bir marangoza göre yaklaşık 3 katı kadar oluyor. tezgah için bütçen yeterliyse gere akrilik öalzeöe olan corian tezgah yaptırabilirsin böylece mutfak tezgahında hiçbir ek yeri görünmez ama bütçen kısıtlıysa çimstone veya granit yaptırmanı tavsiye ederim. kolay gelsin

mutfak için ayırdığınız bütçeyi bilemiyorum fakat malzeme olarak çizilmeye dayanıklı olması için dolap kapaklarını akrilik yaptırmanızı tavsiye ederım. suan marka mutfak tasarımcıların tamamı bu malzemeyi kullanıyor fakat yaptıkları mutfaklar normal bir marangoza göre yaklaşık 3 katı kadar oluyor. tezgah için bütçen yeterliyse gere akrilik öalzeöe olan corian tezgah yaptırabilirsin böylece mutfak tezgahında hiçbir ek yeri görünmez ama bütçen kısıtlıysa çimstone veya granit yaptırmanı tavsiye ederim. kolay gelsin
Teşekkürler dediginiz malzemeleri araştırcam :2:

Mutfak dekorasyonun için bütçeni bilmemekle beraber birkaç tavsiyem olabilir. Mutfak tezgah dolap kapaklarında ve tezgah arası bölümler için resimli tek parça cam ve akrilik panolar var, çok modern ve hijyenik ,ayrıcada çok cool bir hava veriyor. ablam yaptırdı7 ay oldu hiç sorunsuz kullaıyor hala. $Mutfak dolap kaplamasý Acriylic 001.webp$Mutfak tezgah arasý Acriylik panel kaplamasý 008.webp$1-20130926_145307.webpmutfak tezgahı için kesinlikle kuvars taşlar kullan. En bilinen marka çimstone.http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/turkbayragi.gif

Mutfak dekorasyonun için bütçeni bilmemekle beraber birkaç tavsiyem olabilir. Mutfak tezgah dolap kapaklarında ve tezgah arası bölümler için resimli tek parça cam ve akrilik panolar var, çok modern ve hijyenik ,ayrıcada çok cool bir hava veriyor. ablam yaptırdı7 ay oldu hiç sorunsuz kullaıyor hala.Eki Görüntüle 959210 Eki Görüntüle 959211 Eki Görüntüle 959224 mutfak tezgahı için kesinlikle kuvars taşlar kullan. En bilinen marka çimstone.http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/turkbayragi.gif

Açıkçası bütün evi yaptırıyorum. Ve çok fazla bütçe ayırmadık mutfak içinde o yüzden biraz daha uygun şeyler tercih etmem gerek ama şuan başlıca sorunum kapaklar için ne tür bi malzeme kullanmalıyım burdaki yorumlarda akrilik diye bi ürün varmış onu tavsiye ediyorlar bizde bugun marangoza gittik onlar membran(pvc) kullanıyolarmış ama burdaki yorumlarda çok çabuk sararıyo falan diye okudum bilmiyorum. Benim yatak odamında kapakları parlak membrandan çizik falan yok tabi daha kullanalı çok olmadı anlıcan kafam çok karıştı:17::17::17::17:

ben yeni yaptırdım, ikeadan country tarzda. beyaz dolaplar ve siyah kulplar. ikea düşünüyorsanız yardımcı olabilirim. tezgahı da belenco aldım. ankastre silverline. tezgaharası doğal taş. bunları düşünüyorsanız fikirlerimi söyleyebilirim.

Son düzenleme:
Öncelikle ilginiz için saolun aslında ben ikeanın konseptlerini de çok seviyorum ama işte bazı korkularım var kullandıkları malzemelerin dayanıksız oldugunu söylüyolor birde bi sorun oldugunda karşında muhattap bulmak zor diye düşünüyorum direk imalatçı ile çalışmak daha kolay gibi geliyo yani bi sıkıntı oldugunda kardeşim şuda yanlış olmuş gelin düzeltin demek daha kolay gibi tabi siz hazır şekilde mi aldınız yoksa yaptırdınız mı bilmiyorum da onlar nasıl çalışıyo onuda bilmiyorum ama anlıcanız hiç ikea düşünmedim ama bi karar da verebilmiş degilim ama genede çooook teşekkür ler ::3::3::3::3::3:

Fikrinizi almak için bi kaç foto atmak istiyorum ama nasıl atılıyor bilmiyorum. Yardımcı Olurmusunuz

arkadaşlar merhaba. ben de eşimle beraber mutfağımı yenilemeye karar verdim. ilk etapta mutfağa raf yaptırmayı düşündüm. ve yaptığım araştırmalarda evidea diye bir firmaya ulaştım. Fiyatları gayet uygun. 3 günde kapıma teslim ettiler. isterseniz bir inceleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X