Kizlar yeni öğrendim hamileyim 4+1 haftalik. Yeni hamiş olanlar toplanalim dedim bilgi veririrz birbirmze 🙏🤰👶

dilos42

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
295
135
23
27
Merhaba hamiş anneler,
Mide bulantiniz varmi? Bazen kasik agrisida cekiyorum ve cok halsizim hep uyumak istiyorum sizdeki durumlar nedir ??

Bende 4 + 4 canım.bulantim yok.ama kasık ve bel ağrım çok oluyor.yatinca geçiyor.ozellikle akşamları
Hayirli olsun canim iletisimde kalalim olurmu ilk gebeligim tecrübesizim. Nasil ögrendin cnm? Kontrole gittinmi ? Ben henüz gitmedim 2 hafta sonra gel dedi erken dedi bisey gozukmezmis

Hayirli olsun canim iletisimde kalalim olurmu ilk gebeligim tecrübesizim. Nasil ögrendin cnm? Kontrole gittinmi ? Ben henüz gitmedim 2 hafta sonra gel dedi erken dedi bisey gozukmezmis
Benimde aynı canım.haftaya gideceğim artık.insallah keseyi görürüz.ben karın ve böbrek ağrısıyla gittim öyle öğrendim.enfeksiyindan ağrıyormus.

Bende 4+5 canım. Kasık ve bel ağrın bacağına vuruyor mu bende böyle birşey başladı 2 gündür endişeleniyorum
Bendede var kasik agrisi ama adet sancisindan brz hafif oluyor. Bacagima vurmuyor oyle bisey yok bende. Fazla siddetliyse doktora başvur bence cnm.

Son adet tarihlerimiz aynı :) doktora gittin mi hiç canım? Kan verdin mi? Belanı olcturdun mü ve belirtilerin neler :) ay çok sordum :)
Evet kan verdim hamilesiniz dedi. kontrolede 10 gün sonra gidecegim. Su an erken bisey göremeyiz dediler. Peki ya sen gittinmi hic kontrole ? Demekki ayniyiz bugun 4+3 olduk aslinda 5 haftalik sayilyo demi ?

Son adet tarihlerimiz aynı :) doktora gittin mi hiç canım? Kan verdin mi? Belanı olcturdun mü ve belirtilerin neler :) ay çok sordum :)
Belirtilerim sabah bulantisi cok oluyo cubuk kraker yemeden gecmiyor. Cok uykum var bide goguslerim cok hassaslasmis. Ya senin cnm ?

Benimde adetim 7 gün gecikti ama test almadım henüz kasık ağrısı bel ağrısı falan var ama gebelik olabilir mi bilmiyorum ki -_- 3 ay önce düşük yaptım kasım da başlamıştık bat kasımın 2siydi bakalım bekliyorum bende

kızlar selam :)
Bebişlerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah rabbim gönlünüze göre versin hayırlı sağlıklı olsunlar :)
bende 9+5'teyim ama keşke bulantılarım uyku hallerim ilk öğrendiğimde ki gibi olsa diyorum. Tam geçti derken bu hafta inanılmaz bir mide bulantısı, istifra, tiksinme, uyku hali, gerginlik, hiç bişi yapmama isteği aldı başını gidiyor ki anlatamam...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, tez zamanda kavuşalım minnoşlarımıza :)

Evet kan verdim hamilesiniz dedi. kontrolede 10 gün sonra gidecegim. Su an erken bisey göremeyiz dediler. Peki ya sen gittinmi hic kontrole ? Demekki ayniyiz bugun 4+3 olduk aslinda 5 haftalik sayilyo demi ?
Bende kan verdim. 42.71 çıktı 2 gun önce. Doktorum 4 gun sonra tekrar ver gözün aydın dedi :) ama hiç muayeneye gitmedim. Uygulamaya göre 4+2 günlük. Kan değerin kac çıkmıştı senin

Ben sabahları aç ve bulantısı uyanıyorum. Bide duygu değişimleri yaşıyorum. Arada göğüs sızlıyor o kadar :)
Aynen bende midem acayip sesler cikartyo sik sik acikiyorum. Kan degerimi solemediler yurtdisinda oyle degil direk hamilesiniz dedi 10 gun snra kontrole gel dedler. Folik asit kullaniyorum su an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…