Allah kolaylik versin hepimize bende 4+3 haftaligim bulantilarim sabahlari cok oluyo cubuk kraker yemeden gecmiyorkızlar selam :)
Bebişlerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah rabbim gönlünüze göre versin hayırlı sağlıklı olsunlar :)
bende 9+5'teyim ama keşke bulantılarım uyku hallerim ilk öğrendiğimde ki gibi olsa diyorum. Tam geçti derken bu hafta inanılmaz bir mide bulantısı, istifra, tiksinme, uyku hali, gerginlik, hiç bişi yapmama isteği aldı başını gidiyor ki anlatamam...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, tez zamanda kavuşalım minnoşlarımıza :)
Benimde sabah bulaştım oluyor. Açlıktan bulanıyor hemde. Hemen karnımı duyuruyorum. Birde şu içince bulaştım oluyorAllah kolaylik versin hepimize bende 4+3 haftaligim bulantilarim sabahlari cok oluyo cubuk kraker yemeden gecmiyor
Aynen benimde su icerken cok bulaniyor ama mecbur icecezBenimde sabah bulaştım oluyor. Açlıktan bulanıyor hemde. Hemen karnımı duyuruyorum. Birde şu içince bulaştım oluyor
Razıyız yeter ki sağlıkla gelsin :)Aynen benimde su icerken cok bulaniyor ama mecbur icecez
Hayirli olsun cnm sag salim kucaklarmza aliriz insMerhaba kızlar, benim de son adet tarihim 6 Kasım . 4 hafta 5 günlük gözlüyor uygulamaya göre. Ama daha çok erken doktor 1 hafta sonra gel dedi. Benim pıhtılaşma problemi olduğu için kan sulandırıc iğne verdi her gün iğne yapacağım. Şuan Bi ağrım falan yok gibi. Gögüssüm şişmişti o Bi azaldı gibi. Kasıklarımda ara ara ağrı var. Bugün sadece baş ağrım çok oldu. Geçmedi dünden beri. Parol almak zorunda kaldım. Biraz da üşütmüş gibiyim. İnşallah Bi sıkıntı olmadan şu riskli dönemleri atlatırız. Yarın aile hekiminde tekrar kan testi yaptırcam diğer değerlerde baktırcam. Bakalım beta hcg yükselmiş mi?
Sağol canm sana da ve hepize hayırlı olsun. Sağlılık haberlerimizi yazarız hep İnş.Hayirli olsun cnm sag salim kucaklarmza aliriz insbenimde 4+3 10 gün sonra gidecem ultrasyona.
Bende tup bebek ile hamileyim son adet tarihim 10 kasım ama adet 28 gunde bir oldugum icin 4+4gunluk gozukuyorHayirli olsun cnm sag salim kucaklarmza aliriz insbenimde 4+3 10 gün sonra gidecem ultrasyona.
Bende 23 unde ultrasona girecegim hayırlısı ileBende tup bebek ile hamileyim son adet tarihim 10 kasım ama adet 28 gunde bir oldugum icin 4+4gunluk gozukuyor
Hayirli olsun ins sag salim al kucaginaBende 23 unde ultrasona girecegim hayırlısı ile
5+1 benimde ama hiç Bi belirti yok gibi. Ara ara midem Bi kötü oluyor ama bulantı giib değil. Çarşamba gideceğim doktora bakalım ne diyecek. En son cuma günü test yaptım 389 çıkmıştı. Değerler biraz düşük gibi ondan dolayı tedirginim. Ama bence daha 3 yada 3 buçuk haftalık gibi. Ama adet r göre girince 5 haftalık çıkıyor. Birwz kafama takılıyor beta hcg değerleri amaHayirli olsun ins sag salim al kucaginabende 20 aralik gidecem ultrasyona hersy iyi smdilik bulantim var ve cok halsizim. 4+6 olduk bugun.
Öyle kafana göre 3 haftalik fln hesaplama cnm doktorlara göre 5 haftaliktir cnm. Bende 5 haftaligim su an. Midem bulaniyo sabahlari belim agrio ve cok uykum var. Halsizlik var. Bende 20 aralikta ilk kontrole gidecem ultrasyona.5+1 benimde ama hiç Bi belirti yok gibi. Ara ara midem Bi kötü oluyor ama bulantı giib değil. Çarşamba gideceğim doktora bakalım ne diyecek. En son cuma günü test yaptım 389 çıkmıştı. Değerler biraz düşük gibi ondan dolayı tedirginim. Ama bence daha 3 yada 3 buçuk haftalık gibi. Ama adet r göre girince 5 haftalık çıkıyor. Birwz kafama takılıyor beta hcg değerleri ama
İşte bende Bi belirti yok gibi. Bilmiyorum erken biraz ama çarşamba gideceğim. Mecburen. Kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum bu yüzden biraz erken gideceğim doktora. İğne için rapor çıkartmam gerekiyor.Öyle kafana göre 3 haftalik fln hesaplama cnm doktorlara göre 5 haftaliktir cnm. Bende 5 haftaligim su an. Midem bulaniyo sabahlari belim agrio ve cok uykum var. Halsizlik var. Bende 20 aralikta ilk kontrole gidecem ultrasyona.
İğnenin yannda aspirinde kullanıyor musunuzİşte bende Bi belirti yok gibi. Bilmiyorum erken biraz ama çarşamba gideceğim. Mecburen. Kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum bu yüzden biraz erken gideceğim doktora. İğne için rapor çıkartmam gerekiyor.
Belirtisiz hamilelik yasayanlarda var cnm. Stres yapma hayirlisi olsun insİşte bende Bi belirti yok gibi. Bilmiyorum erken biraz ama çarşamba gideceğim. Mecburen. Kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum bu yüzden biraz erken gideceğim doktora. İğne için rapor çıkartmam gerekiyor.
Normalde hamilek öncesi ecoprin kullanıyordum ama iğneye başlayınca ecoprin kullanma dedi doktor.İğnenin yannda aspirinde kullanıyor musunuz
İnşallah bakalım daha önce Bi düşüğüm var o yüzden de biraz tedirginim. Hayırlısı bakalımBelirtisiz hamilelik yasayanlarda var cnm. Stres yapma hayirlisi olsun ins
Kötü dusunmeyin bsy yoktur insİnşallah bakalım daha önce Bi düşüğüm var o yüzden de biraz tedirginim. Hayırlısı bakalım
Anladım canım bendedr varda Pıhtılaşma o yüzden merak ettim hamilelik oncesi coraspin başladıkta hamilelikte süreç nasıl ilerliyor dıye merak ettımNormalde hamilek öncesi ecoprin kullanıyordum ama iğneye başlayınca ecoprin kullanma dedi doktor.
Açıkçası bende çok bilmiyorum daha yeni başladım ne kadar kullanıcam bilmiyorumAnladım canım bendedr varda Pıhtılaşma o yüzden merak ettim hamilelik oncesi coraspin başladıkta hamilelikte süreç nasıl ilerliyor dıye merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?