Kizlar yeni öğrendim hamileyim 4+1 haftalik. Yeni hamiş olanlar toplanalim dedim bilgi veririrz birbirmze 🙏🤰👶

Allah kolaylik versin hepimize bende 4+3 haftaligim bulantilarim sabahlari cok oluyo cubuk kraker yemeden gecmiyor

Merhaba kızlar, benim de son adet tarihim 6 Kasım . 4 hafta 5 günlük gözlüyor uygulamaya göre. Ama daha çok erken doktor 1 hafta sonra gel dedi. Benim pıhtılaşma problemi olduğu için kan sulandırıc iğne verdi her gün iğne yapacağım. Şuan Bi ağrım falan yok gibi. Gögüssüm şişmişti o Bi azaldı gibi. Kasıklarımda ara ara ağrı var. Bugün sadece baş ağrım çok oldu. Geçmedi dünden beri. Parol almak zorunda kaldım. Biraz da üşütmüş gibiyim. İnşallah Bi sıkıntı olmadan şu riskli dönemleri atlatırız. Yarın aile hekiminde tekrar kan testi yaptırcam diğer değerlerde baktırcam. Bakalım beta hcg yükselmiş mi?

Hayirli olsun cnm sag salim kucaklarmza aliriz ins benimde 4+3 10 gün sonra gidecem ultrasyona.

Hayirli olsun ins sag salim al kucagina bende 20 aralik gidecem ultrasyona hersy iyi smdilik bulantim var ve cok halsizim. 4+6 olduk bugun.
5+1 benimde ama hiç Bi belirti yok gibi. Ara ara midem Bi kötü oluyor ama bulantı giib değil. Çarşamba gideceğim doktora bakalım ne diyecek. En son cuma günü test yaptım 389 çıkmıştı. Değerler biraz düşük gibi ondan dolayı tedirginim. Ama bence daha 3 yada 3 buçuk haftalık gibi. Ama adet r göre girince 5 haftalık çıkıyor. Birwz kafama takılıyor beta hcg değerleri ama

Öyle kafana göre 3 haftalik fln hesaplama cnm doktorlara göre 5 haftaliktir cnm. Bende 5 haftaligim su an. Midem bulaniyo sabahlari belim agrio ve cok uykum var. Halsizlik var. Bende 20 aralikta ilk kontrole gidecem ultrasyona.

Öyle kafana göre 3 haftalik fln hesaplama cnm doktorlara göre 5 haftaliktir cnm. Bende 5 haftaligim su an. Midem bulaniyo sabahlari belim agrio ve cok uykum var. Halsizlik var. Bende 20 aralikta ilk kontrole gidecem ultrasyona.
İşte bende Bi belirti yok gibi. Bilmiyorum erken biraz ama çarşamba gideceğim. Mecburen. Kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum bu yüzden biraz erken gideceğim doktora. İğne için rapor çıkartmam gerekiyor.

İğnenin yannda aspirinde kullanıyor musunuz

Belirtisiz hamilelik yasayanlarda var cnm. Stres yapma hayirlisi olsun ins

Normalde hamilek öncesi ecoprin kullanıyordum ama iğneye başlayınca ecoprin kullanma dedi doktor.
Anladım canım bendedr varda Pıhtılaşma o yüzden merak ettim hamilelik oncesi coraspin başladıkta hamilelikte süreç nasıl ilerliyor dıye merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…