Kizlar yeni uyeyim acil yardim....

_Insomnia_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
241
72
28
Balıkesir
Kizlar ben daha once kese bos oldugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim... daha sonra 2 ay gibi bi sure esimle bi iliskimiz olmadi esim sehir disinda oldugu icin... esim bi kac gunlugune geldi geldigi gun iliski yasadik ve ertesi gun adet oldum adetim 5 gundu ve adetimin 5.gunu yani bittigi gun iliskimiz oldu...ikisindede korunmadik cocuk istedigimiz icin... adetime daha 9-10 gun var ve kasigimda bi dolgunluk hissediyorum ara ara cok hafif belli belirsiz sizlamalar oluyor bu belimde de oluyor... akintim da ne cok ne az beyaz bi akinti losyon gibi sanirim.. bi kac gundur midemde ve bagirsaklarimda cok gaz var bide sık idrar... bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?? Olmaz diye dusunuyoduk biz o yuzden hic dikkat etmemistim bunlara sonradan farkettim... adetimede 9-10 gun var hamile olma sansim var mi bunlar onun belirtisi olabilir mi?? Lutfen bilen yasayan arkadaslar cevap yazabilir mi rica ediyorum kizlar...

Cnm valla ben hamilelik yaşamadığım için bilmiyorum ama benimde 9 günüm var ama hiç bu yazdığın belirtiler yok :) inşallah hamilesindir ..

Insallah canim... adetin bittigi gun hamile kalinir mi acaba?? Cogu kisi o gun hamile kalmis... bide esimin babaannesi asil adet bitiminde hamile kalinir demisti... offff kafayi yicem takmiyodum takmaya basladim

Insallah canim... adetin bittigi gun hamile kalinir mi acaba?? Cogu kisi o gun hamile kalmis... bide esimin babaannesi asil adet bitiminde hamile kalinir demisti... offff kafayi yicem takmiyodum takmaya basladim
Kaç günde bir adet görüyorsun?? Kalınabiliyo cnm hatta burda kaç kere okudum adetten hemen sonra hamile kalan ..yumurtalar her ay aynı günden çatlar die bir kaide yok genelleme olarak 14. Gün söyleniyor ama daha önce veya daha sonrada çatlayabilir yani hamile olma ihtimalin var Allah gönlüne göre verisin cnm çok takma daha baya günün var olduysada olmadıysada artık değiştiremezsin bekleyip göreceğiz :)

Girilen iki ilişkide yumurtlama döneminde girilmemiş yüksek ihtimal hamile değilsin. Yalnız ikinci ilişki sonrası erken yumurtlaman olmuşsa o tutmuş olabilir bak buda bir ihtimal. Spermler 3 gün kadar yaşıyor, bu ayda adetin 8.günü gibi erken bi tarihte yumurtladıysan neden olmasın.

Ama bu yazdığın belirtiler çoğu zaman adet gecikmesinden sonra görülebilen şeyler, en azından bende öyle olmuştu. kasığındaki dolgunluk hissi henüz çatlamamış yumurtandan kaynaklanıyor olabilir. Gaz sorunun yediklerinden kaynaklı olabilir. Sık idrara çıkman yaz mevsimi sebebiyle tükettiğin sıvı miktarının arttırmandan kaynaklanıyor olabilir. Adetine 6 gün kala erken gebelik testi yapabilirsin. İnşallah hayırlı haberler alırsın.

Cok sagol canim... adetim hesaplarima gore 26 gunde 1 oluyor... her ay 3-5 gun once geliyor... bide benim ara ara akintilarim oluyodu acaba 2 defa mi yumurtluyorum diye dusundum ama akinti zamanlarini hatirlamiyorum suan.. adetten 1 gun once ve adetin bittigi gun yani 5.gun iliski oldu..

Canım belirti için çok erken sanki ya ben bata 5 gün kala test yaptım negatifti.. bukadar aceleci olma ve kendini fazla dinleme stres döllenmeyi de tutunmasını da etkiler içini ferah tut..
Birde bişi sorcam kesen boş oldugunda hcg degerlerin kaç kaç sonuç vermişti?

Insallah hayirli bi haberdir canim cok tesekkur ederim...

Canim benim ilk hamileligimde buna benzer belirtiler olmustu adetten once ama o zamanlar hamilelige yormamistim sonra hamile oldugumu ogrenmistim... o yuzden bu kadar heyecan yaptim :) onceki hamileligimdeki hcg degerlerimi hatirlamiyorum ama normal gidiyordu.. yani 2 gunde 1 katlanmasi gerekiyor ya normal bi sekilde yukseliyodu..ultrasonda bos gebelik oldugu belli olmustu benim..

Cnm Allah istedikten sonra taşı yarıp içinden filiz çıkarıyo yani demek istediğim kırmızılar gelene kadar umut var demektir şuan ben yurt dışındayım ve doktorum müslüman bile deil ama o bile bu işlerin Allah'ın elinde olduğunu biliyo tıpta çocuğu kez zaten yetersiz kaldığı yerde allahın işi diyor yani bekle olmazsada gelecek ay olur inşallah :)

An
AnLadım canım bende yeni öğrendim hiç uğraşmadığım beklemediğim bi ayda oldu yani.ama şu var benim gecikmeden bi iki gün önce kasıkta batmalarım oldu gecikmede yani 8 günde çok belli mide bulantusı koku hassasiyeti ayaga kalkınca baş dönmesi bide çarpıntım oldu ama beklemediğim için 2 3 ilişkiden olmaz die düşündüğüm için havalar sıcak ondan galiba böleyim diyordum ☺

Canim benim esimle son zamanlarda aramizda sogukluk vardi ayrilik lafi bile ediyodu o yuzden hem bebek istedigim icin hemde bebek aramizdaki sicakligin tekrar olmasina vesile olur diye de istiyorum... 7 aylik evliyim ve kurtajdan sonra cok uzulmustum cok istiyodum o siralar... o yuzden bi umut diye bekliyorum iste...

Hayirli olsun canim senin adina cok sevindim.. allah saglikli hayirli bi evlat nasip etsin insallah :)

Hayirli olsun canim senin adina cok sevindim.. allah saglikli hayirli bi evlat nasip etsin insallah :)
Amin İnşallah daha çok yeni dün idrarda öğrendim çok net çıktı ucuz testede pahalı testede iki saniyede belirdi bugün kan sonucum 2732 çıktı bakalım nolcak Allah ım hayırlısını nasip etsin hepimize İnşallah☺

Rabbim huzur mutluluk nasip etsin önce inşallah bebişinizde arkasından gelir sıkma canını vermiyorsa vardır bir bildiği ben kendimi böyle tatmin ediyorum sende öyle yap cnm her şey gönlünce olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…