• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yeni uyeyim acil yardim....

Amin İnşallah daha çok yeni dün idrarda öğrendim çok net çıktı ucuz testede pahalı testede iki saniyede belirdi bugün kan sonucum 2732 çıktı bakalım nolcak Allah ım hayırlısını nasip etsin hepimize İnşallah☺
Hayırlı olsun cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini bizlerde dua et sen hamişsin duan kabul olur :) :nazar::anneadayı:

Rabbim huzur mutluluk nasip etsin önce inşallah bebişinizde arkasından gelir sıkma canını vermiyorsa vardır bir bildiği ben kendimi böyle tatmin ediyorum sende öyle yap cnm her şey gönlünce olur inşallah :)

Amin canim insallah... sende bebek istiyosun sanirim..rabbim sanada tez zamanda hayirli saglikli bi bebek nasip etsin insallah :)

Amin canim insallah... sende bebek istiyosun sanirim..rabbim sanada tez zamanda hayirli saglikli bi bebek nasip etsin insallah :)
Amin inşallah cnm üç seneye yakındır bekliyoruz biz ama hıyıtlısıyla gelecek inşallah sen benim kadar beklemek zorunda kalmazsın inşallah :)

adet bitiminde yumurtladıysan belki hamile kalmıs olabılırsın ama yıne de belirtiler için daha erken

Kizlar ben daha once kese bos oldugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim... daha sonra 2 ay gibi bi sure esimle bi iliskimiz olmadi esim sehir disinda oldugu icin... esim bi kac gunlugune geldi geldigi gun iliski yasadik ve ertesi gun adet oldum adetim 5 gundu ve adetimin 5.gunu yani bittigi gun iliskimiz oldu...ikisindede korunmadik cocuk istedigimiz icin... adetime daha 9-10 gun var ve kasigimda bi dolgunluk hissediyorum ara ara cok hafif belli belirsiz sizlamalar oluyor bu belimde de oluyor... akintim da ne cok ne az beyaz bi akinti losyon gibi sanirim.. bi kac gundur midemde ve bagirsaklarimda cok gaz var bide sık idrar... bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?? Olmaz diye dusunuyoduk biz o yuzden hic dikkat etmemistim bunlara sonradan farkettim... adetimede 9-10 gun var hamile olma sansim var mi bunlar onun belirtisi olabilir mi?? Lutfen bilen yasayan arkadaslar cevap yazabilir mi rica ediyorum kizlar...
Olabilir canim biraz bekle kan testi yaptir insallah hamilesindir

Hakkinda hayirlisi olur insallah bende yptrdim pazartesi adetime 2 gun varken ama negatif adetim gecti ben emnm hamileyim :( cok kasiklarimda solda sagda batmalar oluyor cok korkuyorum tekrar yaptirmaya cok uzuluyorum

Hakkinda hayirlisi olur insallah bende yptrdim pazartesi adetime 2 gun varken ama negatif adetim gecti ben emnm hamileyim :KK43: cok kasiklarimda solda sagda batmalar oluyor cok korkuyorum tekrar yaptirmaya cok uzuluyorum

Canim belki gec dollenme olmustur.. gec dollenmede hemen cikmaz derler testlerde umitsizlige kapilma bi kac gun sonra tekrar yaptir test yada kendin gebelik testi yap

Back
X