kizlar yeni üyeyim ve fikrinize ihtiyacim var

Asdx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
5
0
1
Adana
Resim yukleyemedim ama turkuaz rengi yani maviye yakin köşe koltukta nasil durur sizce odam ince uzun

Canım koltuğu görsek daha iyi yardımcı olabilirdik. İnternette yokmu resmi link koysan bakabiliriz. Oda da ki diğer renklerle uyumlu olduktan sonra bence turkuaz rengi güzel olabilir. Özellikle kahverengi ile çok yakışır.

Rengi bunun cok hafif açığı kapilarim beyaz bide lcd unitesi alacam ona uygun

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-04-09-48-24.webp
    Screenshot_2014-09-04-09-48-24.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 114
Bence üzerine farklı renkte yastıklarla kombin yaparsan hoş olabilir ama açıkcası bu turkuaz rengi konusunda çok kararsızım. Benimde salonum da sadece gri ve beyaz renkler var. Kaç zamandır yanına başka bir renk düşünüyorum odayı canlandırmak için. Hep hayalimde turkuaz vardı ama sonradan düşündümki turkuaz soğuk bir renk ve salona oturma odalarına pek gitmiyor. Buralara daha sıcak renkler lazım ve turkuazdan vazgeçtim. Mobilyalarım kahverengi olsaydı düşünebilirdim. Ama beyaz ve griyle daha da soğuk duruyor. Kısacası tv ünitesini kahverengi alacaksan koltuğun üzerinede kahve ve hardal rengi tonlarda yastık alırsan bence çok şık ve güzel olur. Ama üniteyi beyaz düşünüyorsan bence farklı bir renk koltuk al. Tabii bu benim düşüncem :)

Back
X