Olabilir adet tarihin de geçtiyse test yap şuan çıkabilirKızlar 28 günde bir adet görüyorum ayın 23 de tam 30 gün oluyor geçen ay 23 de olmuştum bu sabah kalktım adet sancısı gibi ağrım vardı kesin oldum dedim sonra çok afedersiniz peçeteye silince çok çok hafif pembe çok açık bi pembe kan geldi aradan biraz geçti baktım bşşey yoktu biraz önce yine baktım çok çok açık pembe sarı karışımı bi akıntı gördüm ama sadece peçeteye silince geliyor bu ay ilk defa yumurtlama dönemlerini değerlendirdim ve benim normalde adetim gelemden önce baya bellli bir pembe kan gelir sonra da olurum zaten asla kesilmez hele ki ağrım hiç kesilmez şuan ara ara kasıklarım ağrıyıp 1 dakikada falan geçiyor
Perşembe günü ama ben her zaman mutlaka 2,3 gün erken olurum hiç şaşmaz sabredicem artık :)Olabilir adet tarihin de geçtiyse test yap şuan çıkabilir
Benim de Çarşamba günü bekliyorum bakalım.. inşallah olurPerşembe günü ama ben her zaman mutlaka 2,3 gün erken olurum hiç şaşmaz sabredicem artık :)
Çok korkuyorum denemeye ya negatifi görürsün diye en iyisi günümü bekliyim sizin de hayırla sonuçlansın inşallahhhBenim de Çarşamba günü bekliyorum bakalım.. inşallah olureğer o lekenin devamı adetle sonuclanmazsa hamile olma olasiligin çok artıyor. Erken gebelik testi de deneyebilirsin yarın sabah ilk idrarla o sonuç verir
Hayırlısı olsun diyelim çok düşünmemek lazım herşeyin bı zamanı elbet varÇok korkuyorum denemeye ya negatifi görürsün diye en iyisi günümü bekliyim sizin de hayırla sonuçlansın inşallahhh
Tamam canım benim senin de güzel haberlerini bekliyorumHayırlısı olsun diyelim çok düşünmemek lazım herşeyin bı zamanı elbet varinsan beklerken sabırsızlanıyor sonra si hayal kırıklığı.. o yüzden başka şeylerle oyalanmaya çalışıyorum ben beklentiye girmeyin diye sende aynen öyle yap. Sonucunu bana da haber ver inşallah güzel haberler alırız
Tamam inşallahTamam canım benim senin de güzel haberlerini bekliyorum
Kızlar benimde yaptığım 5 gebelik testim pozitif çıktı bugün 2 tane yaptım negatif çıktı sebebi nedir sizce hiç bir kananam falanda olmadı kimyasal gebelik diycem ama oda değil reglime 4 gün var sizce hamile miyimOlabilir adet tarihin de geçtiyse test yap şuan çıkabilir
Adetin geçmesini bekleyin en iyisi.insallah istediğiniz gibi sonuç alırsınızKızlar benimde yaptığım 5 gebelik testim pozitif çıktı bugün 2 tane yaptım negatif çıktı sebebi nedir sizce hiç bir kananam falanda olmadı kimyasal gebelik diycem ama oda değil reglime 4 gün var sizce hamile miyim
Kan testi yaptırın kesin sonuç verir. İnşallah hayırlı haberlerini alırızKızlar benimde yaptığım 5 gebelik testim pozitif çıktı bugün 2 tane yaptım negatif çıktı sebebi nedir sizce hiç bir kananam falanda olmadı kimyasal gebelik diycem ama oda değil reglime 4 gün var sizce hamile miyim
İnşallah artımed marka yaptığım testler pozitif diğer marka yaptıklarım negatif çıktı kimyasal gebelik desem bildiğim kadarıyla bir kanama olması gerek oda olmadıKan testi yaptırın kesin sonuç verir. İnşallah hayırlı haberlerini alırız
Beş tane pozitif göstererek yanlış çıkması bence olmaz.. başka bir test markasıyla denediniz mi tekrar sonuç nedir ?İnşallah artımed marka yaptığım testler pozitif diğer marka yaptıklarım negatif çıktı kimyasal gebelik desem bildiğim kadarıyla bir kanama olması gerek oda olmadı.
Evet denedim diğer marka yaptığım testlerde negatif çıkıyor anlayamadım bir türlü reglime 2 gün var ona göre kan testi vericem eğer gecikirseBeş tane pozitif göstererek yanlış çıkması bence olmaz.. başka bir test markasıyla denediniz mi tekrar sonuç nedir ?
Ben regl e 2 gün kala öğrenmiştim isterseniz yaptırın siz de ama en güzeli regl tarihini beklemekEvet denedim diğer marka yaptığım testlerde negatif çıkıyor anlayamadım bir türlü reglime 2 gün var ona göre kan testi vericem eğer gecikirse
Ben regl e 2 gün kala öğrenmiştim isterseniz yaptırın siz de ama en güzeli regl tarihini beklemek
Kimyasal ise beta tam sıfırlanmadıysa kanama başlamayabilir bence en güzeli adet gününü bekleyip sonrasında kan testi vermek en garantisi oAlttaki test artımed geçen gün yaptığım üstteki akşam yaptığım anlayamıyorum sizce kimyasal gebelik olsa o yüzden negatife dönse bu arada kanamamın olması gerekmez miydi
Kan testi en mantıklısı umarım adet olmazsiniz ve bebeğiniz sizinledir. Bende dün test yaptım ilk uyandigim da sonuç negatif bir haftadır adet olacak gibiyim ama bakalım yarın göreceğiz artık inşallah bende hayırlı haberlerle gelirimEvet denedim diğer marka yaptığım testlerde negatif çıkıyor anlayamadım bir türlü reglime 2 gün var ona göre kan testi vericem eğer gecikirse
İnaşallah hamilesinizdir güzel haberleriniz bekliyorum aminn :) benim de yarın adet günüm ama 2 gün önce olmam lazım dı 28 günde bir olurum bazen daha da erken yarından sonra yapıcam tesi Allah nasip ederse inşallah bende hamileyimdir aminnnnKan testi en mantıklısı umarım adet olmazsiniz ve bebeğiniz sizinledir. Bende dün test yaptım ilk uyandigim da sonuç negatif bir haftadır adet olacak gibiyim ama bakalım yarın göreceğiz artık inşallah bende hayırlı haberlerle gelirimiki gün önce yaptığım da negatif olup sonra pozitif olma ihtimali var mıdır çok bilmiyorum ama bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?