Kızlar yerleşme kanaması mı

Malesef adet oldum bugün. Nasip diyelim.. inşallah sizin olur

Malesef adet oldum bugün. Nasip diyelim.. inşallah sizin olur
Canım benim hayırlısı Rabbim inşallah en kısa zaman da nasip etsin sana bana ve isteyen herkese o güzel canını sıkma hiç :) benim de yarın adet günüm genelde hep 2 gün önce olurum olmadım yarın da olmazsam testi deneyeceğim bakalım

Yok takılmadım ama bu ay çok umutlanmistim hayırlısı değilmis demek ki .. normalde benim troitlerim çok hızlı çalıştığı için çocuk yapmak yasakti şuan normale dönünce doktor yapabilirsin demişti. Onun heyecanı vardı üzerimde sanırım bu yüzden çok umutlandım. Neyse nasip.. inşallah senin olur ama bunu tüm kalbimle diliyorum tabii isteyen herkesin de olur inşallah bana da haber ver de mutluluğunu beraber paylaşalım güzel haberini bekliyorum

Canım benim tabiki söylerim inşallah bir şey vardır da söylerim

Canım hamileymişim haber ver demiştin haber veryim dedim Allah sana da nasip etsin inşalllaahhhhh aminnn

Adet oldun mu sonuç nedirb

Sağlıkla kucağına alirsin inşallah belirtilerin nelerdi acaba
Çok teşekkür ederim bildiğin adet sancısı çektim ama hastalanmadım göğüsümün etrafında pütürcükler çıktı her zaman günü gününe olurum bu sefer bir gün geçti bende yaptım pozitif öğrendikten sonra miğde bulantım ağrım oldu bi hafta sürdü sonra geçti şükür

Akıntım oldu hep sarı bir de bi kaç defa ani baş dönmesi yaşadım o beni şüphelendirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…