Kızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor

Yanı en son ne zaman gittiniz bende kist var lekelenme olur mesela sık sık
Haziranda gittim iki defa leke değil benim keşke leke olsa sarı sümük gibi uzayan akıntı görselde atamıyorum ki birdaha gelmedi mesela regl gibi ağrımda yok inşallah geç döllenme ve yerleşme olmuştur

Artık rahim filmi çektirmeden gebelik düşünmüyorum sorun varsa boşuna kendimi yormamak için inşallah rahim filmi temiz çıkar yada en azından tıkalıysa açarlar sorun belli olur
Ya bişey diyeyım mi olmadık yerlerden olmadık şeyler çıkıyor hep nasip kısmet bazı şeyler Rabbim en güzelini nasip etsin ne veriyorsa

Merhaba. Herkesin farklı oluyormuş ama benim karnımda batma gibi sancım olmuştu ve tuvalete gittiğimde peçeteye neon pembe gibi kan gelmişti. Peçete koymuştum, 1-2 saat sonra tekrar gittiğimde koyduğum peçete çok az pembe kandı ve kesilmişti. Yani 1-2 saat sürmüştü en fazla ve çok çok azdı.

Merhaba. Herkesin farklı oluyormuş ama benim karnımda batma gibi sancım olmuştu ve tuvalete gittiğimde peçeteye neon pembe gibi kan gelmişti. Peçete koymuştum, 1-2 saat sonra tekrar gittiğimde koyduğum peçete çok az pembe kandı ve kesilmişti. Yani 1-2 saat sürmüştü en fazla ve çok çok azdı.
Evet farklı forumları okudum kimisi az kimisi çok görmüş bende 2 gün sürdü ama test yapıp evde doktora öyle gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederim yorumunuz için🫶🏻

Evet farklı forumları okudum kimisi az kimisi çok görmüş bende 2 gün sürdü ama test yapıp evde doktora öyle gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederim yorumunuz için🫶🏻
Rica ederiiiim inşallah sağlıkla olur bebişiniz🥹 bu arada şöyle bir detay da ekleyeyim ben yerleşme kanaması yaşadığımda hamile olduğumu biliyordum 19 temmuzda acilde yanlışlıkla beta-hcg 8ken öğrenmiştim. 22 temmuzda da kanamam oldu, 23ünde beta-hcg 101di. Yani test yaparsanız büyük ihtimalle çıkar🙏🏻

Rica ederiiiim inşallah sağlıkla olur bebişiniz🥹 bu arada şöyle bir detay da ekleyeyim ben yerleşme kanaması yaşadığımda hamile olduğumu biliyordum 19 temmuzda acilde yanlışlıkla beta-hcg 8ken öğrenmiştim. 22 temmuzda da kanamam oldu, 23ünde beta-hcg 101di. Yani test yaparsanız büyük ihtimalle çıkar🙏🏻
Ben erken gebelik testleri yaptım birkaç gün önce pozitif çıktı ilk dakikada sonraki gün akşam lekelenmem başladı bende inanmadım hastaneye gittim doktor gebelik yok dedi ama betam 1.20 ye yükselmiş 0.5 ten bende geç döllenmeden şüphelendim lekelenme devam edecek mi kana dönüşecek mi diye bekledim açıkçası kullandığım gebelik testi çok hassasmış söylenene göre çok erken de olsa silik belli etti ama kanda tutunmadan birkaç gün sonra net çıkacağını söylemişler bende bekliyorum 😮‍💨

Back
X