kizlar yesil sogansiz kisir olur mu ?

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.382
26.105
598
canim kisir cekti yapacaktim ama sogan almayi unutmusum yesil sogan olmadan kisir olurmu onun yerine normal sogan koysam :26:

Yeşil soğan olmayınca pırasa varsa pırasanın beyaz yerlerini ince ince kıyıp koyuyorum ben.
Oda yoksa kuru soğanla idare edilebilr.

Canım kuru soğanda olur tabi ama yeşil soğanlı bi başka oluyor. Ben kısıra muhakkak koyarım yeşil soğan.

inanmazsınız şuan yaptım, taze soğan az vardı, bi büyük soğanı kavurdum güzelce salçayla, güzel oldu valla, tabii az da olsa taze soğanın olması iyi olmadı değil

inanmazsınız şuan yaptım, taze soğan az vardı, bi büyük soğanı kavurdum güzelce salçayla, güzel oldu valla, tabii az da olsa taze soğanın olması iyi olmadı değil

kavurmak dahami iyi bende normal sogan koydum ama taze sogan candir :P:52:

valla cnm yesil sogan olmazsa olmaz degil ben yaparken zaten kuru soganı kup kup kavurup koyuyorum icine kıvırcık salatalık domates ekliyorum varsa yesil sogan ama cok tercih etmiyorum acıkcası onuda

Bende kuru soğanı salçayla kavurup koyarım.
Ay nasıl çekti canım anlatamam :56:

valla cnm yesil sogan olmazsa olmaz degil ben yaparken zaten kuru soganı kup kup kavurup koyuyorum icine kıvırcık salatalık domates ekliyorum varsa yesil sogan ama cok tercih etmiyorum acıkcası onuda

kivirciktami giriyo bigunde oyle deniycem:16:

kivirciktami giriyo bigunde oyle deniycem:16:

bende kıvırcık olmadan yapmam :9: oyle alısmısım surrenderında dedigi gibi yesil namına olan hersey :1:

birde sunu deneyin soganı yagda kavururken bulguruda icine atın ve az ateste bir kac dakika karıstırın atesten aldıktan sonra icine salçası nanesi karabiberi kimyonu pulbiberi ekledikten snra limon suyunun yarısı dokup karıstırın diger yarısınıda yesillikleri atınca dokun benden tavsiye cok daha lezzetli oluyor

Son düzenleme:
ben kuru soğan atmıyorum ama yeşil soğan olabilir

salçayı bol yağda kavurup
şişmiş bulgurun içine atıyorum
ve soğumasını beklıyorum

o soğurken bende yeşillikleri doğruyorum

bol limonla karıştırıp bulgurları atıyorum içine
yemede yanında yat:27::27::27:

ve asla içine
domates, salatalık falan atmıyorum.

ben kuru soğan atmıyorum ama yeşil soğan olabilir

salçayı bol yağda kavurup