kızlar yeterli meme dokusu olupta kasaltına yaptıran varmı

leoni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
217
153
40
kızlar cuma günü ameliyatım var son anda yıne bır kafa karısıklıgı yasıyorum doktorum yeterlı dokun var kasüstü yapalım dedı ama ılla kas altı dersen oda olur dedı ama kasaltı sankı daha dogal duruyo protezi bıraz örttügü için bırde ılerde emzırme durumunda double meme görüntüsü riski olusmasın dıye soledı en azından sarkarsa protezle beraber sarkar dedı kasüstü yaparsam kararsız kaldım yıne tecrübelı arkadaslarımdan yardım beklıyorum:KK19:

Forumda bi çok kişi var dokusu olup kasaltı yaptıranlar mesele ne kadar dokun olduğu. Dişhekimi nin kas üstü gayet doğal
bana göre Minnos26 unda dokusu vardı onun kas altı
kas altının dezavantajı şu kollar hareket edince Gögüs kasları da hareket ediyo eböyle memeler oynuyo belki normalde de böyledir benim daha önceden memem olmadığı için bilmiyorum.. Dr una güven bence foton var mı bakalım fikir verelim

Benim de dokum var ama doktorum kas alti yapicaz dedi daha orjinal oluyo dedi.ama benim cizimler de cuma yapilacak.son anda bana da boyle bisey derse simdi kafam karisir ya

Forumda bi çok kişi var dokusu olup kasaltı yaptıranlar mesele ne kadar dokun olduğu. Dişhekimi nin kas üstü gayet doğal
bana göre Minnos26 unda dokusu vardı onun kas altı
kas altının dezavantajı şu kollar hareket edince Gögüs kasları da hareket ediyo eböyle memeler oynuyo belki normalde de böyledir benim daha önceden memem olmadığı için bilmiyorum.. Dr una güven bence foton var mı bakalım fikir verelim

Canim doktorum iki yontemde olur zaten dedi tek risk emzirme durumunda sarkarsa protezin sabit kalip meme dokusunun sarkması ama belliki sen kasalti istiyosun oyle yapalim dedi dishekimi min sonucunu gördüm kasustu evet çok dogal yanlız onun ki yuvarlak ve sıkı diri duruyor eski hali bile bnmkiler 23 kiloyla beraber veda ettiler bana foto atıyorum bi bak canım

Canim biliyosun ben kas alti oldum ve meme dokum baya coktu
Ama ilerde emzirmiyecegim icin oyle biseyden bahsetmedi doktorum
Ben kas ustu his dusunmedim aslinda icime sinmedi memem daha sarkik durur diye ve protez elime gelir diye

ben kas üstü düşünmüştüm hep ki yeterli meme dokumda var. emzirme gibi bi durumumda olmayacak ilerde. dr um kas altı uygun gördü.zaman içinde illaki sarkma olacak o zaman nasıl görünecek bilmiyorum.şimdilik iyi gibi

Canım benim dr umda meme dokun var o yüzden zar altına yapcaz dedi heralde kasüstü nü kastetti

bana Cenk tokat kas üzeri yapalım dokun var dedi. ardından yakup karabağlı kas altı yapalım sana dedi. ilk duyduğumda üzüldüm açıkçası. kas üstünde hem daha az ağrı olur, hemde kas üzeri daha büyük durur diye düşünüyordum. Y.K kas altında ısrar edince içim burkuldu ama ses çıkaramadım.
ve evet Y. Karabağlıya kas altı ameliyat olan biri olarak söyliyim. İyi ki kas altı yaptırmışım. Özellikle göğüs dokunuz çok fazla değilse, (göğüs altı 75-göğüs üstü 85) kas altı olun derim.
Ama bahsettiğiniz daha fazla bir dokuysa kas üstü de güzel duruyor.

bana Cenk tokat kas üzeri yapalım dokun var dedi. ardından yakup karabağlı kas altı yapalım sana dedi. ilk duyduğumda üzüldüm açıkçası. kas üstünde hem daha az ağrı olur, hemde kas üzeri daha büyük durur diye düşünüyordum. Y.K kas altında ısrar edince içim burkuldu ama ses çıkaramadım.
ve evet Y. Karabağlıya kas altı ameliyat olan biri olarak söyliyim. İyi ki kas altı yaptırmışım. Özellikle göğüs dokunuz çok fazla değilse, (göğüs altı 75-göğüs üstü 85) kas altı olun derim.
Ama bahsettiğiniz daha fazla bir dokuysa kas üstü de güzel duruyor.

Bnmde göğüs 85 yada 88 gibi bişey suan net hatırlayamadım ama evet kasaltina karar verdim cok tesekkurler yorumun için :KK68: bakalim artık sabah 9 da ameliyatım :)

Bnmde göğüs 85 yada 88 gibi bişey suan net hatırlayamadım ama evet kasaltina karar verdim cok tesekkurler yorumun için :KK68: bakalim artık sabah 9 da ameliyatım :)
hayırlısı olsun canım... güzel haberlerle dön bize
xenforo-smilies-kk68.gif

Kizlar sonunda evdeyim bu kadar acılı olacagini tahmin etmemistim resmen bögürüyordum acıdan en fazla 300cc demisti doktorum ama 325 takmış cok güzel oldugunu söyledi ama suan hicbisey anlasilmiyo cok basık duruyolar sanki en cokta orta kısmı şiş herkese teşekkür ediyorum canlar

Kizlar sonunda evdeyim bu kadar acılı olacagini tahmin etmemistim resmen bögürüyordum acıdan en fazla 300cc demisti doktorum ama 325 takmış cok güzel oldugunu söyledi ama suan hicbisey anlasilmiyo cok basık duruyolar sanki en cokta orta kısmı şiş herkese teşekkür ediyorum canlar
oldu da bitti maşallah:nazar: ağrı kesici ilaç alıyomusun? bana parol vermişti doktor. sabah akşam onu alıyodum. daha şekli falan çok değişecek onlara hiç takılma. orta kısım şiş olur biraz sararıp morarabilir. sen kendine iyi bak bu aralar.. ağrılarında hızla geçecek sabret biraz

oldu da bitti maşallah:nazar: ağrı kesici ilaç alıyomusun? bana parol vermişti doktor. sabah akşam onu alıyodum. daha şekli falan çok değişecek onlara hiç takılma. orta kısım şiş olur biraz sararıp morarabilir. sen kendine iyi bak bu aralar.. ağrılarında hızla geçecek sabret biraz

Canim cok sagol ağrı kesici bide antibiyotik sabah aksam alıyorum ama orta kısım ve üstler bni mahvetti bogazima kadar ağrıyor bide gogsusunun alabileceginin en buyugunu taktim dedi ama suan hic anlasilmiyo

Canim cok sagol ağrı kesici bide antibiyotik sabah aksam alıyorum ama orta kısım ve üstler bni mahvetti bogazima kadar ağrıyor bide gogsusunun alabileceginin en buyugunu taktim dedi ama suan hic anlasilmiyo
hımm belkide sınırları zorladığı için ağrın fazladır. ama büyük takması iyi olmuş, başta biraz sıkıntısını çekersin ama ağrıların geçtikten sonra da iyi ki daha küçüğü olmamış dersin. her doktor kolay kolay göze almak istemez bunu.
benim fotoğraflarımdan 1. hafta ile 4. hafta arasındaki farka bakarsın anlarsın. evet ilk başta sanki küçükmüş gibi durur. ödemler gittikçe güzelleşir. o yüzden sen şimdi bunları hiç düşünme sadece iyi olmaya bak.

Canım çok geçmiş olsun.bu gerçekten zor ve ağrılı bir ameliyat.inşallah çabucak atlatırsın.

hımm belkide sınırları zorladığı için ağrın fazladır. ama büyük takması iyi olmuş, başta biraz sıkıntısını çekersin ama ağrıların geçtikten sonra da iyi ki daha küçüğü olmamış dersin. her doktor kolay kolay göze almak istemez bunu.
benim fotoğraflarımdan 1. hafta ile 4. hafta arasındaki farka bakarsın anlarsın. evet ilk başta sanki küçükmüş gibi durur. ödemler gittikçe güzelleşir. o yüzden sen şimdi bunları hiç düşünme sadece iyi olmaya bak.

Minnos cok sagol canim ya valla icime su serptin

Canım çok geçmiş olsun.bu gerçekten zor ve ağrılı bir ameliyat.inşallah çabucak atlatırsın.

Evet gercekten zormuş ki bnm ağrı esigim gerçekten yuksektir erkek arkadaşım böyle olacagini bilseydim asla izin vermezdim buna dedi çünkü ameliyattan ciktigimda resmen bögürüyordum danalar gibi:KK61:

Allah allah? Bu kadar ağrı? Neyse gelmiş geçmiş olsun. Ben de kas alti oldum. 2 gun yardımla kalktim. 3. Gün kendim...

X