Kızlar yine ben gebelik var mıdır sizce :) ?

varvolaka

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
21
10
18
27
Kızlar geri çekilme yöntemi kullanıyoruz ben çok ihtimal vermiyordum aslında ama şüpheleniyordum her seferinde ya olursa diye istiyorum da zaten normalde hayalet çizgiyi daha önce gördüm testlerde herhangi bir rengi yok şeffaf fakat testi yptım 10 dk sonra çok silik gözle görülür belirdi 30 dk da daha belirgin oldu hayalet çizgi dedim kenara attım kamera kötü olduğu için net gözükmüyor olabilir fakat bariz kuruduğunda baktım koyulaşmış kalın bir kırmızı solmuş rengi hatta kuruyunca sizce hamile miyim son iki aydır reglim 25 - 21 gün arası oluyor yani 26.günümdeyim halen de olmadım.

Eklentiler

• ea5b832a-60c5-4830-8ec9-116d18e39330.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 170

Madem istiyorsunuz neden geri çekiliyorsunuz yardırın gitsin evladım biz seni yarım yamalak yaptık demeyin
Hahahaahahaahaha kendini geri çekilerek psikolojik açıdan rahatlatmaya çalışıyordu herhalde bi gün olucak diyordum ben dikkatliyim diyordu gördük dikkatini anlatamadım adama ama işimize geldi bundn sonra geri çekileceğini zannetmiyorum uzun bir süre eğer gebelik var ve kesileşirse kan da yöntem olmadığını anlamış olacak DDD

Madem istiyorsunuz neden geri çekiliyorsunuz yardırın gitsin evladım biz seni yarım yamalak yaptık demeyin
Biz eşimle yirmi gün ayrı kaldık dönüşteki ilk iliskide oğlum oldu. Hep dedim yavrum sen aşk meyvesisin

Noldu kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…