- 8 Haziran 2015
- 402
- 513
- 53
- Konu Sahibi One of a kind
kızlar bu satırları yazarken ağlıyorum saçmalarsam yanlış yazarsam falan lütfen görmezden gelin ama artık çok doldum. evliliğimden beri hep kocamın ailesi sıkıntı çıkardı bana.en başta kaynanamı görümcemi melek gibi görmüştüm hep sıcak kanlılardı kv bana kızım diye hitap ederdi mesafe yoktu aramızda..ama meğersem arkamdan çekiştirip duruyorlarmış hep..dedikoduları kulağıma geliyordu.hatta birine ben şahit oldum. eşim nasıl diye sorarsanız yani geçenlerde bana tavır almıştı çünkü kayınvalidem hep doldurmuş eşimi şuan aramızda sorun yok kızlar hallettik. ama genelde eşim dengeyi tutturmaya çalışyor arada kalıyor eşime birşey diyemiyorum kendi ailesi sonuçta ama kv ile görümcem hep nerden çekiştirsem nerden açığını yakalasam derdinde bana karşı..önceki konumu okuyanlar vardır belki kızlar ben mutfaktayken kv moralimi bozmaya çalışıyordu eleştirip duruyordu bende dayanamadım gidermisin başımdan dedim. tatsızlık oldu sonra kv ile konuştum açık açık kızlar. böyle yapmana anlam veremiyorum dedim kırıldım dedim gayette sakin şekilde konuşmaya anlamaya çalıştım.ama o naptı gözünü yumdu saydırmaya başladı senin gibi gelin olmaz olsun nerden bulduk seni falan saydırdı ben şokun etkisiyle diyecek bişi bulamadım ağladım anca kvmin evini terkettim.. bayadırda konuşmuyoruz. eşim aramızı düzeltmeye çalışıp durdu ben istemiyorum dedim yanaşmadım. görümcem bana whatsapptan yazmış abimin gözünü boyuyorsun büyümü yaptın doğruyu söyle diye msj atmış sonra beni aramış duymamışım. engellemekten başka aklıma bişi gelmedi bugün.gözünü boyamak ne demek ya??eşimi çok severek evlendim ben görücü usulu falanda değil öyle. ben gerçekten dayanamıyorum kızlar. ne hata yaptım diye düşünüyorum ama o gidermisin başımdan demem haricinde bişi aklıma gelmiyor.. siz bana akıl verin kızlar ben ne yapmışım? göremediğim bir hatammı olmuş? hepsi bana kin tutmuş eşim evde değil geldiğinde ona söyleyimmi? off napıcam ben dayanamıyorum gerçekten