- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
kızlar doktor da ishalin erken hamilelik belirtisi olduğunu söyledi. önce bunu söylemek istiyorum. bana gelince hamile değilmişim.testim negatif çıktı
Hangi doktor bunu size söyledi ve size boşa umut verdi söyler misiniz. Belki de ishal yapacak bir şey yediniz ya da iklim koşullarından öyle oldunuz bir anlık bir şey olabilir ki negatif çıkmış zaten ben böyle gebelik belirtisi olabilir diyen doktorları sevmiyorum her ne olursa olsun. Göğüslerde bir reglid şişmez öbüründe şişer, psikolojik mide bulantısı, aşermeler bile olur doktorun direkt erken gebelik belirtisi demesi tuhaf çünkü boşa ümit vermiş oluyor. Bariz gebelik belirtisi dediğimiz şeyleri bile yaşasanız doktorun psikolojik etkileri göz önüne alması testi görmeden yorum yapmaması lazım. İnternete bakarsak birçok şey gebelik belirtisi az mı dedim ben kesin hamileyim diye o yorumlara bakarak ama artık kendimi dinlememem gerektiğini öğrendim. Bir daha ki ay da kabız olsanız internete baksanız emin olun o da var gebelik belirtilerinde dr sorsanız size bu seferde evet kabızlıkta erken gebelik belirtisidir der yani bitmez en iyisi kafanızı boşaltın. Çoğu arkadaşım hep belirti ararken en belirtisiz zamanda gebe olduklarını öğrendiler.