Kızlar, sanırım kova burçu özelliği ne yaşayacağım en ince detayına kadar bilmek istiyorum. CADIARZU Çevremde çok doğum yapan var ama insan tam soramıyor işte herşeyi.
Ablam filan olsa en ince ayrıntısını bile anlatıracam ama oda yok. Ne olur sizler anlatın.
Normal doğum düşünüyorum ama tabi sezeryanada her zaman hazırlıklı olmak lazım.
Mesela biz o netteki videolar gibi üstümüzde kıyafetimiz bir yatağın üstünde öyle alt tamamen açık yatmıyoruzdur ins. Üzerimize bir hastane geceliği, örtü oluyordur değil mi?
Doktoruma sordum, normal doğumdan sonra ilk bölmelerde odalarımız var orada refekatçıyla kalıyorsunuz 3 saat sonrada 7-8 kişilik odalarda tek başınıza bir üç saat daha kalıyorsunuz ve taburcu ediyoruz dedi. İstermezseniz 7-8 kişilik odada kalmak özel odada tutabilirsiniz dedi. Nedir bu bölmelerin olduğu odalar hiç anlamadım.:uhm:
Yani kızlar hiç uzatmyım, neler yaşayacağız en ince detayına kadar anlatın ne olur? Adım adım bilmeden rahat edemiyor. Normal doğum, sezeryan, spinal, genel tüm doğum yöntemlerini anlatın.
cnm ben normak doğum yaptım öykümü de yazdım doğum öykülerinde
doğum öyküm mucizem adıyla
baya ayrıntıya girdim ama evet doğuma girerken ebeler gelip yeşil önlük gidiriyorlar doğum yaparken zaten çatalda olduğun için bir şey göremiyorsun ki bu bence iyi bir eşy.
normal doğumdan sonra beni direk kendi özel odama götürdüler tabii dikişim bitince, yatağıma yatırmadan önce kendi geceliğimi giydirdiler o gece de orda kaldım ertesi gün taburcu oldum yanımda hem eşim hem annem kaldı vala ben bölme filan görmedim ama özel hast.de doğum yaptım
öykümü okursan normal doğumun ayrıntılarını iyice öğrenmiş olursun diğer doğumları bilmyiorum