Kızlar yolk kesesi var mı ?

adora123

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2020
14
4
6
26
Doktor gebelik kesesinde yolk sak ve embriyo görünmüyor dedi 10 gün sonra çağırdı ama ultrason kağıdında kesenin içinde yüzük gibi bir şey var sizce kese dolu mu? Kese 16.2 mm

Eklentiler

• IMG20220311103828.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 931
Bulanık olduğu için secemedim kaçıncı haftadasinjz

Bata göre 6 haftaya yeni girdik ultrasona göre 6+4 günlük dediler .ilk gebeligimi kaybettim buda boş kese falan mı diye korkuyorum

Fotoğraf bulanık ve doktor kese içi boyunu ölçmek için içine artı işareti koyduğu için seçilmiyor

Bata göre 6 haftaya yeni girdik ultrasona göre 6+4 günlük dediler .ilk gebeligimi kaybettim buda boş kese falan mı diye korkuyorum
Benim de 6+3 TE azcik birşey gozukmustu ama devlette falan baktirdiysaniz ondan da farkediyor özel hastaneler ve devletler cihazlardan dolayı imkanın varsa özele de gidip bir baktır istersen

Bu normal çekilmiş hali dikkatli bakınca yüzük gibi şekil var içinde ama emin olamadım

Eklentiler

• IMG20220311110159.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 635
Benim de 6+3 TE azcik birşey gozukmustu ama devlette falan baktirdiysaniz ondan da farkediyor özel hastaneler ve devletler cihazlardan dolayı imkanın varsa özele de gidip bir baktır istersen
Evet devlet Hastanesi'nde baktırdım özele gitmeyi düşünüyorum haklısınız ultrason cihazları çok fark ediyor

Evet devlet Hastanesi'nde baktırdım özele gitmeyi düşünüyorum haklısınız ultrason cihazları çok fark ediyor
Aynen ben geçen hafif bir lekelenme yaşadım ozellerde ultrason yoktu acillerde mecburen devlete gittim oradaki adam düşük riski var hastaneye yatış diyip yatırmaya kalktı içerde kanama var mı dedim var dedi kendi doktorumu aradım ne yatışı yarın bana gel dedi iğne verdi onu vurdurttum sabah kendi doktorima gittim ne kanaması hicbirsey yok gayet yolunda herşey bebek te kese de rahim ağzı da kapalı ne kanaması dedi yerlesmedir o dedi devletteki doktora kalsa düşük yapıyordum ödümü koparttı

Pek ilgilenmiyorlar devlette ama insan sağlığı bu ayrıca annelik duyguları ağır basıyor içim içimi yiyor belirti yok diye korkuyordum yeni yeni başladı miğde bulantıları miniğim inşallah benimledir siz annelerin dualarına ihtiyacım var rabbim olmayana tez zamanda nasip etsin olana da sağlıkla kucağına alacağı günleri nasip etsin

Ben seviniyordum mide bulantılarim yok diye 6. Haftada yavaş başladı şuan baya zorluyor ilaç kullanıyorum Allah'ın izniyle seninle bebisin kötü düşünme amiin Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Allah razı olsun inşallah kalbinize doğan güzel dilekler bebeğime dokunur benimle kalır

Doktor gebelik kesesinde yolk sak ve embriyo görünmüyor dedi 10 gün sonra çağırdı ama ultrason kağıdında kesenin içinde yüzük gibi bir şey var sizce kese dolu mu? Kese 16.2 mm
Merhabalar tam başlık açıyordum ki sizin başlığınızı gördüm, bende bugün telefonumdaki uygulamaya göre 6+3günlük gebeyim. Normal kesemizin gelişimi büyümesi güzel, ama bizede yolku göremedim dedi doktorumuz. Haftaya yine bakalım dedi. Beni de aldı bir telaş. Sorun şu ki bizim resmimiz de bizde gözümüzle görüyoruz içinde halkamsı bir oluşum var. Taze bir durum olduğu için çok aşırı net değil ama gözle de görülüyor. Ya hoca göremedi ya da biz yanlış görüyoruz. Ama bizde telaşelendik

Bir hafta sonra kontrolüm var mutlaka bilgi vereceğim benim de içim içimi yiyor .Belirtim yoktu bu hafta başladı bende diyorum ki belirti varsa herşey normaldir .Ultrasona göre haftası büyüktü ama bata göre haftası küçüktü her doktor ayrı haftalar veriyor .Bide ultrasonda ekranda gerçekten simsiyah ama kağıdı fotoğraf çekerken bence ışık vuruyor ve kesenin içindeki görünüyor göz yanılması olmadığını düşünüyorum bide doktor boş gebelikte kese büyümez ve yolk kesesi 20 mm bin üstündeyken görünür demişti sizin ultrason kağıdının fotosunu atabilir misiniz merak ettim ?

Şimdi yüklüyorum bende bir de siz bakın benimkinde o işaret çizgileri yok daha net görebilirsiniz

Eklentiler

• EE24C72B-1B21-48E1-86AE-E9F93D69C51C.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 677
Şimdi yüklüyorum bende bir de siz bakın benimkinde o işaret çizgileri yok daha net görebilirsiniz
Evet yüzük gibi bir şekil gördüm benimkinden daha net gözüm o kadar aşina olmuş ki hemen gözüm çarptı .İnşallah bebeklerimiz bizimledir .Sadece anlamadigim doktorların ekranda göremediği nasıl oluyor da ultrason kağıdında net çıkıyor belki de emin olamadiklari için bir şey demiyorlar hayırlısı artık ama stres yapmayalım bence herşey yolundadır

Eşimle biz çok inanıyoruz bebeğimiz bizimle.. sizde inanın duaya devam edin.. Allah bir kapı açar, emeklerimizin karşılığını verir diye düşünüyorum. Haftaya yine yazalım inşallah randevulardan sonra hayırlı mutlu güzel haberlerimizi

İnşallah Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin belki geç döllenmedir diye umut ediyorum .Hayırlı güzel haberlerle dönmek umuduyla

İnşallah Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin belki geç döllenmedir diye umut ediyorum .Hayırlı güzel haberlerle dönmek umuduyla
Tüp bebek olmasına rağmen geç tutunma olabiliyormuş. Bugün doktorumuza sordum, normal gebelikte bir hafta sarkma olabilir, tüp bebek de yok dedi. Yani Allah’a sığınmaktan başka çaremiz yok, çünkü her doktor ayrı bir şey diyor. Kafam karıştı benim de artık araştırmayı da bıraktım. Haftaya kadar Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…