kızlar yorum bekliyorumm öncesi sonrasıı

doktorda ödem dedi ama herkezin en fazla 1 ay sürüyo ödem benim 2 ayıda geçti

ben henuz amlyt olmdım ama arastrdıgım kdaryla kızlar masaj yapyrlardı bazı caylar odemı cabuk atyrmuss ve bunyeden bunueden farklılık olabılır kalın derılılerın daha zor ınıyrmus meselaaa zaten burnun kendını bulması 6 aymıs

ben henuz amlyt olmdım ama arastrdıgım kdaryla kızlar masaj yapyrlardı bazı caylar odemı cabuk atyrmuss ve bunyeden bunueden farklılık olabılır kalın derılılerın daha zor ınıyrmus meselaaa zaten burnun kendını bulması 6 aymıs
bende sürekli masaj yapıyorum ama bi yandanda burnun kalkıklığını düşürürm diyo korkuyorum ooooofff çok zorlu bi sürek sadece psikoljk olarak işte ben ağrı sızı olur diye çekiniyodum ağrı sızı zerre olmadı ne tamponlar alınırken ne de dikişler alırıken

Kemerin gıttıgı ıyı olmusş :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende ameliyat olali 14 gun oldu..kas arasindan baslayip burun ucuna kadar cok sis burnum.dokundugumda cok aciyor.doktorum masaj falan vermedi.odem attirici ilac kullaniyorum ama gecicek mi acaba.onden bakinca domuzcuk gibi duruyor gozlerim tuhaf bakiyor..psikolojimi cok etkiledi.ne yapicam.bilmiyrm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende ameliyat olali 14 gun oldu..kas arasindan baslayip burun ucuna kadar cok sis burnum.dokundugumda cok aciyor.doktorum masaj falan vermedi.odem attirici ilac kullaniyorum ama gecicek mi acaba.onden bakinca domuzcuk gibi duruyor gozlerim tuhaf bakiyor..psikolojimi cok etkiledi.ne yapicam.bilmiyrm.

canım sakin ol onlar geçiyo merak etme sen benmkini görseydin doktor ilk açdığında abartısız awatardaki kıza benziyodum gözleirm bi acayip bakıyodu burun dümdüz kocamandı 1 ay içinde kawisini alıp kalkıyo kendi merak etme :)

Suanda belli süre sonra yüZde otuz kuculcek
Az dayan benım7 auy oldu hafıf indi
Bıdeee agrı kesıcının
Tamamını bıtır ödemi alıyor

Suanda belli süre sonra yüZde otuz kuculcek
Az dayan benım7 auy oldu hafıf indi
Bıdeee agrı kesıcının
Tamamını bıtır ödemi alıyor

aaaaaaaaaaaa ben ağrım olmuyo diye hiç kullanmadm amelyttan sonra o doktrn yazğı ağrı kesiciyi peki bide antibyotk wermişti onuda içmedim hangiisni içiiym

aaaaaaaaaaaa ben ağrım olmuyo diye hiç kullanmadm amelyttan sonra o doktrn yazğı ağrı kesiciyi peki bide antibyotk wermişti onuda içmedim hangiisni içiiym

anıtıboyotık o gun mıkrop kapmamk ıcın durumlar ıcın ıcmen lazımdı
sen nıe ıcmıosn doktorun verdıklerını

agrım yok dıye agrı kesıcı ıcılmes mi
doktorunun solemesı gerekırdı

antıbıyotık ıcmene gerek yok
agrı kesıcıyı ıc bıtır ödemi o alıyor

:45::43::43::41::43::43:
anıtıboyotık o gun mıkrop kapmamk ıcın durumlar ıcın ıcmen lazımdı
sen nıe ıcmıosn doktorun verdıklerını

agrım yok dıye agrı kesıcı ıcılmes mi
doktorunun solemesı gerekırdı

antıbıyotık ıcmene gerek yok
agrı kesıcıyı ıc bıtır ödemi o alıyor

Fotograflarnda kemer fln gorunmuyo canim bence sen kendine sorun yapiyon

$WP_20140404_072.webp
Fotograflarnda kemer fln gorunmuyo canim bence sen kendine sorun yapiyon

böyle canım işte :(

Back
X