kemer yokda canım ucundaki şişlikler benim moralimi bozuyo 18 günlük fotoğrafını koymuş biri hiç şiş falan yok benimki hala şişiyo sabhları kalktığımda patates gibi
ödem vardır oyuzdendır dıye dusunuyrmmm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kemer yokda canım ucundaki şişlikler benim moralimi bozuyo 18 günlük fotoğrafını koymuş biri hiç şiş falan yok benimki hala şişiyo sabhları kalktığımda patates gibi
Zaten guzelmistiki??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ön taraftan kemeri belli olmuyo canım doktor 3 saat kemeri temizlemeye uğraşmış düşün nasıl bir kemer olduğunben pak bi değişiklik göremedim iki türlüde güzel, en iyisini sen bilirsin![]()
burun çok değişiyor güle güle kullanın 1,5 sene sonra bile değişiklikler olabiliyor sonuçta gayet güzel olmuş burnunuz.
doktorda ödem dedi ama herkezin en fazla 1 ay sürüyo ödem benim 2 ayıda geçti
bende sürekli masaj yapıyorum ama bi yandanda burnun kalkıklığını düşürürm diyo korkuyorum ooooofff çok zorlu bi sürek sadece psikoljk olarak işte ben ağrı sızı olur diye çekiniyodum ağrı sızı zerre olmadı ne tamponlar alınırken ne de dikişler alırıkenben henuz amlyt olmdım ama arastrdıgım kdaryla kızlar masaj yapyrlardı bazı caylar odemı cabuk atyrmuss ve bunyeden bunueden farklılık olabılır kalın derılılerın daha zor ınıyrmus meselaaa zaten burnun kendını bulması 6 aymıs
canım sakin ol onlar geçiyo merak etme sen benmkini görseydin doktor ilk açdığında abartısız awatardaki kıza benziyodum gözleirm bi acayip bakıyodu burun dümdüz kocamandı 1 ay içinde kawisini alıp kalkıyo kendi merak etme :)Bende ameliyat olali 14 gun oldu..kas arasindan baslayip burun ucuna kadar cok sis burnum.dokundugumda cok aciyor.doktorum masaj falan vermedi.odem attirici ilac kullaniyorum ama gecicek mi acaba.onden bakinca domuzcuk gibi duruyor gozlerim tuhaf bakiyor..psikolojimi cok etkiledi.ne yapicam.bilmiyrm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tek sıkıntım ucunun topikliği işteKemerin gıttıgı ıyı olmusş :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Suanda belli süre sonra yüZde otuz kuculcek
Az dayan benım7 auy oldu hafıf indi
Bıdeee agrı kesıcının
Tamamını bıtır ödemi alıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaaaaaaaaaaa ben ağrım olmuyo diye hiç kullanmadm amelyttan sonra o doktrn yazğı ağrı kesiciyi peki bide antibyotk wermişti onuda içmedim hangiisni içiiym
anıtıboyotık o gun mıkrop kapmamk ıcın durumlar ıcın ıcmen lazımdı
sen nıe ıcmıosn doktorun verdıklerını
agrım yok dıye agrı kesıcı ıcılmes mi
doktorunun solemesı gerekırdı
antıbıyotık ıcmene gerek yok
agrı kesıcıyı ıc bıtır ödemi o alıyor
Eki Görüntüle 1052118 buda yandan buda 1. aydaki hali şimdikine yakın gerçi pek değişim olmadı son hali diyebilirizz
yan profılden cekın