kızlar yorum bekliyorumm öncesi sonrasıı

canım sakin ol onlar geçiyo merak etme sen benmkini görseydin doktor ilk açdığında abartısız awatardaki kıza benziyodum gözleirm bi acayip bakıyodu burun dümdüz kocamandı 1 ay içinde kawisini alıp kalkıyo kendi merak etme :)

Ins dedigin gibi olur sabirla bekliyorum.. masaj yaptiniz mi peki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yan profilden minicik bi çıkıntı var evet ama bunun kalıcı olmama ihtimalide var.. arkadaşlarında dediği gibi ödemden dolayı olabilir.. Benim ki geçmedi o ayrı ama dediğim gibi rahatsız edecek bir durum değil.. üzülmeye değmez, tadını çıkar. geçmiş olsun (:

pek fark goremedım ben
başarısız bir doktor bence doktorun. burun işi şans işi gercekten

Yan profilden minicik bi çıkıntı var evet ama bunun kalıcı olmama ihtimalide var.. arkadaşlarında dediği gibi ödemden dolayı olabilir.. Benim ki geçmedi o ayrı ama dediğim gibi rahatsız edecek bir durum değil.. üzülmeye değmez, tadını çıkar. geçmiş olsun (:

sağol canım inşallah geçer çünkü çok kafaya takıyorum minicikte olsa 2.5 ay oldu gerçi doktorum 6 aya kadar hiçbişey diyemem dedi :( bastırarak masaj yapsam mı acaba yapdıkça daha çok çıkıyo sanki bazılarıda bastıra bastıra masaj yapdım indi diyo

böyle tek ince bi kemik zaten hala tırtıklı tırtıklı tam oturmadı burnum zor dokunuyorum kemik yerine mi oturmadı acaba
ellendıgı zaman şişlik mi, kemer mi anlaşılır aslında
kemerse eğer inmez bilgin olsun canım

ne kadar oldu amelıyat olalı?

bir burun 3 ay sonra tamamen şişlikten kurtulur
9 ay sonra burun oturur yerıne.
insallah kemer değildir diyecegım ama, senın şişliklerin minumum olması lazımdı şuana kadar

aslında şişlerim indi canım doktor sadece ucunda ödem war dedi sağ tarafa masaj werdi okadar ortodonsst tedawide görüyorm ben dişçimde çok güzel olmuş burnun ama çok ödemli dedi oda benm yapımla alakalıymş

aslında şişlerim indi canım doktor sadece ucunda ödem war dedi sağ tarafa masaj werdi okadar ortodonsst tedawide görüyorm ben dişçimde çok güzel olmuş burnun ama çok ödemli dedi oda benm yapımla alakalıymş
ne yapılması lazımmıs peki? masajı amelıyattan sonra sureklı yapmalıydın.
iner mı bılmıyorum. inşallah ıner

ne yapılması lazımmıs peki? masajı amelıyattan sonra sureklı yapmalıydın.
iner mı bılmıyorum. inşallah ıner
yapdım canım benim kıkırdakda eklendiği için doktorum üste asla dokunma sadece ucuna masaj yap dedi
kemerde çok belirgin değil hatta burnu hafif kaldırıyo hoşda duruyo ama ben daha çıkıntı olursa diye korkuyorum

yapdım canım benim kıkırdakda eklendiği için doktorum üste asla dokunma sadece ucuna masaj yap dedi
kemerde çok belirgin değil hatta burnu hafif kaldırıyo hoşda duruyo ama ben daha çıkıntı olursa diye korkuyorum
neyse o :) 2.5 ay kısa bır süre değil

ilk başda patlıcan gibiydi zaten şok oldum ilk resimdek hali işte kocamandı şimdi yeni iki haftadır indide yan çıkıntıları falan belli oldu
inşallah 1-2 ay sonra ıner ödemler
hayırlı olsun burnun. ama bu gibi durumlarda burun kendını çabuk bellı eder

Back
X