Suan yumurtladigimimi yumurtlayacagimimi ? Gosteriyor ?Aynen canim bugun ve yarin iliskiolsun,sonra gun asiri yaparsiniz ...ama bu iki gunu muhakkak degerlendirin derim.
canim bu gebelik testi diil ovulasyon testi yumurtlama gununu tespit etmekKızlar benim anlamadığım yani şimdi anlamaya çalıştığım şey gebelik testini yumurtlama günü yapınca çift çizgi mi çıkıyor
Bu iki cizgi olmasi yumurtlayacak demek.ozaman ? Yani yumurtlamis oldugumu degil oylemi anladim ?Bugün ve 14 ünde birlikte olun eşinizle...Tahmininiz doğru 13-14 ünde yumurtlama gününüz bu teste göre...
Henüz yumurtlamamışsınızdır.Bu iki cizgi olmasi yumurtlayacak demek.ozaman ? Yani yumurtlamis oldugumu degil oylemi anladim ?
Cok ama cok tesekkur ederimmHenüz yumurtlamamışsınızdır.
Bugün ve sonraki gün yani 14 ünde birliktelik olmalı bu teste göre..
Bence bugünolsun, yarın boş, sonra 2 gün üst üste olabilirAdet gunum 1 martti ben ayin 14 gibi cift cizgi olur diye bekliyordum az once ovulasyon yaptim bunu gordum suan yumurtlama gunummu simdi ? Belimde agriyor cok ... bu gece birlikte olmam gerekli ozaman dogrumu ay ne okur yorum bekliyorum dahada koyulasirmi ?
Yarin bos neden ? Bugun yumurtlarsam 24 saat yasiyor yumurta diyorlar ?Bence bugünolsun, yarın boş, sonra 2 gün üst üste olabilir
Yarın da bu şekilde koyu çıkarsa yarında yapmak durumunda kalacaksın. sonra silikleşince de. O zaman da sperm kalitesi düşecek. Ondan bu şekilde söyledim. Yarın yapıp yapmayacağını ov. testine bakarak karar verebilirsinYarin bos neden ? Bugun yumurtlarsam 24 saat yasiyor yumurta diyorlar ?
Bu aksam ve yarin aksam ozama cizgiye gore degilmi ? Cumartesi silik olursa yapmayayim ozamancanım kesinlikle bu günü ve yarını kaçırma.. yarın daha da koyu olabilir ama benim daha önceki aylarımdan birinde bu şekildeyken yumurtalama olmuştu sonraki gün silikleşmişti.. sen yine de bugünü ve yarını değerlendir..
Yarin koyu olursa aksama yine yapalim ozaman siliklesirse yarin yapmam dogru anladim sanirim ?Yarın da bu şekilde koyu çıkarsa yarında yapmak durumunda kalacaksın. sonra silikleşince de. O zaman da sperm kalitesi düşecek. Ondan bu şekilde söyledim. Yarın yapıp yapmayacağını ov. testine bakarak karar verebilirsin
Bugun saat 9 40 gibi yapabildim evden cikmam lazimdi normalde 10 30 gibi yapiyordum ama cizgi siliklesti bugun yani ben c nin koyu olmasini umuyordum olmadi ? Canim sikildi notmalde 2 gun koyu olmuyormuydu ?Tam tersi canım iki çizgi tam koyu olduğunda yumurta olgunlaşıyor. Ertesi günü silikleştiğinde çatlamış oluyor. Seninki tam koyu olmadığı için bu şekilde söylemiştim.
Koyuluktan bir anda siliğe dönüşebilir. Dün değerlendirebildin mi ? Bugün silikleşme olduysa çatlıyor yumurtan. Bugünü de değerlendir canımBugun saat 9 40 gibi yapabildim evden cikmam lazimdi normalde 10 30 gibi yapiyordum ama cizgi siliklesti bugun yani ben c nin koyu olmasini umuyordum olmadi ? Canim sikildi notmalde 2 gun koyu olmuyormuydu ?
Evet dun oldu bu aksamda olsun ozaman ... ya okuduklatimdKoyuluktan bir anda siliğe dönüşebilir. Dün değerlendirebildin mi ? Bugün silikleşme olduysa çatlıyor yumurtan. Bugünü de değerlendir canım
Dun oldu evet bu aksamda olsun ozaman ... ya kafamda ki soru esim antibiyotik kullaniYor hatta ikinci kutuya gecti disinde apse var acaba olumsuz etkilermiKoyuluktan bir anda siliğe dönüşebilir. Dün değerlendirebildin mi ? Bugün silikleşme olduysa çatlıyor yumurtan. Bugünü de değerlendir canım
Benim 1 gün koyu oldu ertesi gün silikleşti canımEvet dun oldu bu aksamda olsun ozaman ... ya okuduklatimd
Dun oldu evet bu aksamda olsun ozaman ... ya kafamda ki soru esim antibiyotik kullaniYor hatta ikinci kutuya gecti disinde apse var acaba olumsuz etkilermibirde ovulasyon da insanlarin iki gun koyu renk oluyor diye siliklesmesi rahatsiz ettim beni
Nette baktim baya dr yorumlarinia bir sikinti olmaz diyor bakalim hayirlisi .!! Bende bunula bitmiyorki :) benim a - esimin kani a + buda cok dusunduruyor beniBenim 1 gün koyu oldu ertesi gün silikleşti canımBenim eşim geçen ay idrar yolu enfeksiyonu olmuştu. Dra söylemiş bebk düşünüyoruz diye. O da bu ay erteleyin demişti. Tam da yumurtlama zamanımdı ama geçen ay deneyemedik. Kaldı bu aya. Yine de pek sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama dra danışmakta da fayda var sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?