Kizlar yorumlariniza ihtiyacim var konusacak kimsem yok cunku

Alendelon14533

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
29
5
6
28
Kizlar selam araniza yeni katildim kendimi kisaca taniticam annem babam ayri bir evlilik gecirdim ama ne evlilik !
Siddetin her turlusunu yasadim turlu turlu sinavlardan gectim sonra ayrildim.. Bir adamla tanistim adam evli ama evlilgi bitik gibi bisey yani yuva yikan degilim asla . 1 senedir iliskimiz var bana ev tuttu ne biliyim gezdik eglendik asik olduk fakat isler oyle gitmiyor . ananem buyuttu beni her masrafimla o ilgilendi bir yere kadar ama universite okutacak imkan yoktu hayatimdaki adam onuda sagladi onu seviyorumda ama sureklu bir memnuniyetsizlik var onda surekli elestiri zoruma gidiyor artik.

Henüz boşanmamış. Ve sana ayrı ev açmış. Hmm. Ne diyorduk bu durumlarda acaba?
Hayir gercekten oyle degil aramizdaki asik olduk benim durumlarim sknti oldugu icin yardim etti okumama vs ama bir yerim buruk hep elestirileri vs hep sanki ben birsey beceremiyormusm gibi

Adam evli , evliligi bitik sana maddi olarak yardimda bulunuyor, sen ona manevi yardimda bulunup seviyorsun. Hos bir ikili degilsiniz. Yasin geregi yaptigin bu yanlistan bir an once don. Istersen okuma, bir sure calis ama sonra kendi emeginle oku.

Ama seviyorumda yanlis biliyorum saygim sonsuz ama vaz gecemiyorum zaten zor donemler gecirdim onceki evliligimde

Ne dedi size? Eşimle duygusal yada fiziksel hiçbir iletişimimiz yok,bizimki artık sadece kağıt üzerinde evlilik mi dedi?
Birbirinizi hiç bırakmayın,başkasına bulaşmayın,ikiniz evlenin (tabi karısını boşayıpda seni alırsa)tencere kapak olmuşsunuz çünkü..

Yuva yıkanın yuvası olmazmış. Ki doğru bu söylem gerçekten. Huzursuzluğunuz bu yüzden. Yanlış üstüne yanlış..Adam boşanmamışsa henüz, birlikte yaptığınız her şey yanlıştır. Bence ilk önce bu durumu vicdanen sorgulamalısınız.

Rezillik çıkarıp evli adamla evli hayatı yaşayıp adına aşk demeyin.
Aşk böyle iğrenç bir şey değil.
Evliliği zaten bitikmiş de, yok yuva yıkan değilmiş de.
Bi gece senin diğer gece onun koynuna giriyodur.
Ama o karısı. Sen neyisin acaba?

Yarali kus gibi yapma kendini sor once isin aslini

Yarali kus gibi yapma kendini sor once isin aslini

Her ne kadar tasnif edilmesede durumun en iyisini yapiyorsun uzulmek yerine uzerim diyosun .erkekler senin yaptigini yapinca playboy delikanli.. Kadinlar yapinca ahlaksiz vs

Pisman degilsin, ne ayaksin diyesim var. Bu konuyu acmandaki sebep?

a- Linc edilmek
b - Erkeklerin ne kadar playboy oldugunu kanitlamak
c- Toplumsal normlara aykiri yasamak

Aynen işte bu duruma dusurme kendini canim, cikar onu hayatindan cok zorolsabile ve duzgun dul yada bekar biri girsin hayatina.

ne derseniz deyin adamın evli olduğu gerçeğini değiştirmez.
bu kadar aşık adamda sevdigi kadını bu duruma düşürmez.
yarın bir gün ortaya çıksa bu durum o zaman görürsünüz bitmek üzere olan evliliği.
kötü kadinliginizdan tutun ne namusunuz kalır ne baştan çıkardığınız ne adamın peşini bırakmadığıniz.
o çok saygı duyduğunuz adam bir anda size hiç tahmin edemeyeceğiniz kadar saygisizlasir.
niye kendinizi bu duruma düşüyorsunuz?
yazık değil mi? hem size hem diğer kadına.varsa çocuklara ki büyük ihtimal en az iki tane vardır.
çok mu zor boşanmak.niye bir yıldır bosanmadi?
kendinizi kandirmayin.böyle adamlar için başka kadinlarında kendinizinde hayatını mahvetmeyin.
bu aralar size kötü davrandığını sorguluyorsunuz ya
belki yeniden aşık olup yeniden ev açmıştır başkasına.

Bir yanlistan kaçıp daha büyük bi yanlışa dusmusunuz .. ve maalesef bu yolda ne zorluklar yasarsaniz yasayin.. kimse size hak vermeyecek.. çünkü bu konuda cok yaralı arkadslarimiz var kardeslerimiz var yani üçüncü şahıs meselesi... siz bu yanlistan kurtulmaya çalışın... emin olunki bunun bi sonu yok!!!!

Bu erkeklerin evliliğim bitik demeleri genelde yalan oluyor. Eminim sevmişsinizdir ama bir erkek için emin olun sizin de dediğiniz üzere yuva yıkan kadın konumuna düşmeye değmez. Eminim karşınıza daha iyileri de muhakkak çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…