- 11 Temmuz 2017
- 29
- 5
- 6
- 28
- Konu Sahibi Alendelon14533
-
Hayir gercekten oyle degil aramizdaki asik olduk benim durumlarim sknti oldugu icin yardim etti okumama vs ama bir yerim buruk hep elestirileri vs hep sanki ben birsey beceremiyormusm gibiHenüz boşanmamış. Ve sana ayrı ev açmış. Hmm. Ne diyorduk bu durumlarda acaba?
Bir adamla tanistim adam evli ama evlilgi bitik gibi bisey yani yuva yikan degilim asla . 1 senedir iliskimiz var bana ev tuttu ne biliyim gezdik eglendik asik olduk fakat isler oyle gitmiyor . ananem buyuttu beni her masrafimla o ilgilendi bir yere kadar ama universite okutacak imkan yoktu hayatimdaki adam onuda sagladi onu seviyorumda ama sureklu bir memnuniyetsizlik var onda
Rezillik çıkarıp evli adamla evli hayatı yaşayıp adına aşk demeyin.Kizlar selam araniza yeni katildim kendimi kisaca taniticam annem babam ayri bir evlilik gecirdim ama ne evlilik !
Siddetin her turlusunu yasadim turlu turlu sinavlardan gectim sonra ayrildim.. Bir adamla tanistim adam evli ama evlilgi bitik gibi bisey yani yuva yikan degilim asla . 1 senedir iliskimiz var bana ev tuttu ne biliyim gezdik eglendik asik olduk fakat isler oyle gitmiyor . ananem buyuttu beni her masrafimla o ilgilendi bir yere kadar ama universite okutacak imkan yoktu hayatimdaki adam onuda sagladi onu seviyorumda ama sureklu bir memnuniyetsizlik var onda surekli elestiri zoruma gidiyor artik.
Bunu açıklamanız gerekiyordu,önceki ayrıntılara ihtiyaç yoktu.ama sureklu bir memnuniyetsizlik var onda surekli elestiri zoruma gidiyor artik.
Yarali kus gibi yapma kendini sor once isin asliniRezillik çıkarıp evli adamla evli hayatı yaşayıp adına aşk demeyin.
Aşk böyle iğrenç bir şey değil.
Evliliği zaten bitikmiş de, yok yuva yıkan değilmiş de.
Bi gece senin diğer gece onun koynuna giriyodur.
Ama o karısı. Sen neyisin acaba?
Yarali kus gibi yapma kendini sor once isin aslini
Yarali kus gibi yapma kendini sor once isin aslini
Her ne kadar tasnif edilmesede durumun en iyisini yapiyorsun uzulmek yerine uzerim diyosun .erkekler senin yaptigini yapinca playboy delikanli.. Kadinlar yapinca ahlaksiz vs
Aynen işte bu duruma dusurme kendini canim, cikar onu hayatindan cok zorolsabile ve duzgun dul yada bekar biri girsin hayatina.Rezillik çıkarıp evli adamla evli hayatı yaşayıp adına aşk demeyin.
Aşk böyle iğrenç bir şey değil.
Evliliği zaten bitikmiş de, yok yuva yıkan değilmiş de.
Bi gece senin diğer gece onun koynuna giriyodur.
Ama o karısı. Sen neyisin acaba?
Ne alaka simdi git aklin yolunu bul tatlim
Pisman degilsin, ne ayaksin diyesim var. Bu konuyu acmandaki sebep?
a- Linc edilmek
b - Erkeklerin ne kadar playboy oldugunu kanitlamak
c- Toplumsal normlara aykiri yasamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?