• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yorumlariniza ihtiyacim var konusacak kimsem yok cunku

bitik gibi değildir o öyle olsaydı 1 senede boşanırdı zaten..
adam babasının hayrına ev açıp okul okutmuyor zaar ..
benim bildiğim bu yalanlara genç kızlar kanıyor evlenip boşanmış koskoca kadın gayette neyin ne olduğunu kendisinin hangi pozisyonda olduğunu biliyordur. ama pardon sizin derdiniz kapatılmış olmak değil adamın sizi aşağılaması .. eee ne olacaktı ?

Evli olupta amaci başka kadınlarla gonul eğlendirmek olan hiçbir erkek "evliyim ve çok mutluyum karımı seviyorum"demez zaten..hepside mutsuzdur kağıt üzerinde evlidir karısını sevmez ve en kısa sürede boşanacaktir..yersen..
ama sizin gibi kadınlar yiyor işte..ben buna çok şey diyebilirim,buraya yazamam,siz aşk dersiniz bir yuva yıkar sonrada magdur kadın rollerine girersiniz..insanlar işte..

Bu erkeklerin evliliğim bitik demeleri genelde yalan oluyor. Eminim sevmişsinizdir ama bir erkek için emin olun sizin de dediğiniz üzere yuva yıkan kadın konumuna düşmeye değmez. Eminim karşınıza daha iyileri de muhakkak çıkacaktır.
Tesekkurler insani yorumun icin yarasi olan atliyor cunku

Tesekkurler insani yorumun icin yarasi olan atliyor cunku
Bana göre de böyle bir durum olmamalı ama artık olan olmuş. Olmuşla ölmüşe çare yoktur zararın neresinden dönülse kardır. Adam size yeteri kadar değer verseydi zaten sizi toplum önünde küçük duruma düşürecek olan bu statüye sokmayı göze alamazdı. Keşke adama en başından inanmasaydınız böyle bir ilişkiye girmeseydiniz ama dediğim gibi olan olmuş. Bence artık kendinizi veya başka birini üzecek olan bu duruma son vermeniz daha iyi olabilir

ohooo gece ekşını :dondurma:

sence neden memnuniyetsiz? belki gönlünü hoş edemiyosundur yeterince?
o konuda mı taktik istiyosun? :oha:

Back
X