Ben şunu anladım konudan ilkler unutlmuyor
Ne yaşamış olursanız olun, sonuçta herşeyi onunla yaşadınız.
Onunla bir evi paylaştınız aynı eşyaları ne bilim ne sever yer alışıyorsunuz.
Sizin parçanız oluyor eşiniz..
Kaybettimmide yarımınız gitmiş gibi oluyor..
Gelen gideni aratır lafına ben çok inanırım..
Keşke bitmseydi arkadaşım ilşkin zorlasaydın sabretseydin hangimiz çekmiyoruz ki hangimiz dört dörtlük ki
Gerçi olan olmuş bitmiş geriye bakmanın bir anlamı yok bence artık resmen boşanmışsınız sonuçta önüne bak derim..[/QUOTE
Sabrettim,soz,nisan,dugun ve evliligim boyunca sabrettim arkadasim.Gurur kalmadi artik bende sabirdan,beni sanki ogullari batakliktan cikartmis gibi davrandilar,unutamadim yaptiklarini.Esim keske evlene kadar ki mucadelesini evlendikten sonra da gosterseydi...Ona da bazen hak veriyorum,kizmiyorum,,,Ailesiyle benim aramda kaldi bizleri idare etmek icin neler yapti...Dogru olani yaptik lafim yok buna,evet dedigin gibi herseyin ilkini onunla yasadim,askinda sevgininde...Evim bazen aklima geliyor aksam is cikisi eve gelip evim evim guzel evim dedigi gunleri hatirliyorum bazen...Gelen gideni aratmadi cunku giden hic gitmedi benden,o diger insan da cok iyi biriydi ama ask bu her iyi olana gitmiyor iste...
Artik gelecek guzel seyler getirsin aski hic yasamamis dusunmek istiyorum,belki boylece yeni bir ask yasabilirim arkadasim...