Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var...Yanlış mı yaptım !!

aslında evet, keşke atmasaydın ama ok yaydan çıkmış artık.
canını sıkacak bir cevaba hazırla kendini.
umarım yanılırım ama duygu yüklü bir karşılık görmeyeceğini düşünüyorum.
çünkü rengini bu kadar zaman buz gibi uzak durarak göstermiş.
yani kendini olumsuza hazırla ki, tam tersi içerikli bir mesaj güzel bir sürpriz olsun egoların için.
belki de sen aslında sadece "hala unutulmadığını" hissetmek istiyorsun ki son derece insani bir beklenti.
sonuna kadar anlarım.
kadınlarda bu tür duygular daha baskındır aşktan.
mail hesabını kapatacağını sanmam.
böyle olsa bile yolunu netleştirmen için aslında iyi de bir fırsat olur ama hiç sanmam.
onun da gururu okşanacaktır çünkü.
yara almış bir ilişki asla eski tadı vermiyor.
hep o tadı ararken de kendi kendini zedeleyip ömrünü dolduruyor bence.
böyle bir ilişkinin içinde mutlu olmaya çalışan biri olarak yazıyorum bunları, afaki konuşmuyorum yani.
daha önünde gelmesini bekleyeceğin güzel ve temiz bir ilişki ve annelikle tanışmak var.
hemen değil belki ama böyle yaşlanacak değilsin ya.
yükünü bırak, kurtul ondan.
sonra bak neler gelip bulacak seni :)
bak sana bir sır veriim.
umut çok güçlü bir sihirdir.
direk bedenini renklendirip, kokuna yansır.
ve seni daha seksi kılar.
sonra peşindekiler yüzünden saklanacak delik ararsın :))
içinin kapılarını hep açık bırak.
bırak evrenin yapabilecekleri içeri girsin...

belki de sen aslında sadece "hala unutulmadığını" hissetmek istiyorsun ki son derece insani bir beklenti.
sihirli kelime bu sanirim,heralde bunu merak ettim,otesi umrumda degil,sevdigini bilsem bile yuzunu gormem onemli degil...
O kadar guzel yazmissin ki cevap bile bulamadim ama kalbime ve aklima yazdim dediklerini cok tesekkurler arkadasim...

onlar sadece cümle.
içi çok dolu tabii ama sadece harflerin oluşturduğu bir kaç cümle.
nasıl da iyi geliyor di mi insana?
sen bir de içi "umut" dolu bir kadın düşün.
neler yapamaz ki?
kime iyi gelmez ki?
yolun açık olsun canım...

bence sevmediginiz bir adama hayir demekle en dogrusunu yapmissiniz
suan hala eski esinizi unutamadiginiz icin öyle saniyorsunuz ama hayir
bir gün gercek aski buldugun zaman böyle bahanelerin arkasina siginmaktan vazgececeksin emin ol
yolunuz acik osun

belki de butun bunlar yanlis bir karar vermemi engelledi,bir mesajdan herseyi cikartabilirim nerdeyse :) ama sizler var yaaa iyi ki varsiniz,hepinize cok tesekkur ediyorum yorumlariniz icin,umut dolu mesajlariniz icin...Sagolun arkadaslar...Umut bitmedikce hala yasanacak biseyler vardir haklisiniz :)

Eğer bir mesajla bu kadar dağıldıysanız ilerde gelebilecek mesaj yada çağrılar karşısında kesin eski eşinizi arayıp barışalım dersiniz siz...

En iyisi hattınızı değiştirmek.Çünkü gelebilecek her çağrı da bir umut olacak içinizde.

Acaba o mu yoksa başkası mı,acaba hala aklı bende mi gibi...

Yeniden barışsanız bile hiçbirşey yoluna girmez bence ki ben boşanan çiftlerin yeniden evlenmesini doğru bulmuyorum.

Çünkü boşanıldıysa ortada ciddi sorunlar var demektir,e bir zaman sonra tekrar barışıp evlenildiğini düşünün o ciddi sorunlar tekrar çıkmaya başlıcak sonra neden 2.hatayı yaptım diyeceksiniz...

Ayrıca eski eşinizi hala sevmenize rağmen bir başkasını kabul etmediğiniz iyi olmuş,hiç değilse o kişiye haksızlık etmemiş oldunuz.

Unutmak için zamana ihtiyacınız var.

inan ki oyle degil arkadasim bu benim 3. numaram dedigim gibi her ayrintiyi anlatamadim belki burada :) Bundan yaklasik 6 ay once esim beni aradi sirketten (hic aramadi demistim ama cok onemli degildi bu aramasi benim icin ) bende isyerinden beni bir daha aramamasini soyledim cunku konusmalar kayda aliniyor sirkette.Bunun uzerine arkadaslardan numarami almis beni cepten aradi birgun bana Digiturk kartini sordu bende nerdeyse 7 ay once ailesine teslim ettigimi soyledim cunku esim adina kayitliydi.Sonra bana nasil oldugumu falan sordu ben bu konusmalardan bile umutlanmadim arkadasim,ona iyi oldugumu yoluma devam ettigimi beni bir daha aramamasini soyledim.Hatta biraz kirici bile konustum.
Yani ben onun telefonlarini bekleyen her telefonda mesajda ondan bir haber geldigini hisseden biri degilim bu farkli hissettirdi sadece bana,bilmiyorum belki dedigim gibi cok ciddi bi karar alma aninda geldigi icin bu mesaj oyle hissettim.Yoksa size yemin ederim su ana kadar aklimin bir ucundan bile gecmedi tekrar barisirmiyiz,ya da beni ararmi diye,ben de bunukabullenmistim zaten...

Bazi arkadaslar biliyor 2 yil once esimden ailesi nedeniyle ayrildik,birkac defa tekrar denemeyi kafamizdan gecirmemize ragmen ister gurur deyin,ister baska seyler ama olmadi ve ayrilmaya karar verdik.Bu neticesinde esim ayrilmadan yurt disina gitti ve bosandik...Onu hala sevdigimi biliyorum,onun beni sevdiginden suphe duydum ozellikle yurt disina gidince ama arkadaslara mecbur oldugunu,bir gururunun oldugunu ancak ayrilmamiza pisman oldugunu soylemis.Olan oldu artik bunun uzerine tekrar gorusmedik hic haberlesmedik...Bende ona ulasmanin bir yolunu hic aramadim,1 yil sonra biriyle tanistim ve evlenme teklif etti...Benim size iste bu noktada ihtiyacim var...1 hafta once bilmedigim bir numara beni aradi cevap vermedim...1 saat sonra gizli numara aradi actim kapatti.Sonra bana o bilmedigim numaradan mesaj geldi beni aramissiniz diye,birisinin dalga gectigini dusunup cevap vermedim...Yine tam birgun sonra gece bu bilmedigim numara mesaj yazmis...Mesaji okuyunca kalbim duracak sandim...Mesaj esimin adina yazilmisti.Eski esimin adi Umut ve mesaj aynen soyle...Umut yarin evdemisin,kimseye soz vermeyin benim misafirim vb. devam ediyordu... Durdum ve cevap yazdim.Saka mi yapiyorsunuz diye,sonra bana yanlislik oldugunu ama her zaman arkadas olarak onu arayip dertlesebilecegimi yazmis.Boyle birsey istemedigimi belirtip gonderdim.Ama kafam karmakarisik oldu,eski esimi tekrar ne kadar cok sevdigimi hatirladim,gorustugum kisiye gidip butun duygularimi soyledim.Hala eski eski esimi sevdigimi ve bir daha gorusmek istemedigimi...Belki bu isim buyuk tesaduf oldu bilmiyorum ama ben bir isaret olarak algiladim..Yaniliyor da olabilirim bilmiyorum siz olsaydiniz ne dusunurdunuz?

inan ki oyle degil arkadasim bu benim 3. numaram dedigim gibi her ayrintiyi anlatamadim belki burada :) Bundan yaklasik 6 ay once esim beni aradi sirketten (hic aramadi demistim ama cok onemli degildi bu aramasi benim icin ) bende isyerinden beni bir daha aramamasini soyledim cunku konusmalar kayda aliniyor sirkette.Bunun uzerine arkadaslardan numarami almis beni cepten aradi birgun bana Digiturk kartini sordu bende nerdeyse 7 ay once ailesine teslim ettigimi soyledim cunku esim adina kayitliydi.Sonra bana nasil oldugumu falan sordu ben bu konusmalardan bile umutlanmadim arkadasim,ona iyi oldugumu yoluma devam ettigimi beni bir daha aramamasini soyledim.Hatta biraz kirici bile konustum.
Yani ben onun telefonlarini bekleyen her telefonda mesajda ondan bir haber geldigini hisseden biri degilim bu farkli hissettirdi sadece bana,bilmiyorum belki dedigim gibi cok ciddi bi karar alma aninda geldigi icin bu mesaj oyle hissettim.Yoksa size yemin ederim su ana kadar aklimin bir ucundan bile gecmedi tekrar barisirmiyiz,ya da beni ararmi diye,ben de bunukabullenmistim zaten...

eski konunuzu hatırlıyorum
hatta bi ara sırra kadem basmıştınız
sizi merak bile etmiştik
sonra boşandığınızı öğrendik
hakkınızda hayırlısı böyleymiş
bence eskiyi unutun ve önünüze bakın.
sizi gerçekten seven ve sizin yanınızda olan birini sevin.

Geçmişe kocaman bir sünger çekin.

Bugünü yaşamaya bakın derim ben.

Yapacam arkadaslar gecmisi de silecem icimde zerre kadar ona ait bir hissin kalmamasi icin dua ediyorum sadece....

Allah yardımcın olsun canım zor bir durum ama kararlılığınla üstesinden gelebileceğini düşünüyorum

Arkadaşım yolun açık olsun. Evlenmemekle iyi yapmışssın. Ama eski eşini bir an önce unutmaya çalışmalısın bence. Senin için ailesinden vazgeçmeyen, seni onlara karşı korumayan bir erkek ne kadar sevilebilir ki? Benim de oğlum var. Evlendiğinde önceliği karısı ve çocukları olmalı diye düşünüyorum. Zaten bunu yapamazsa mutlu da olamaz. Evlendikten sonra çocuğundan aynı sevgi ve ilgiyi beklemekte bencillik olur zaten.

Unutmak zorundayim biliyorum arkadasim butun gucumle bunu deniyorum,zaten dedigin gibi olsaydi zamanin da bitmezdi benim durum sadece duygusal,cok guzel gunlerim de gecti onunla,hatirlayainca sanki bir daha baska bir erkekle bunlari yasayamayacagimi dusunuyorum...Sanki o yasadiklarim sadece esimle olmasi gerekiyordu,baskasiyla olmayacak gibi geliyor.Zaman herseyin ilaci dostlar,uzulecem baska yolu yok ve uzulerek dogru bulacagim...

"oyalama Beni veda et artık Baştan çıkarma veda et artık istersen hakimi ol tatmadığım duyguların dokunma artık Bana !!! " Bu şarkı çalıyor şuan.. eski konunda senin çaBaların karşısında ağladiğim günler oldu canım Benim.. sen çok mücadele ettin yuvan için. çok sevdin eşini. çok dua ettim insafa gelmesi için ama çok gurur yaptı eski eşin. Bi gitti Bi geldi.. tam sen kabullendin Bu ayriliği tekrar geldi.. hayatını tekrar altüst etti, tekrar gitti.. ama artık hayatının herhangi Bi yerinden çıkıp gene enkaza çevirmesine sakın izin verme... kendine Bi şans ver.. emin ol bu yürek sende olduğu sürece gene aşık olur gene doya doya yaşarsın aşkı.. sen yeter ki kendine o şansı ver.. sen de o yürek var çünkü..

"oyalama Beni veda et artık Baştan çıkarma veda et artık istersen hakimi ol tatmadığım duyguların dokunma artık Bana !!! " Bu şarkı çalıyor şuan.. eski konunda senin çaBaların karşısında ağladiğim günler oldu canım Benim.. sen çok mücadele ettin yuvan için. çok sevdin eşini. çok dua ettim insafa gelmesi için ama çok gurur yaptı eski eşin. Bi gitti Bi geldi.. tam sen kabullendin Bu ayriliği tekrar geldi.. hayatını tekrar altüst etti, tekrar gitti.. ama artık hayatının herhangi Bi yerinden çıkıp gene enkaza çevirmesine sakın izin verme... kendine Bi şans ver.. emin ol bu yürek sende olduğu sürece gene aşık olur gene doya doya yaşarsın aşkı.. sen yeter ki kendine o şansı ver.. sen de o yürek var çünkü..

Canım benim,ne gunlerdi ah ahhhhh,bir daha yasamak istemiyorum o gunleri,Allahim kimseye yasatmasin.Hergun bir iskence gibiydi,hergun belirsizlik icindeydi.bazen de gulduk halime...o kadar sacma seyler yasadim ki artik :)
Umarim arkadasim dedigin gibi olur,cunku eskilerden bekledigim biri yok,umarim ondan daha cok sevecegim biri cıkar karsıma,umarım...

hayırdır sağlık problemin mi var?

ayrıca ailenle mi yaşıyorsun? belki yazmışsındır ama unuttum kusura bakma...

sorma canim goz kapagimda biseyler cikti sanirim stresden,onlari aldirdim dikis attilar,bugun dikisler alinacak...bitmiyor canim bitmiyor hep sikinti Allah beterinden korusun tabi de!!!
Gecen yil annemlerin yanina geldim 1 yil olacak onlarla yasiyorum,eski evimde de 1 yil kalmistim.Bi sorun yok ailemle guzel gidiyor ama insan bazen kendi kurdugu evi ozlemiyor degil hani.

büyük geçmiş olsun.
yeni baktım buraya yoksa hemen yazardım.
neyse ki ciddi bir şey değilmiş ama bir kaç gün yaşam kaliteni etkiler tabii.
haklısın sorunlar bitmiyor.
ailenle uyum içinde olmana çok sevindim.
insanın yanında rahat edeceği birileri olmalı hayatta mutlaka.
ve tabii kesinlikle bu ilk olarak aile olmalı.
eee...
mailini kapatmış mı seninki :)) ???

büyük geçmiş olsun.
yeni baktım buraya yoksa hemen yazardım.
neyse ki ciddi bir şey değilmiş ama bir kaç gün yaşam kaliteni etkiler tabii.
haklısın sorunlar bitmiyor.
ailenle uyum içinde olmana çok sevindim.
insanın yanında rahat edeceği birileri olmalı hayatta mutlaka.
ve tabii kesinlikle bu ilk olarak aile olmalı.
eee...
mailini kapatmış mı seninki :)) ???

Cok tesekkurler arkadasim,evet gercekten etkiliyor,dunden beri kendimi bir garip hissediyorum...Aile ne kadar onemli,onlar olmasaydi,onlarin pozitif destegi olmasaydi ben tum yasadiklarimi atlatamazdim canim...
Bilmiyorum ki ama sanmam kapatacagini,ya cevap vermek istemiyor ya da henuz gormedi diyorum...Biraz daha bekleyecem arkadasim eee dedigin gibi srtik olan oldu maili geri alma sansim yokk :1rolleyes:

Back
X