Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var...Yanlış mı yaptım !!

evet herşeyi bütütn hatıraları yırtman atman sana yardımcı olacaktırkaydirigubbakcemile3 ayrıcada gez dolaş o nu unut tamamam oooo daha kimler çıkar karşınaa :dance::dance::dance::dance::dance::dance::icecream:

umarim arkadasim bugun benim icin yeni baslangic sayilir zaten...İcimden birseyler koptu gitti zaten...
Eskiye degil yeni bakma gunu geldi sanirim artik,biraz gec oldu ama guclubacismile

gercekten o kadar uzulmuyorum cunku degmedigini dusunuyorum (daha onceden degdigine inaniyordum ),artik sonrasi var benim icin...Zamanla aramiz cok iyi hizla akip gidiyor...Guzel seyler olsun artik hayatimdaaaa mafoldumben
tesekkurlerrrr tugce destegin icin...

yeni Bir aşk lazım sanaaaa :delphin: aç artık yüreğini, fırsatları değerlendir.. giyin kuşan süslen püslen at kendini dışarı..

bak bahar geldi.
insanın içinde bir "etki" bekleyen ne kadar güzel şey varsa, doğayla birlikte uykusundan uyandı.
etraf aşık olmak isteyen erkekler ve senin gibi aşkı arayan kadınlarla dolu olacak.
hayata karışınca, "acaba"larından kurtulmuş, umut kapısını da ardına kadar açmış bir kadın olarak kim bilir ne sürprizlerle karşılaşacaksın.
hadi kıpırda :)))

sanirim haklisiniz bana yeni bir ask lazimmmmm :kedi: yoksa boyle gidecek hayatim...Hem bekledigim seyde beklemeye deger degilmis...Umarim bundan sonra yanilmam kizlarrrrr ve gercekten sevgiyi aski bilen birini tanirim...Eski defteri kaldirdim rafa!!!Yasasin bahar umarim bu bahar bana guzel gelir :Saruboceq:

yaşandı ve bitti.artık kendine yeni bi sayfa açmanın zamanı.çok gençsin ve eminimde çok güzelsin.daha iyileri karşına çıkacak.hadi toparlan

sanirim haklisiniz bana yeni bir ask lazimmmmm :kedi: yoksa boyle gidecek hayatim...Hem bekledigim seyde beklemeye deger degilmis...Umarim bundan sonra yanilmam kizlarrrrr ve gercekten sevgiyi aski bilen birini tanirim...Eski defteri kaldirdim rafa!!!Yasasin bahar umarim bu bahar bana guzel gelir :Saruboceq:

bence kızlarımıza ilkokuldan itibaren erkeklere bu kadar güvenmemeleri gerektiği, aşkın aslında bu kadar değerli ve önemli olmadığı, birini hayatının merkezine yerleştirdiğinde ne kadar acı çekebileceği öğretilmeli...

bunu zamanla ve derin izler bırakan acılardan sonra anlıyor olmamız ne kadar acı ve bu bence, annelerimizin, babalarımızın hatası...

bize bir taraftan erkeklerden kendimiz sakınmamız gerektiği öğretilirken bir yandan da hayatımızda bir erkeğin olmasının hayatımızın en büyük unsuru olduğunu öğretmişler. istemem yan cebime koy misali yaşarken gerçeklerden kopmuşuz. ve çoğumuz acı çekiyoruz.

ciddiye almayın yaşadılarınızı. eski eşiniz eminim ki ciddiye almıyodur.

ve daha da önemlisi; bundan sonraki aşkınızda da çok tatlı şeyler yaşamayacaksınız, siz de ben de veya bir başkası da yaşamayacak. çünkü erkeklerimiz hastalanmış ruhlarıyla geziyorlar ortada
.

Sevgili arkadaşım. Ben bu konuyu bir yerden hatırlıyorum. Hatta bir kaç gün sonrasında mutfak masasında konuşmuştuk :) Düşüncelerime gelince,bu dönemleri hep birlikte yaşadık. Onun seni ne kadar sevdiğini tüm çevren gördü. Maile cevap gelirse bir dakika bile düşünme derim. Sen en çok onunla mutlu olacaksın gibi geliyor bana. Olmazsa da hakkında hayırlısı. Dualarım,kalbim seninle...

Sevgili arkadaşım. Ben bu konuyu bir yerden hatırlıyorum. Hatta bir kaç gün sonrasında mutfak masasında konuşmuştuk :) Düşüncelerime gelince,bu dönemleri hep birlikte yaşadık. Onun seni ne kadar sevdiğini tüm çevren gördü. Maile cevap gelirse bir dakika bile düşünme derim. Sen en çok onunla mutlu olacaksın gibi geliyor bana. Olmazsa da hakkında hayırlısı. Dualarım,kalbim seninle...

:)))
maile cevap geldi Pelincim ama aramızda soguk rüzgarlar esti,o eski günleri,ayrılık günlerini tekrar yasadıgımı hissettim birden,en son mailine cevap vermedim,zaten onemli birsey de degildi,bosuna uzatmak olacaktı.O da yazmadı tekrar ama icimde kalmadı keske mail yazsamıydım yazmasamıydım diye dusunmek gerekmiyor artık ama bazen keske yazmasaydım dedigim de oluyor.Ama bana gelen o yanlıs mesajların arkasında hala onun oldugunu dusunuyorum gecen hafta yine tarzda mesaj geldi bu defa gormemezlikden geldim.
Ah o gunler omrumden giden gunler,az aglamadım size...Canlarım benim sizi seviyorum.
Ben onu unutmadan mutlu olamam bir baskası varmıs yokmus umrumda degil,onunla da tekrar olmaz bunu sen en iyi bilenlerdensin.
Hayat bize hep oyun oynuyor bizde bu oyuna geliyoruz,ben sansımı kaybettim tatlım,tekrar bir evlilik dusunmek bile bana o kadar uzak ki... Neyse; senin icin ve bebegin icin hep dua edecegim,sen hep güzellikleri hak ediyorsun.

:)))
maile cevap geldi Pelincim ama aramızda soguk rüzgarlar esti,o eski günleri,ayrılık günlerini tekrar yasadıgımı hissettim birden,en son mailine cevap vermedim,zaten onemli birsey de degildi,bosuna uzatmak olacaktı.O da yazmadı tekrar ama icimde kalmadı keske mail yazsamıydım yazmasamıydım diye dusunmek gerekmiyor artık ama bazen keske yazmasaydım dedigim de oluyor.Ama bana gelen o yanlıs mesajların arkasında hala onun oldugunu dusunuyorum gecen hafta yine tarzda mesaj geldi bu defa gormemezlikden geldim.
Ah o gunler omrumden giden gunler,az aglamadım size...Canlarım benim sizi seviyorum.
Ben onu unutmadan mutlu olamam bir baskası varmıs yokmus umrumda degil,onunla da tekrar olmaz bunu sen en iyi bilenlerdensin.
Hayat bize hep oyun oynuyor bizde bu oyuna geliyoruz,ben sansımı kaybettim tatlım,tekrar bir evlilik dusunmek bile bana o kadar uzak ki... Neyse; senin icin ve bebegin icin hep dua edecegim,sen hep güzellikleri hak ediyorsun.

Keşkelerden kurtuldun, iyikilere bak.... Haklısın evlilik çok uzak bir düşünce, önce güven ve huzur gerekiyor. Herşeyin en güzelini hak ediyorsun, geçecek ama ne zaman yada nasıl bilmiyorum yaşayıp göreceğiz....

Herşeyin hayırlısı. ınsanların,düzenin,hayatın ve en önemlisi sevginin en güzelini hakediyorsun. Er ya da geç bulacak tüm güzellikler seni...

Keşkelerden kurtuldun, iyikilere bak.... Haklısın evlilik çok uzak bir düşünce, önce güven ve huzur gerekiyor. Herşeyin en güzelini hak ediyorsun, geçecek ama ne zaman yada nasıl bilmiyorum yaşayıp göreceğiz....

Tesekkurler Edenaz,sende tum bu güzellikleri hak ediyorsun insallah senden birgun guzel haberler alırım arkasından da ben veririm bu haberleri...
İçimizi açıp baksalar neler görürler nelerrr...İyi ki umutlar var...

Herşeyin hayırlısı. İnsanların,düzenin,hayatın ve en önemlisi sevginin en güzelini hakediyorsun. Er ya da geç bulacak tüm güzellikler seni...

Sizlerden güzel haberler almak da beni mutlu ediyor ama senin hissettiklerin benim icin cok onemli,kalbin saf ve temiz...İnsallah canım hayırlısı olsun hepimiz icin,sevgiler...

yazdıklarından iyi niyetli ve duygusal biri oldğun anlaşılıyor
eşin sana büyük haksızlık yapmış.
o msjı yeğeni diyen kişiye belki ağzını aratmak için yapmıştır
eşin bile atsa o msj aldırma.birleşseniz bile hep aklında olcak yapılanlar
belli yurtdışında gezmiş,tozmuş.döndü ya da dönecek
tutunacak dal arıyor
aşk varsa eğer gelir bulur seni :1hug:

yazdıklarından iyi niyetli ve duygusal biri oldğun anlaşılıyor
eşin sana büyük haksızlık yapmış.
o msjı yeğeni diyen kişiye belki ağzını aratmak için yapmıştır
eşin bile atsa o msj aldırma.birleşseniz bile hep aklında olcak yapılanlar
belli yurtdışında gezmiş,tozmuş.döndü ya da dönecek
tutunacak dal arıyor
aşk varsa eğer gelir bulur seni :1hug:

Haklısın zhebani; hersey olabilir ama inan dedigin gibi barısmak bizim icin zor bisey barıssak bile unutulmaz yasananlar ...Ben sadece senin dediigin o askı bekliyorum...Ask yine ondan gelecekse ona da razıyım ama sadece ask olarak....
Cok tesekkurler arkadasım iyi ki varsınız...

evet eşin sana haksızlık yapmış ve ileride çok pişman olacağına eminim. Ve sende ne zaman hayırlı ise ozaman aşkı ve doğru insanı bulursun inşallah canım sevgiler

Back
X