- 1 Aralık 2014
- 136
- 50
- 53
- Konu Sahibi kanatsizangel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok korktum şimdibu burnumu ameliyat ettiriosun delisin sen asla boyle biseye kalkisma mahvederler hicbise yok bu burunda daha cok mu kuculsun istiosun hayirrr tabiki bence olmamalisin gayet guzel ve hos gozukuyo kesinlikle elletrmemelisin
İşte burnumdaki kemer törpülenecek, yanlar kırılıp eni daraltılıcak bide burun altı varya hani deliklerin ortasında bi etnasıl bir müdahale olacak burnuna? burun ucun çok hoş sakın elletme. mükemmellik istiyorsan üst kemiği biraz törpülenebilir. kararsızsan olma derim doktorun çok güvenilir olmalı iyi araştırıp ne istediğini doğru anlatabildiysen sonuç güzel olur.
Evet kemerinden rahatsızım zatenBende olmak istiyorm ama korkuyorm. Ufakmıs burnun sadece biraz kemerli..
Eki Görüntüle 1329073 Pazartesi günü ameliyat olucağım ama çok korkuyorumburnum küçük ve çok milimetrik çalışılması gerekiyor en ufak hata mafeder
sizlerden burnu böyle olup başarılı olan var mı ? Çok korkuyorum
![]()
Gerçekten çok kibarsınız çok teşekkür ederim :) kemerden dolayı sıkıntım var sadece umarım güzel olur sonucu burdan paylaşıcam sizlerle de :)Ben ameliyatlı zannettim.cidden çok hoş bi burnunuz var.doktorunuz gereken bilgiyi vermiştir size ama küçük buruna müdahele riskli oluyor.neresinden memnun değilseniz oralar hakında sık soru sorun doktorunuza ve şahsi fikrimi sorarsanız herkes sizin gibi bir burna sahip olmak için ameliyat olurken isterken siz dogustan sahipsiniz kesinlikle bana sorarsaniz ameliyat olmayı gerektirecek hiçbi durum yok burnunuzda
Çok geçmiş olsun size. Süper o halde ben iğneden bile korkan hiri olarak korktum biraz :) kırma kelimesi ürkütücü geliyor sanırımBen de bugün oldum meme ve burun bende cok korkuyordum valla înan burun kadar basît operasyon yok Hıc korkma valla hıcbısey hıssetmıyosun yandan kötü duruyor doktoruna güveniyosan durma yaptır çıkınca amelıyattan bu mu dıyeceksın ben Memede yaptırdım kas altı o cok ağrıyor burun da hıcbısey yok hiç Ağrı yok
Pazartesi olacağım :)Ameliyat oldunuz mu?
Ben de bugün oldum meme ve burun bende cok korkuyordum valla înan burun kadar basît operasyon yok Hıc korkma valla hıcbısey hıssetmıyosun yandan kötü duruyor doktoruna güveniyosan durma yaptır çıkınca amelıyattan bu mu dıyeceksın ben Memede yaptırdım kas altı o cok ağrıyor burun da hıcbısey yok hiç Ağrı yok
çok normal bozma moralini hergun daha iyi olacaksın benimde 3.günüm daha Yüzüm mor ve Şiş ama yavaş yavaş iniyor şişler yeni burnumla yarın tanısıcam kontrolüm bar silikonları aldırıcam resim eklerim Before after YaparımBurun ameliyatınızın sonraki günlerini ayrıntılı anlatırmısınız ve hatta fotolarınızı gün gün koyar mısınız albüme?
Benim 4 . günüm. Tanınmayacak haldeyim şişliklerden... Her gün foto ekliyorum gelişimi görmek için... Geçmiş olsun...
çok normal bozma moralini hergun daha iyi olacaksın benimde 3.günüm daha Yüzüm mor ve Şiş ama yavaş yavaş iniyor şişler yeni burnumla yarın tanısıcam kontrolüm bar silikonları aldırıcam resim eklerim Before after Yaparım![]()