- 30 Eylül 2012
- 2.144
- 1.433
- 108
- Konu Sahibi kanatsizangel
-
Ama bu burna bu işlemler çok fazla değil miİşte burnumdaki kemer törpülenecek, yanlar kırılıp eni daraltılıcak bide burun altı varya hani deliklerin ortasında bi etonu içeri alıp biraz kaldırıcak bide sivri kıkırdaklarımı alcakmış.
Evet oldum dün 10 civarı :)Ameliyat oldunuz mu acaba?
Sonucu inanın bende çok merak ediyorum şu an çok kalkık duruyor onu alçı ve tamponlara yoruyorum umarım inerAma bu burna bu işlemler çok fazla değil mi
gelmiş geçmiş olsun allah içinize sindirsin. kaça oldunuzBugün 2. Günüm şükür çok morluğum yok
İnş teşekkürler :) burun+ çene dolgusu=5000tl canımgelmiş geçmiş olsun allah içinize sindirsin. kaça oldunuz
valla çok uyguna yaptırmışsın hayrını görİnş teşekkürler :) burun+ çene dolgusu=5000tl canım
İstanbul canım teşekkür edeirim :)Geçmiş olsun. Umarım güzel olur içine siner :)
Bu arada hangi şehirde ameliyat oldunuz?
İstanbul canım teşekkür edeirim :)
Türkiye hastanesinde oldum şişlideki. Doktorum tekin gümüşoğlu nişantasındaki muayenehanesinde konuştuk hastanenin doktoru değil. Şimdilik mutluyum ama alçı çıkınca daha doğru bilgi verrim yanlış yönlendirme olmasın :)Neresinde peki? Doktorunuzdan memnun musunuz.. Fiyat iyi gibi geldi.. Bana 10.000 falan dediler de :)
Türkiye hastanesinde oldum şişlideki. Doktorum tekin gümüşoğlu nişantasındaki muayenehanesinde konuştuk hastanenin doktoru değil. Şimdilik mutluyum ama alçı çıkınca daha doğru bilgi verrim yanlış yönlendirme olmasın :)
Teşekkürler 6 gün sonra alçım çıkıcak umarım istediğim gibi olur :)teşekkürler umarın istediğin sonucu alırsın :)
Teşekkürler canım benim :)seni takipte olacağız bizde en az senin kadar merakla bekliyoruz
canim nasil gidio nedir son durum atel ne zaman cikicak burnundanAmeliyat olmak isteyip şişliklerden korkan arkadaşlara cesaret olsun diye gün gün resimlerimi koyuyorum :) bugün 3. Günüm neredeyse morluklarım kalmadı sağ göz altımda ağlamış gibi şişliklerim var :)
İyiyim canım çok az şişliklerim var pazartesi atelim çıkıcak sabah hastaneye gidicem :)canim nasil gidio nedir son durum atel ne zaman cikicak burnundan
Yok alıştım yan yatmamak üzüyodu beni ama alışıyo insan canım :)merakla bekliyoruz :) Zorluk çekiyor musun peki uyurken vs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?