Kızlar yorumlarınızı bekliyorum

asksarhosuyum

Aşk*
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
443
49
53
Kızlar hassas ve sivilce cildine bal veya bal tarçın maskesi yapan var mı? Sivilceleri geçiriyor mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim cildim hassas bir kere tarçın bal yaptım kıpkırmızı oldum 3 4 saate anca geçti kızarıklığı ama çok korkmuştum:((

Benim cildim de hassas ama bu maskeyi denemedim hiç...
Cildime en iyi gelen şey sebamed sabun (hassas cilt için olanı).
Ama o da birçok kişiye yaramıyormuş...
Cilt işinde de doğru rutini bulabilmek şans sanırım. :31:

benim cildimde hassastır. çok defa tarçın bal yada limon bal maskesi yaptım bir zararını görmedim. kızarmadı kaşınmadı yanmadı.. yaptığım dönemde sivilcem yoktu ama siyah noktalarıma çok iyi geldi.

Bende yıllar önce lise dönemimde yapardım 3 saat tutardım yüzümde bal tarçın maskesini o zamanlar cildim hassas değildi sivilcemde yoktu yüzüm güzeldi (ah keşke o zamana dönsem) o yüzden sivilcelere iyi gelir mi bilmiyorum ama yumuşattığını hatırlıyorum.

Benim cildim de hassas ama bu maskeyi denemedim hiç...
Cildime en iyi gelen şey sebamed sabun (hassas cilt için olanı).
Ama o da birçok kişiye yaramıyormuş...
Cilt işinde de doğru rutini bulabilmek şans sanırım. :31:

Of aynen bir şey bulamadım kendime sinirlerim bozuluyor fayda görsem devam edicem yok bir şey fayda etmiyor sanki:27::27:

ben bir kaç sene önce bu maskeyi kullandım uzunca bir süre, kızarıklık oluyor hele ki hassas ise cildiniz, o yüzden dışarı çıkmayacağınız bir gün yapmanızı öneririm, kızarıklık sıkıntı yaratmaz böylece. maskeyi temizledikten sonra cildinizi bir nemlendirici ile ferahlatabilirsiniz.
Faydasını gördüm bu maskenin çok, ben pazar dışarı çıkmayacaksam cumartesi gece yapar yüzümde maskeyle uyurdum sabah tertemiz yumuşacık olurdu cildim, sivilceleri de kuruturdu.

Back
X