Kızlar yorumlarınızı bekliyorum..

Gamzeli0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
13
5
1
Kızlar merhaba. Benim 3 yıllık hâlâ devam eden bir ilişkim var. Ailem öğrendi izin vermediler çok sıkıntılar yaşadık birlikte çok sorunları hallettik. Zaten ailemle daha çokta babamla aram hiç iyi değil. İyi değil derken hiç aram yok bile. Çünkü babam bana hiçbir zaman ne ilgi ne sevgi ne saygı hiçbir şey göstermedi. Bende hep sevdiğime sığındım. Ama şöyle bir şey var erkek arkadaşım beni aşırı derecede kısıtlıyor çok kıskanıyor ve çok sıkıyor. Çok bunalıyorum. Çünkü normal derecede bir kıskançlık değil. Neredeyse hastalık derecesinde.Sıkça ayrılmak istiyorum bu konudan dolayı. Zaten ailemle sorunlar yaşarken bide o çok fazla geliyor. Ama yapamıyorum ve sanırım beni durduran şey aşk değil bağımlılık. O kadar anıyı nasıl siler unuturum korkusu. Sizce aşkın bitip sadece bağlılığın kalması ilişkinin devamı için yeterli bir sebep mi ? Ne yapmalıyım ?

Babanla olan hastalıklı ilişkinden kaçıp saplantılı bi ruh hastasında kendini avutuyosun..
Baban sana saygı göstermemiş e peki erkek arkadaşından gördüğün de saygısızlık değil mi sence?

Altı çizili kısma cevap yazıyorum: Yeterli değil.
Anormal derecede kıskançsa mutlu olamazsınız ki.

Evet ayrılırsanız bir dönem acı çekersiniz, bir boşluk olur ama kurtulursunuz.

Sevgi demek kıskanmak demek değil, güvenmek demektir.
İnşallah anlarsınız.

ılgısız bır babadan fazla kısıtlayan bır eş sen buna hazır mısın once onu dusun.

Bak butun yorumlar ayni yonde..cunku aklin yolu bir mantikli olani sen suan sevginden askindan bagimliligindan dolayi giremiyosun bende tum yorumlara katiliyorum yarin birgun bu adam kiskancligiyla dunyayu sana dar eder suan zor tahammul ediyorum diyosun evlenince cok daha agiri olacak belki isi siddete dokecek guvenmiyoki kiskancligi abartiyo..yol yakinken ac gozunu..babana kizarsin sevmezsin anlasamayabilirsin anlarim ama disarda ararsan sevgiyi guveni cokk yipranirsin yanlis insana bel baglar mutsuz olursun

Anladım teşekkür ederim

Ama onun şöyle bi düşüncesi var evlendiğimizde sen tamamen benim olacağın için asla kısıtlamam istediğini yapabilirsin diyor

Babanla olan hastalıklı ilişkinden kaçıp saplantılı bi ruh hastasında kendini avutuyosun..
Baban sana saygı göstermemiş e peki erkek arkadaşından gördüğün de saygısızlık değil mi sence?
Evet ama benim için çok şey yaptı bir anda silip atamıyorum

Tabikide çabalıyor düzelme var ama çok uzun sürmüyor bozuluyor sonra tekrar düzeliyor böyle devam ediyor

Alacaksın karsına anlatacaksın uzun uzun benım babam boyle sende boylesın vs. sanırım onu kendıne lıman goruyorsun canım pekı ısı vs var mı ve yahut normelde naısl bır kısılık arkadaslarına karsı vs *

Okuyor oda. Çok iyi bir ailesi var. Ben ailesine çok özeniyorum öyle bir ailem olmadığı için. Çok ilgililer. Birazda oyle bir aileye girmek istiyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…