Kızlar yorumlarınızı esirgemeyin,cidden cok Kötüyüm :(

Canım böyle durumlar da illa ki karşılıklı suçlamalar olur.Var mı öyle olgun insanlar bizim de hatalarımız vardı diyebilecek, olsa zaten bu raddeye gelmezsiniz.
Bak canım senin nişanı atman olay değil olgudur,durup dururken mi attın o msj sen ?Farzı misal tamamen sen hatalısın insan seviyorsa karşısındakinin hatalı olması bile çok önemli değildir,batmaz o sana .
Ciddiyim bu dönemler en güzel dönemlerdir ayrılması, vazgeçmesi zordur.
Bu dönem de bile isteksiz davranan birinden ayrılman daha evla emin ol.
Bırak istedikleri gibi konuşsunlar ,ben mi çok rahatım anlamadım yerin de olsam hiç takmazdım gibi geliyor.

Anlamadığım bir şey var. Ailesiyle gorustugunuz zaman onların söylediklerine istinaden niçin biraz beklemek yerine böyle bir msj gonderdiniz ki?
Belki gerçekten sıkıntıları sorunları var ya da psikolojik olarak farklı bir ruh hali içerisinde, yani bunu paylaşamamış olabilir. Biraz zaman gerekliyken, attığınız msjla önce siz vazgeçmişsiniz zaten. O sizden vazgeçmez diye düşünürken üstelik.. Vazgeçen ilk siz olmuşsunuz. Adam da sizin dediğinize he dedi diye adi mi oluyor hemen? Kaldı ki mübarek gün de beddua etmeyin kimseye. Rabbim çok büyük o bilir.

Haklısın beddua etmek güzel bisey degil.ama vazgeçen ben değilim ki, o bir aydır ayrilmak istiyor,babasi Türkiye'de suan onun gelmesini bekliyorum,gelsin zaten söylüycem dedi.farkli bir ruh hali içerisinde olabilir evet, ama bir anda boyle oldu ve 2 aydır böyle.hic bir zaman sesimi bile yükseltmedim,beni sevmediğini söylediği halde benim onurumu kac kez kırdığı halde, ani karar verme,iyi deilsin dedim,sürprizler yaptım ona,her seferinde alttan aldım, yaptıgı hataları affettim vs vs bunun hepsini burda dile getirmem imkansız.sabrederim o sorun deil,ama karşıdan hic bir sekilde tepki gelmezse daha napim.ben haftalardır konuşacak abisiyle diye beklerken gecen hafta kardesi bana tek taraflı olmuyormuş iste kabullen artik gercekleri,senin sevgin yetmiyor demekki dedi bana.ona rağmen ses etmedim bekledim.2 hafta sonra tekrar yazmış sabret diye,bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.bana nisanlim deseydiki problemlerim var kafam karisik bir süre görüşmeyelim inanki 2 ay deil 2 senede beklerim.ama bana dediği kararım kesin ve seninle evlenmek istemiorum.ona rağmen sabrettim bekledim ama bende ınsanım,ustelik cok duygusal olduğumu biliyor,onun yüzünden sınavlarımı aksattigimi ailemle problem yaşadığımı biliyor

Canım böyle durumlar da illa ki karşılıklı suçlamalar olur.Var mı öyle olgun insanlar bizim de hatalarımız vardı diyebilecek, olsa zaten bu raddeye gelmezsiniz.
Bak canım senin nişanı atman olay değil olgudur,durup dururken mi attın o msj sen ?Farzı misal tamamen sen hatalısın insan seviyorsa karşısındakinin hatalı olması bile çok önemli değildir,batmaz o sana .
Ciddiyim bu dönemler en güzel dönemlerdir ayrılması, vazgeçmesi zordur.
Bu dönem de bile isteksiz davranan birinden ayrılman daha evla emin ol.
Bırak istedikleri gibi konuşsunlar ,ben mi çok rahatım anlamadım yerin de olsam hiç takmazdım gibi geliyor.

Tabiki karsilikli hatalar olabilir bende bunu diyorum.bana dese ki senden soğudum,hatayı kendimde ararım ama bastan beri sevmedim sadece olurmu diye denedim dedi bana.hemde defalarca.takmamaya calisiorum ama beni anlaması gereken insanlar da beni suçlayinca hayal kırıklığım git gide artıyor.nasil toparlarım hic bilmiorum.ben ona ayrılsak bile bir problemin varsa ben senin üzülmeni istememe,beraber çözelim dedim.beni sevme tamam ama senin problemlerin benim problemim,yapabileceğim bisey vardır muhakkak paylaşım benimle dedim kac kez.sorun seninle ilgili deil,duygularımda sorun var niye kabul etmiyorsunki seni sevmediğimi dedi bana.ben daha ne kadar sabredebilirimki,sonucta bu aileme de yansiyodu,her ne kadar belli etmesem de

Tabiki karsilikli hatalar olabilir bende bunu diyorum.bana dese ki senden soğudum,hatayı kendimde ararım ama bastan beri sevmedim sadece olurmu diye denedim dedi bana.hemde defalarca.takmamaya calisiorum ama beni anlaması gereken insanlar da beni suçlayinca hayal kırıklığım git gide artıyor.nasil toparlarım hic bilmiorum.ben ona ayrılsak bile bir problemin varsa ben senin üzülmeni istememe,beraber çözelim dedim.beni sevme tamam ama senin problemlerin benim problemim,yapabileceğim bisey vardır muhakkak paylaşım benimle dedim kac kez.sorun seninle ilgili deil,duygularımda sorun var niye kabul etmiyorsunki seni sevmediğimi dedi bana.ben daha ne kadar sabredebilirimki,sonucta bu aileme de yansiyodu,her ne kadar belli etmese
Canım adam sana açık açık demiş ısınamadığını onun için istemediğini daha ne desin ?
İnsanlar kendilerine uygun birini bulmak için bir kaç kişi ile görüştükleri olmuyor mu ?
Nişanlılık dönemi de bu yüzden var bakalım anlaşabiliyor muyuz diye.
Velhasıl kelam istedikleri kadar suçlasınlar sen kendi vicdanını rahatlat seni sevmeyen bir adam için bile yine iyi sabretmişsin.
Nişan atmak evet güzel bir şey değil ama Dünyanın sonu da değil ailenin söylediklerine kafana sakın ola takma.
Söylenmeyi ,biz demiştik demeyi çok sever bizim türk aileleri .

Haklısın beddua etmek güzel bisey degil.ama vazgeçen ben değilim ki, o bir aydır ayrilmak istiyor,babasi Türkiye'de suan onun gelmesini bekliyorum,gelsin zaten söylüycem dedi.farkli bir ruh hali içerisinde olabilir evet, ama bir anda boyle oldu ve 2 aydır böyle.hic bir zaman sesimi bile yükseltmedim,beni sevmediğini söylediği halde benim onurumu kac kez kırdığı halde, ani karar verme,iyi deilsin dedim,sürprizler yaptım ona,her seferinde alttan aldım, yaptıgı hataları affettim vs vs bunun hepsini burda dile getirmem imkansız.sabrederim o sorun deil,ama karşıdan hic bir sekilde tepki gelmezse daha napim.ben haftalardır konuşacak abisiyle diye beklerken gecen hafta kardesi bana tek taraflı olmuyormuş iste kabullen artik gercekleri,senin sevgin yetmiyor demekki dedi bana.ona rağmen ses etmedim bekledim.2 hafta sonra tekrar yazmış sabret diye,bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.bana nisanlim deseydiki problemlerim var kafam karisik bir süre görüşmeyelim inanki 2 ay deil 2 senede beklerim.ama bana dediği kararım kesin ve seninle evlenmek istemiorum.ona rağmen sabrettim bekledim ama bende ınsanım,ustelik cok duygusal olduğumu biliyor,onun yüzünden sınavlarımı aksattigimi ailemle problem yaşadığımı biliyor

Şimdi daha iyi anladım. Konularını tam bilmediğim için sorup öğrenmek maksadıyla yazdım onları zaten.
Hakkımda hayırlısı buymuş diye düşün. Erkenden böyle bişeyin olması daha iyi olmuş ki yarın öbür gün evlenince farklı şekilde çıksaydı bu sorunlar ve boşanmak istiyorum deseydi, ihanet etseydi vs... O zaman daha çok mutsuz olacaktın.
Allah hakettiğin tüm güzellikleri sana yaşatsın inşallah..

toparlanmaya calistim hatta gecenlerde baya iyiydim ama bu sefer aileler falan da araya girdi,daha söylememistik cünkü.ayrilmamizin bir nedeni yok, cok sacma biliyorum ama öncedende konu acmistim,bana birgün önce hayalindeki dügünü anlatan insan,ertesi gün ne aradi ne sordu öyle soguk davraniyoduki,2 hafta boyunca ne oldugunu sordum,duygularim karisik,evlilige hazir deilim dedi.bende önce fevri davrandim,sonra hep alttan aldim,atlatiriz bu günleri beraber dedim.yine arayip,sormamalar devam etti. en son seni bastan beri sevmiyodum ama denedim olmuyor dedi.ben yinede senin aklina karisik,acele karar verme, ben senin herzaman arkandayim dedim,ya anlmiyosun olmuyor iste acele ettik simdi istemiorum tek tarafli olmaz dedi.ben bunlari görümceme anlattim,önce kabul et artik gör gercekleri dedi,gecenlerde sabret biz seni cok seviyoruz,abimin kafasinda bazi soru isaretleri var,halledicez dedi.ya tamam sabrederim ama beni 2 hafta boyunca kesinlikle aramayan,sormayan hatta beni istemedigini söyleyen birinin neyini bekleyim.bugün mesaj attim ayrilmak istiomusun diye evet babami bekliyorum dedi,daha napim ben cogunu yazmadim bile burda yaptiklarimin :(bugün de abin benim onurumla oynadi,insllah mutlu olamaz dedim,kiyametleri kopardi,sende saygi kalmamis ben sana sabret demistim vs.o senin adin cikmasin diye ugrasiyo,sucu üstüne aliyo falan dedi,iyi de ortada bir suc yokki durup dururken oldu böyle.bide saygisiz oldum.magdur olan bendim,simdi sanki ben cadaloz,saygisiz biriymisim gibi iste abimi taniyamamiisn yazik sana,o en dürüst en mert insandir,karakterini gösterdin falan dedi.ne kadar zoruma gitti,ben onun beni anlmaasini beklerken...

Durumuna çok üzüldm şimdi offf..Ne kadar güzel seni suçlu duruma düşürmeyi başarmışlar pess doğrusu..İnş. bir an önce atlatırsın arkadaşım

Canım adam sana açık açık demiş ısınamadığını onun için istemediğini daha ne desin ?
İnsanlar kendilerine uygun birini bulmak için bir kaç kişi ile görüştükleri olmuyor mu ?
Nişanlılık dönemi de bu yüzden var bakalım anlaşabiliyor muyuz diye.
Velhasıl kelam istedikleri kadar suçlasınlar sen kendi vicdanını rahatlat seni sevmeyen bir adam için bile yine iyi sabretmişsin.
Nişan atmak evet güzel bir şey değil ama Dünyanın sonu da değil ailenin söylediklerine kafana sakın ola takma.
Söylenmeyi ,biz demiştik demeyi çok sever bizim türk aileleri .

Evet canim haklisin bizimkiler böyle en iyisi kulak tıkamak herseye.Allah razı olsun,yorumlarınız gercekten güç veriyor,yoksa gercekten kendimde suçluluk duygusu oluşmuştu acaba benmi sabredemedim diye ama öyle olmadıgını biliyorum.hakkimizda hayırlısı olsun

Şimdi daha iyi anladım. Konularını tam bilmediğim için sorup öğrenmek maksadıyla yazdım onları zaten.
Hakkımda hayırlısı buymuş diye düşün. Erkenden böyle bişeyin olması daha iyi olmuş ki yarın öbür gün evlenince farklı şekilde çıksaydı bu sorunlar ve boşanmak istiyorum deseydi, ihanet etseydi vs... O zaman daha çok mutsuz olacaktın.
Allah hakettiğin tüm güzellikleri sana yaşatsın inşallah..

Amin canim cok tesekkur ederim cümlemize insallah.bende öyle diyerek kendimi avutuorum hakkımda hayırlısı buymuş diye ama suçlaninca kendimi daha bir garip ve kötü hissetmeye başladım.halbuki Allah sahidimdir ben hic kimse icin kotu düşünmedim ama benim de onurum gururum var.onlari herzaman hiçe sayamam,kişiliğimi kaybetmiş olurum boylelikle

Canim, ilk etapta babamda ayni tepkiyi gosterdi. Halama sikayet ettim halam konustu babamla, iste evlenip ayrilsa dahami olurdu diye.. Babanin buyugune sikayet et, konussun belki rahatlar. Babam simdi cok memnun zaten istemiyodu..

Canim, ilk etapta babamda ayni tepkiyi gosterdi. Halama sikayet ettim halam konustu babamla, iste evlenip ayrilsa dahami olurdu diye.. Babanin buyugune sikayet et, konussun belki rahatlar. Babam simdi cok memnun zaten istemiyodu..

Babamdan Allah razı olsun o hic demedi kısım üzülme hakkında hayırlısı olsun dedi,en basta bu iliski olmasın diye türlü bahaneler bulan onlari evden bile kovmak isteyen babam ses etmedi.ama annem her sinirlenisinde konuyla alakalı olsun alakasız olsun,öyle igneleyici cümleler kuruyorki,zaten acım bana yetiyor bide bu laflari duymak istemiorum.ya yeter deyince bize laf say sen onlara sessiz kal,bize yeter diyo.bisey demesem,sinir oluorum sen boyle sessiz kalıosun ya kesin onlar da demiştir bu kiz sessiz kullanalım diye vs vs.duymadigim laf yok,çekip gitmek istiorum kendi basima

seviyorummmmmmmmm onuuuu

Tesekkur ederim canim Allah cümlemizin yardımcısı olsun,seninde. İnsallah kavuşursunuz siz, gercekten birileri mutlu olunca onların adına cok seviniyorum,cunku sevdiginle birlikte olmak ne demek kısa da olsa,sonucu hüsran da olsa bilirim ne guzel bir duygu olduğunu.

Back
X