• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yorumlarınızı esirgemeyin,cidden cok Kötüyüm :(

offf yüregimi yaktı sözlern yaaa nolcak peki üzülünce eline ne geçcek . belkide sonra iyiki diceksn . lütfen toparlan .. neden ayrıldınız peki?? belli bi nedeni varmı

toparlanmaya calistim hatta gecenlerde baya iyiydim ama bu sefer aileler falan da araya girdi,daha söylememistik cünkü.ayrilmamizin bir nedeni yok, cok sacma biliyorum ama öncedende konu acmistim,bana birgün önce hayalindeki dügünü anlatan insan,ertesi gün ne aradi ne sordu öyle soguk davraniyoduki,2 hafta boyunca ne oldugunu sordum,duygularim karisik,evlilige hazir deilim dedi.bende önce fevri davrandim,sonra hep alttan aldim,atlatiriz bu günleri beraber dedim.yine arayip,sormamalar devam etti. en son seni bastan beri sevmiyodum ama denedim olmuyor dedi.ben yinede senin aklina karisik,acele karar verme, ben senin herzaman arkandayim dedim,ya anlmiyosun olmuyor iste acele ettik simdi istemiorum tek tarafli olmaz dedi.ben bunlari görümceme anlattim,önce kabul et artik gör gercekleri dedi,gecenlerde sabret biz seni cok seviyoruz,abimin kafasinda bazi soru isaretleri var,halledicez dedi.ya tamam sabrederim ama beni 2 hafta boyunca kesinlikle aramayan,sormayan hatta beni istemedigini söyleyen birinin neyini bekleyim.bugün mesaj attim ayrilmak istiomusun diye evet babami bekliyorum dedi,daha napim ben cogunu yazmadim bile burda yaptiklarimin :(bugün de abin benim onurumla oynadi,insllah mutlu olamaz dedim,kiyametleri kopardi,sende saygi kalmamis ben sana sabret demistim vs.o senin adin cikmasin diye ugrasiyo,sucu üstüne aliyo falan dedi,iyi de ortada bir suc yokki durup dururken oldu böyle.bide saygisiz oldum.magdur olan bendim,simdi sanki ben cadaloz,saygisiz biriymisim gibi iste abimi taniyamamiisn yazik sana,o en dürüst en mert insandir,karakterini gösterdin falan dedi.ne kadar zoruma gitti,ben onun beni anlmaasini beklerken...

Benzer seyleri bende yasadigim icin kendini nasil hissettigini biliyorum. Inan hic uzulme degmez. Pismanda olacak bekle ve seyret.
Bol bol dua et, kendini gelistirmeye bak. Kendini ne zannediyosa, bir gun senin icin onemsizlestigini anladigi zaman ona koyar
senin icin rahat olsun..

ben kimseye haksizlik yapilmasina tahammül edemem.cok üzülüyorum zaten böyle olmasina,yakinda sinavlarim var,gecen gün prof beni rezil etti,cünkü sacma hatalar yapmisim,siz 2.siniftasiniz ve bunlari bilmiyosunuz,hayret dedi.halbuki ben onlari hangi kafayla yaptim bilmiorum bile.sinav stresi,evdeki gerginlikler,bide bu eklendi zaten ne düsünndügümü falan hic bilmiorum,bide bugün suclu ben oldum,kardesinin gözünde.abisi kac haftadir ben kesin kararliyim istemiorum demesine ragmen,ben sabrettim,bekledim,hic saygisizlik etmedim.bugün bana kardesi sen zaten kararini vermisin,ben sana sabret demistim bu saatten sonra yapacak bisey yok dedi.karari veren ben deilim ki.abim kimsenin onuruyla oynamaz,sen onu anlayamadin dedi.ya arkadaslar size soruyorum,beni bastan beri sevmedigini defalarca söyleyen,istemiorum diyen birini daha nasil anliycam.bugün kendimi daha da kötü hissediorum,sanki ben bozmusum gibi davrandilar bana.bide senin beddualarin tutmaz,hakeden bulur gibi bi laf etti acaip zoruma gitti.Allah biliyor sonucta :(

Çok üzüldüm canım ya ne desem bilmiyorum ki.Umarım çabuk atlatırsın ailen de artık tepki verceklerine destek olurlar sana.Ve umarım o insan gerçekten çok pişman olur sürüne sürüne seninle barışmak ister.

toparlanmaya calistim hatta gecenlerde baya iyiydim ama bu sefer aileler falan da araya girdi,daha söylememistik cünkü.ayrilmamizin bir nedeni yok, cok sacma biliyorum ama öncedende konu acmistim,bana birgün önce hayalindeki dügünü anlatan insan,ertesi gün ne aradi ne sordu öyle soguk davraniyoduki,2 hafta boyunca ne oldugunu sordum,duygularim karisik,evlilige hazir deilim dedi.bende önce fevri davrandim,sonra hep alttan aldim,atlatiriz bu günleri beraber dedim.yine arayip,sormamalar devam etti. en son seni bastan beri sevmiyodum ama denedim olmuyor dedi.ben yinede senin aklina karisik,acele karar verme, ben senin herzaman arkandayim dedim,ya anlmiyosun olmuyor iste acele ettik simdi istemiorum tek tarafli olmaz dedi.ben bunlari görümceme anlattim,önce kabul et artik gör gercekleri dedi,gecenlerde sabret biz seni cok seviyoruz,abimin kafasinda bazi soru isaretleri var,halledicez dedi.ya tamam sabrederim ama beni 2 hafta boyunca kesinlikle aramayan,sormayan hatta beni istemedigini söyleyen birinin neyini bekleyim.bugün mesaj attim ayrilmak istiomusun diye evet babami bekliyorum dedi,daha napim ben cogunu yazmadim bile burda yaptiklarimin :(bugün de abin benim onurumla oynadi,insllah mutlu olamaz dedim,kiyametleri kopardi,sende saygi kalmamis ben sana sabret demistim vs.o senin adin cikmasin diye ugrasiyo,sucu üstüne aliyo falan dedi,iyi de ortada bir suc yokki durup dururken oldu böyle.bide saygisiz oldum.magdur olan bendim,simdi sanki ben cadaloz,saygisiz biriymisim gibi iste abimi taniyamamiisn yazik sana,o en dürüst en mert insandir,karakterini gösterdin falan dedi.ne kadar zoruma gitti,ben onun beni anlmaasini beklerken...

Bence aileyle fazla yüz göz olma canım olur da seninki pişman olur kafasını toplar barışırsınız evlenirsiniz.İlerde unutmaz ailesi bunları sürekli seninle uğraşır dururlar

:20::20::20: Evlenip boşandın mı? Hayır.Çocuğun var mı? Hayır.
Sakın sakın herşey de bir hayır vardır .Zamanla herşey daha iyi olacaktır canım.
Ona da iyi dualar et.Herkez iyi olsun.

kımseye kendınden cok deger vermıyceksın der babam..... sen kendınden cok deger vermıssın ve aslında onu nasıl gormek ıstıyorsan oyle gormussun...ne desek acın azalmaz.. acın artar bıle.. senın kendını kandırılmıs gıbı hıssetmenın pansumanı yok... ınsalara guvenme arkadasım... kımseye guvenme... kardesım dedıgın cıgerınden canımın yarısı dedıgın kalbını parcalar... bırdaha kımseye guvenemem deme.. mutlaka yıne bırıne kayacak gonlun... ınanmak ıstıyeceksın ona... inanacaksında ama bu sefer bazı dersler aldıgın ıcın aılene buyuk sozler soylemeyeceksın..
asla benı bırakmaz dıye bırsey yok... oyle bır yuz ustu bırakır kı elını kolunu koyacak yer bulamazsın... 25 yıllık evlı adamlar donup arkasını gıdıyor daha 3 5 senedır tanıdıgın adam mı gıtmeyecek... aılene asla benı bırakmaz derken neye guvenıyordun ?? sana soyledıgı sozleremııı??
sözler cabuk uçar be tatlım... acıdır ve cok fazla acıtır canını... ınsanoğlu sözlere kanar...
senı asla bırakmam dıye kımse gelecegıne garantı veremez... o anca kaderımızde yazılı kı bunu kımse bılemez...
kader dıyorum bak ıkı ucu acık....
ben yenı evlenıyorm... ben bıle dıyemem kı eşim beni asla bırakıp gıtmez..
bırakıp gıderse kendı kaybeder...benım alnım acık olur...
asla hıcbır ılıskın ıcın aılenı ıkna etmeye calısma...bırak ... karsı taraf senı zaten cok ıstıyorsa agzıyla kus tutar gelır
koyar aılenın onune... ben kızınız ıcın bunları yaptım der...
içinin nasıl yandıgını tahmın edebılıyorum... allahım boyle ınsalarla karsılastırmasın kımseyı
cok güzel yazmisin tatlim,cok haklisin.neye dayanarak söyledim onu bende bilmiyorum.öyle güvendim ki, ben biraksam o birakmaz diyodum.ama ortada hic bir sorun yokken bitirmeyi tercih etti,en cok yaralayan da hayal kirikligi bir yana,kardesinin bugün söyledikleri icime oturdu. ben abin insallah mutlu olamaz,benim hayallerimle oynadi bu yaptigi adilik yanina kalmaz dedim.aman sen nasil öyle söylersin,saygi olmayan biyerde zaten onlar olmazmis.simdiden sabredemiyosam,ilerde benden nasil es olacakmis vs vs.iyi de ortada benimle ilgili bir problem yok ki, neyine sabir göstercem ki zaten 2 aydir onun düzelmesini bekliorum.2 aydir belki ya 3 ya 4 sefer konustuk telefon dahil.o kararini vermis suclu ben oldum,sen zaten sabredemedin,kararini vermissin diye.onu anlayamiyomusum ve haliyle haketmiomusum,yazik sana o sen üzülme diye sucu üstlendi sen böyle yap dedi.iyi de durup dururken kendi ayrilmak isteyen erkegin ne gibi bir düsüncesi olur ki.benim ne sucum var bunda da, o suc benim olmasin diye üstlenmis.neyi üstlenmis onu da anlamis deilim,ya ben salagim anlamiorum, ya da üste cikiyolar....

:20::20::20: Evlenip boşandın mı? Hayır.Çocuğun var mı? Hayır.
Sakın sakın herşey de bir hayır vardır .Zamanla herşey daha iyi olacaktır canım.
Ona da iyi dualar et.Herkez iyi olsun.

haklisin aslinda,beddua ettim ama agirligi üzerimde hala.hic sevmem cünkü,özellikle bu gece etmem iyi olmadi.ama haksizlik yapildi,bide ben sucluyum gibi davrandilar ya o cok zoruma gitti.annesi öyle deil ama kardesi cok üstüme geldi,agir konustu,buda zoruma gitti

Bence aileyle fazla yüz göz olma canım olur da seninki pişman olur kafasını toplar barışırsınız evlenirsiniz.İlerde unutmaz ailesi bunları sürekli seninle uğraşır dururlar

bende yazdigima pisman oldum.ailesini kesinlikle suclamiorum,onlarin bir ilgisi yok ama kardesi benim arkadasim anlar diye ona yazdim,olay oldu. o anki psikolojimle yazdim,gönderdim 20 dk sonra pisman oldum ama gitti bi kere.aceleci davrandim,fevri davrandim,yüz göz olmak istemedim ama oldu bi kere.cok kötü ya,yanlis anlasilmaktan hep korkmusumdur yine basima geldi

Çok üzüldüm canım ya ne desem bilmiyorum ki.Umarım çabuk atlatırsın ailen de artık tepki verceklerine destek olurlar sana.Ve umarım o insan gerçekten çok pişman olur sürüne sürüne seninle barışmak ister.[/

umarim canim :( her kafadan ayri bir ses cikiyor.kimi öyle diyor,kimi böyle diyor,kafam bi dünya, ne düsünsem hic bilemiyorum.kabus olsa da uyansam keske :(

Bak canım insanların kalitesi ,kumaşı böyle zamanlar da belli olur.
Hatta kendinin bile nasıl bir insan olduğunu anlarsın.
Bir şeyler yaşandı ve bitti.Onların seni nasıl gösterdikleri çok önemli mi ?
Bundan sonra o insanları görmeyeceksin bile.
Geçen bir tanıdığımız düğün günü düğünü iptal etti biliyor musun .Şok olduk.
Yaşadığın bu sana tecrübe oldu bir daha ne yapmaman gerektiğini biliyorsun.
İnsan hatalarından,günahlarından ders almalı.
Bu yaşadığın senin kaderin de nasıl bir rol oynadığını asla bilemezsin.Tabi ki üzüleceksin ,kızacaksın bunlar olmazsa bir tuhaflık var.
Bizde elimizden geldiğince seni rahatlatmaya çalışıyoruz.Bu süreci yaşaman gerek ama.

Bak canım insanların kalitesi ,kumaşı böyle zamanlar da belli olur.
Hatta kendinin bile nasıl bir insan olduğunu anlarsın.
Bir şeyler yaşandı ve bitti.Onların seni nasıl gösterdikleri çok önemli mi ?
Bundan sonra o insanları görmeyeceksin bile.
Geçen bir tanıdığımız düğün günü düğünü iptal etti biliyor musun .Şok olduk.
Yaşadığın bu sana tecrübe oldu bir daha ne yapmaman gerektiğini biliyorsun.
İnsan hatalarından,günahlarından ders almalı.
Bu yaşadığın senin kaderin de nasıl bir rol oynadığını asla bilemezsin.Tabi ki üzüleceksin ,kızacaksın bunlar olmazsa bir tuhaflık var.
Bizde elimizden geldiğince seni rahatlatmaya çalışıyoruz.Bu süreci yaşaman gerek ama.

Allah razi olsun hepinizden canim cok haklisin,insanlar neler yasiyor,benimki yaninda neki.cok iyi bir tecrübe oldu gercekten,bidaha umarim ayni hataya düsmem.peki sizce bu durumda ben haksizmiyim :( objektif olun, belki ben hata yapiyorum ve göremiyorum ama bu davranisim sizce cok mu kötü olmus,sonucta benimde bir sinirim var,onurum var

Allah razi olsun hepinizden canim cok haklisin,insanlar neler yasiyor,benimki yaninda neki.cok iyi bir tecrübe oldu gercekten,bidaha umarim ayni hataya düsmem.peki sizce bu durumda ben haksizmiyim :( objektif olun, belki ben hata yapiyorum ve göremiyorum ama bu davranisim sizce cok mu kötü olmus,sonucta benimde bir sinirim var,onurum var

Kararsiz bir insanla birlikte olmanin ne kadar zor oldugunu bilmeyen insanlar sana bu konida asla hak vermeyeceklerdir. Nisanlinin sEni gunlerce aramamasi ne demek. Senin icindeki s.kintilari onun kardeside anlayamaz ayni seyleri yasamadan. Onlardan anlayis bekleme. Sen yoluna ona inat devam et. Daha iyi ol. Kendini her anlamda gelistir. Sabirli ol. Bir gun mitlaka pisman olacak ama o zaman hic bir degeri olmayacak onun senin gozunde.. Bol bol dua et.. Ettigin dualar hafifletir icindeki aciyi..

Kararsiz bir insanla birlikte olmanin ne kadar zor oldugunu bilmeyen insanlar sana bu konida asla hak vermeyeceklerdir. Nisanlinin sEni gunlerce aramamasi ne demek. Senin icindeki s.kintilari onun kardeside anlayamaz ayni seyleri yasamadan. Onlardan anlayis bekleme. Sen yoluna ona inat devam et. Daha iyi ol. Kendini her anlamda gelistir. Sabirli ol. Bir gun mitlaka pisman olacak ama o zaman hic bir degeri olmayacak onun senin gozunde.. Bol bol dua et.. Ettigin dualar hafifletir icindeki aciyi..

Sagol canim zaten dua etmesem kafayı yerim,beni dinleyen Rabbim var en azından.geri kalan kimse ne dinliyor, ne de anlıyor.kendi ailem de, onun ailesi de.halbuki ben kardesinin beni anlamasını isterdim.agir konuşduysam bile,bunu neler hissederek yazdığımı dusunmesini isterdim.sen benim ne çektiğimi nerden biliyorsun dedi.elbette bilemem herkes sıkıntı yaşıyor ama ona ilk anlattığımda,ya esim bana boyle dese ben mahvolurum,onurum kirilirdi dedi.e seninki onurda benimki plastikmi?yinede keske kimseye sinirli konuşmasaydım,kendime yakıştıramadim.tesekkürler kızlar,destekleriniz icin

Canım ya sen barışmak istiyorsun sanırım hala.Aranız da ne olduğuna ben tam vakıf olamadım ancak erkek kadının üstüne daha çok düşmeli bunu biliyorum.
Evlendikten sonra ilgisini az da olsa erkeğin kaybettiğini düşünürsek nişanlılık dönemin de bile bu şekil de duyarsız olan birisi,bilemiyorum yani.
Eğer ki o seni seviyorsa zaten döner seven insan dayanamaz...

Son düzenleme:
Canim, seni o kadar iyi anliyorum ki, yasadiklarini,hissettiklerini kestirmek hicte zor degil aslinda.
Son konundada bu adamdan sana hayir gelmeyecegi belliydi,simdi iyi kötü bir sonuca baglanmis en azindan icini ne kadar acitsada.
Zaman herseyin ilacidir derler,derler ama ben burada eski nisanlini unutmandan-ki unutacagina eminim-daha önemli bir sorun olusacagina eminim ki oda bundan sonra erkeklere karsi bilinc altinda olusacak bir güvensizlik durumu...iste aslinda en kötüsü budur.
Senin durumun tam olarak nedir bilmiyorum ama ilkler bir baskadir,baskalarindan edindigimiz tecrübelerden yoksun,askimizi bütün safligimizla yasadigimiz,kisacasi bizim tam anlamiyla biz oldugumuz tek iliskdir aslinda o ilk sevgi,ilk baglanis.
Bundan sonra karsina dünyanin en iyi erkegi bile ciksa hep birseyler icindekileri istedigin gibi yasamana engel olacak,"eskiside böyle demisti","buda öyle davraniyor" seklindeki düsünceler insanin beynini kemirip duracaktir.Korkularin seni taktik ve strateji uygulamaya yöneltecektir ki bu en azindan benim icin hep bir iskence oldu ve bende sonunda bu islere tövbe ettim.Artik bundan sonra hayatimda kimsenin olmayacagini,bu dünyada dengimin bulunmadigini kabul ettim ben,hayatimida onda göre yönlendiriyorum artik cünkü kendi adima konusmak gerekirse ben sadece bu dünya icin degil öteki dünyadada beraber olabilecegim birini istedim kendim icin ama görüyorum ki bu gercektende mümkün degil.Bu saatten sonra umudum cennetten....
Ayrica aileni sana destek olmaktan cok intikam vari laflar etmelerinide kiniyorum,aile dedigin böyle olmamali...
Biraz karamsar konustum kusura bakma ama seni sadece bundan sonra karsilasacagin sorunlara karsi uyarmak istedim,ALLAH yardimcin olsun,hayirlisini nasip etsin hepimize.

Son düzenleme:
Canım ya sen barışmak istiyorsun sanırım hala.Aranız da ne olduğuna ben tam vakıf olamadım ancak erkek kadının üstüne daha çok düşmeli bunu biliyorum.
Evlendikten sonra ilgisini az da olsa erkeğin kaybettiğini düşünürsek nişanlılık dönemin de bile bu şekil de duyarsız olan birisi,bilemiyorum yani.
Eğer ki o seni seviyorsa zaten döner seven insan dayanamaz...

Haklisin seviyorsa döner zaten.ben yanlıs anlasilmaktan oldum olası nefret ederim,dönsün,dönmesin yine de yanlıs ve kotu olarak hatırlanmak istemem.bu kadar zaman kimse ses çıkarmadı bisey yapmadı, ben böyle bir mesaj attım diye ortalık karıştı.beklentim cokmusta ben sabırsız,cadaloz,saygisiz,anlayissiz bir gelin adayi oldum çıktım.nisanlimin adam yerine koyup cevap vermemesine alıştım da,kiz olarak,arkadasim olarak kardesinin beni anlamasını isterdim.simdi onların gözünde ben ayrıldım,kestirip attım oldu çünkü nisanlim kimseye anlatmadı sen söyle en azından bir bahanen olur,ben sana bahane bulamam dedi.ama sonucta suclu ben oldum,ama Allah görüyor,niyetimi de biliyor,hakkımızda hayırlısinı versin....

Canim, seni o kadar iyi anliyorum ki, yasadiklarini,hissettiklerini kestirmek hicte zor degil aslinda.
Son konundada bu adamdan sana hayir gelmeyecegi belliydi,simdi iyi kötü bir sonuca baglanmis en azindan icini ne kadar acitsada.
Zaman herseyin ilacidir derler,derler ama ben burada eski nisanlini unutmandan-ki unutacagina eminim-daha önemli bir sorun olusacagina eminim ki oda bundan sonra erkeklere karsi bilinc altinda olusacak bir güvensizlik durumu...iste aslinda en kötüsü budur.
Senin durumun tam olarak nedir bilmiyorum ama ilkler bir baskadir,baskalarindan edindigimiz tecrübelerden yoksun,askimizi bütün safligimizla yasadigimiz,kisacasi bizim tam anlamiyla biz oldugumuz tek iliskdir aslinda o ilk sevgi,ilk baglanis.
Bundan sonra karsina dünyanin en iyi erkegi bile ciksa hep birseyler icindekileri istedigin gibi yasamana engel olacak,"eskiside böyle demisti","buda öyle davraniyor" seklindeki düsünceler insanin beynini kemirip duracaktir.Korkularin seni taktik ve strateji uygulamaya yöneltecektir ki bu en azindan benim icin hep bir iskence oldu ve bende sonunda bu islere tövbe ettim.Artik bundan sonra hayatimda kimsenin olmayacagini,bu dünyada dengimin bulunmadigini kabul ettim ben,hayatimida onda göre yönlendiriyorum artik cünkü kendi adima konusmak gerekirse ben sadece bu dünya icin degil öteki dünyadada beraber olabilecegim birini istedim kendim icin ama görüyorum ki bu gercektende mümkün degil.Bu saatten sonra umudum cennetten....
Ayrica aileni sana destek olmaktan cok intikam vari laflar etmelerinide kiniyorum,aile dedigin böyle olmamali...
Biraz karamsar konustum kusura bakma ama seni sadece bundan sonra karsilasacagin sorunlara karsi uyarmak istedim,ALLAH yardimcin olsun,hayirlisini nasip etsin hepimize.

Amin canim Allah razı olsun,cok tesekkur ederim,gercekten iyi analiz etmisin.Allahtan babam öyle degil,en cok karsı çıkan oydu ama bana hala kızım iyi dusun senin hayatın,yanlışları sen gor biz ne desek boş dedi.ama annem abim biz biliyorduk iste safsin sen kabul et,bu kafayla gidersen söyle olacak vs vs.hangisine yanayım bilemedim.bir yandan ailem böyle,diger yandan nişanlın seni hepimizden cok seviyordu,mutlaka bir tartışma olmuştur aranızda yoksa o senden vazgeçmez diye suclayici tavırlar.kardesi herseyi bildigi halde,sen abimi taniyanamamisin yazık sen üzülme diye o elinden geleni yapıyor diyo.ortada bir sorun yokken ayrilan, hic bir sekilde arayıp sormayan beni merak etmeyen biri beni seviyormuş.bu nasil bir sevgi anlayışı?ben onu acaba yemegini yedimi,acaba evdemi diye her an düşünüp mesaj atiyodum arada,ona bile cevap vermiyodu.simdi dedigin gibi oldu,kimseye guvenemem ben daha,cunku beni herseyden cok sevdigini iddia eden biri boyle yaptıysa digerleri ne yapar cok merak ediorum :( nefret ediorum dedim insallah mutlu olmaz dedim ama aslinda onun mutsuzluğunun üzerine mutlu olmam ki ben.en cok koyan da ben suclu oldum,ayrılık kararını veren,ortada bir sorun yokken ayrilan ben oldum...onlara göre tabi

Amin canim Allah razı olsun,cok tesekkur ederim,gercekten iyi analiz etmisin.Allahtan babam öyle degil,en cok karsı çıkan oydu ama bana hala kızım iyi dusun senin hayatın,yanlışları sen gor biz ne desek boş dedi.ama annem abim biz biliyorduk iste safsin sen kabul et,bu kafayla gidersen söyle olacak vs vs.hangisine yanayım bilemedim.bir yandan ailem böyle,diger yandan nişanlın seni hepimizden cok seviyordu,mutlaka bir tartışma olmuştur aranızda yoksa o senden vazgeçmez diye suclayici tavırlar.kardesi herseyi bildigi halde,sen abimi taniyanamamisin yazık sen üzülme diye o elinden geleni yapıyor diyo.ortada bir sorun yokken ayrilan, hic bir sekilde arayıp sormayan beni merak etmeyen biri beni seviyormuş.bu nasil bir sevgi anlayışı?ben onu acaba yemegini yedimi,acaba evdemi diye her an düşünüp mesaj atiyodum arada,ona bile cevap vermiyodu.simdi dedigin gibi oldu,kimseye guvenemem ben daha,cunku beni herseyden cok sevdigini iddia eden biri boyle yaptıysa digerleri ne yapar cok merak ediorum :( nefret ediorum dedim insallah mutlu olmaz dedim ama aslinda onun mutsuzluğunun üzerine mutlu olmam ki ben.en cok koyan da ben suclu oldum,ayrılık kararını veren,ortada bir sorun yokken ayrilan ben oldum...onlara göre tabi

Ailesinin yaptiklarina hic deginmiyorum bile,hayvanlar koklasa koklasa insanlar konusa konusa derler,seninde beyin okuyabilme gibi bir kabiliyetin olmadigina göre birinin gelip ortadaki sorunu sana anlatmasi gerekiyordu...ama galiba bunlar zeytin yagi gibi üste cikan tipler salla gitsin...
Bütün hakaretleri yiyen sen,herseye ragmen onu bekleyen yine sen ama masum,günahsiz olan o,öylemi...buna kargalar bile güler.
Sen onu evinde oturup,onun keyfi cattiginda sana gelip icini dökmesini beklemedigin icin sucluysan böyle suca can kurban.
ALLAH bildigi gibi yapsin böylelerini...
Umarim en kisa zamanda atlatirsin.Sinavlarin varmis,nisanlin gibi birisi icin gelecegini tehlikeye atma,zorda olsa calismaya gayret göster.

Son düzenleme:
Selam kızlar, yorumlarınıza ihtiyacım var hemde cok :'(
Gecen nisanlimla sanırım bitti ama daha ailelerin haberi yok diye yazmıştım buraya.sonrasinda annesi ve kardesi aradılar,kardesi sabretmem gerektigini,abisinin pisman olduğunu falan söyledi.ben bugun mesaj attım nişanlıma dedim annenlere söyle yüzüğü ve eşyaları alsınlar dedim.ben, ya bak benim kafam karisik biraz bekle diye bisey beklerken,bana,tamam babam Türkiye'den yarin gelecek,ben onu bekliyordum,ister sen ara,istersen ben soyleyim istemediğimi diye yazdı.annemgile söyledim tabi onlar önceki konuştuklarımızı falan bilmiyolar,tabi biz sana dedik bak gördünmü seni cok seviyordu,hani canını verirdi senin icin,hani vazgeçmezdi,sende onun yüzünden kendini rezil ettin,küçük düşürdün dediler...haklılar aslinda,ben hep onun benden hic vazgeçmiyceni savunarak ailemi ikna etmiştim.simdi vazgeçen o oldu,ama insanın disından bakınca adam olup olmadıgı yazmıyor ki,ben nerden bileyim böyle adi biri olacağını.nefret ediyorum ondan tabi kendimden de.neden güvendin diyorum kendime,neden adam degeri verdin... :'( toparlanmistim ama tekrar yıkıldım. Ben bunlari haketmedim, tek dileğim su mübarek gün, Allah onun yüzünü güldürmesin, baktığı heryerde beni hatırlasın,adiligini unutmasın.benim yüzümü aileme,cevreme kara çıkardı.bastan beri söylüyorum,bana yapacağın en büyük kötülük aileme yüzümü kara çıkarmandir diye.Allah korusun olurmu hic diyordu,nasil inandım ya kendime cok kızıyorum.birdaha nasil güveneyim ben baskasina

Anlamadığım bir şey var. Ailesiyle gorustugunuz zaman onların söylediklerine istinaden niçin biraz beklemek yerine böyle bir msj gonderdiniz ki?
Belki gerçekten sıkıntıları sorunları var ya da psikolojik olarak farklı bir ruh hali içerisinde, yani bunu paylaşamamış olabilir. Biraz zaman gerekliyken, attığınız msjla önce siz vazgeçmişsiniz zaten. O sizden vazgeçmez diye düşünürken üstelik.. Vazgeçen ilk siz olmuşsunuz. Adam da sizin dediğinize he dedi diye adi mi oluyor hemen? Kaldı ki mübarek gün de beddua etmeyin kimseye. Rabbim çok büyük o bilir.

Ailesinin yaptiklarina hic deginmiyorum bile,hayvanlar koklasa koklasa insanlar konusa konusa derler,seninde beyin okuyabilme gibi bir kabiliyetin olmadigina göre birinin gelip ortadaki sorunu sana anlatmasi gerekiyordu...ama galiba bunlar zeytin yagi gibi üste cikan tipler salla gitsin...
Bütün hakaretleri yiyen sen,herseye ragmen onu bekleyen yine sen ama masum,günahsiz olan o,öylemi...buna kargalar bile güler.
Sen onu evinde oturup,onun keyfi cattiginda sana gelip icini dökmesini beklemedigin icin sucluysan böyle suca can kurban.
ALLAH bildigi gibi yapsin böylelerini...
Umarim en kisa zamanda atlatirsin.Sinavlarin varmis,nisanlin gibi birisi icin gelecegini tehlikeye atma,zorda olsa calismaya gayret göster.

Umarım canim cok tesekkur ederim.problemini söylemezse ben nerden bileyim dediğimde onu en iyi anlayan en iyi tanıyan ben olmalıymışım.esler bile yıllar sonra birbirinin derdini gözünden anlıyor,ben bu adamı hic görmedikten konuşmadıktan sonra nasil taniycaksam.2 aydır duymadığım laf kalmadı ama dedim yuvayi disi kuş yapar,sabrettim,hos tuttum onu,yaptıklarına ses çıkarmadım ama bosa kürek çekmekte istemiorum.sabret demesi kolay,istegim uzerine buluscagimiz günler oldu,kac kez ekildim,bekletildim 12 saat sonra ben seni ararım diye mesaj attı.seven biri boyle yapar mı?bunlari bildigi halde suclu ben olsam kardesinin gözünde ama suan bosver diyorum kendime.iyilik yap denize at,balık bilmezse Hâlık bilir demişler,Rabbim bilsin o yeter bana.sizlere de cok tesekkur ederim Allah razı olsun

Back
X