- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
- Konu Sahibi bella-donna
offf yüregimi yaktı sözlern yaaa nolcak peki üzülünce eline ne geçcek . belkide sonra iyiki diceksn . lütfen toparlan .. neden ayrıldınız peki?? belli bi nedeni varmı
toparlanmaya calistim hatta gecenlerde baya iyiydim ama bu sefer aileler falan da araya girdi,daha söylememistik cünkü.ayrilmamizin bir nedeni yok, cok sacma biliyorum ama öncedende konu acmistim,bana birgün önce hayalindeki dügünü anlatan insan,ertesi gün ne aradi ne sordu öyle soguk davraniyoduki,2 hafta boyunca ne oldugunu sordum,duygularim karisik,evlilige hazir deilim dedi.bende önce fevri davrandim,sonra hep alttan aldim,atlatiriz bu günleri beraber dedim.yine arayip,sormamalar devam etti. en son seni bastan beri sevmiyodum ama denedim olmuyor dedi.ben yinede senin aklina karisik,acele karar verme, ben senin herzaman arkandayim dedim,ya anlmiyosun olmuyor iste acele ettik simdi istemiorum tek tarafli olmaz dedi.ben bunlari görümceme anlattim,önce kabul et artik gör gercekleri dedi,gecenlerde sabret biz seni cok seviyoruz,abimin kafasinda bazi soru isaretleri var,halledicez dedi.ya tamam sabrederim ama beni 2 hafta boyunca kesinlikle aramayan,sormayan hatta beni istemedigini söyleyen birinin neyini bekleyim.bugün mesaj attim ayrilmak istiomusun diye evet babami bekliyorum dedi,daha napim ben cogunu yazmadim bile burda yaptiklarimin