Kızlar yorumunuz benim için çok önemli lütfen yardımınıza ihtiyacım var

Gmzeeeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
20
5
1
29
Kızlar reglim 3 gün geçti ama inanılmaz bel kasık ağrılarım var yani regli zamanımda olur da ama bu kadar değil çok şiddetli test yapmadım erken diye ve belirtiler de uyuyor mu hamileliğe bilemedim size sormak istedim

Selam, benim de sizin gibi olmuştu. Beklenen adet tarihinde yoğun kasık ağrısı yaşadım ve 3. gün test yaptığımda pozitifi gördüm. Siz de test yaparsanız kesin sonuç görebilirsiniz diye düşünüyorum

Kızlar reglim 3 gün geçti ama inanılmaz bel kasık ağrılarım var yani regli zamanımda olur da ama bu kadar değil çok şiddetli test yapmadım erken diye ve belirtiler de uyuyor mu hamileliğe bilemedim size sormak istedim
Çok şiddetli ağrı gebelik belirtisiyle uymaz canım. 3 gün gecikmişsin eğer varsa idrar testinde çıkar

Selam, benim de sizin gibi olmuştu. Beklenen adet tarihinde yoğun kasık ağrısı yaşadım ve 3. gün test yaptığımda pozitifi gördüm. Siz de test yaparsanız kesin sonuç görebilirsiniz diye düşünüyoru
Selam, benim de sizin gibi olmuştu. Beklenen adet tarihinde yoğun kasık ağrısı yaşadım ve 3. gün test yaptığımda pozitifi gördüm. Siz de test yaparsanız kesin sonuç görebilirsiniz diye düşünüyorum

Sabah test yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum da daha önce de 8 günlük gecikmem oldu ama olmadı malesef 4 5 aydır da düzenli giden bir adet döngüm var ama bu ay 3 gün gecikince ağrı da fazla olunca acaba dedim bir de şişkinlik var çok ilginç bu yaşanır mı normal de bilemedim

Sabah test yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum da daha önce de 8 günlük gecikmem oldu ama olmadı malesef 4 5 aydır da düzenli giden bir adet döngüm var ama bu ay 3 gün gecikince ağrı da fazla olunca acaba dedim bir de şişkinlik var çok ilginç bu yaşanır mı normal de bilemedim
Yap bence hamilelik testinubben sırtüstü uzandıginda karnım ağrıyordu yinede sen deneme tehlikeli olabilir

Siz iyi bile sabretmişsiniz 3 gün gecikmeye :) inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏻

Aynısını ikinci gebeliğimde yaşadım canım aşırı kasık ağrım vardı heran adet olcakmışım gibi hatta idrar yolu enfeksiyonu kaptığımı düşünmüştüm o kadar ağrıyordu bi de göğüslerim patlayacak gibiydi 4. gün test yaptım çıkmıştı ertesi günde kan verdim 160 lardaydı beta. Ama doğurmak nasip olmadı

ben gecikme olmadan 6 gün önce öğrenmiştim ev tipi testlerde. Varsa bence testte çıkar ama en garantisi kan vermek inşallah gönlünüze göre olsun 🙌🫶

Aynısını ikinci gebeliğimde yaşadım canım aşırı kasık ağrım vardı heran adet olcakmışım gibi hatta idrar yolu enfeksiyonu kaptığımı düşünmüştüm o kadar ağrıyordu bi de göğüslerim patlayacak gibiydi 4. gün test yaptım çıkmıştı ertesi günde kan verdim 160 lardaydı beta. Ama doğurmak nasip olmadı
Yaaaa çok üzdünüz beni 😔 Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin

Yaaaa çok üzdünüz beni 😔 Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin
ben gecikme olmadan 6 gün önce öğrenmiştim ev tipi testlerde. Varsa bence testte çıkar ama en garantisi kan vermek inşallah gönlünüze göre olsun

Sağlıkla büyütün çok sevindim gerçekten Allah hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın 1 yıldır deniyoruz ve artık test yapmaya bile korkar oldum regli ve hamilelik belirtileri de çok benzer olunca çok kararsız kalıyorum ya

Bence çıkar testte çünkü yumurtlamadan epey geçmiştir. Kaset ve erken gebelik testleri yanıltıyor kan testi kesin sonuç bir yaptırın yarın derim

sanırım hamileyim 🥹

Eklentiler

• IMG_4269.webp
    IMG_4269.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 32
Back
X