Kızlar yumurta toplama öncesi dikkat etmemiz gereken şeyler neler?

curlymia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2025
37
21
3
30
İğnelerimin 6.günündeyim yumurtalarımın büyüklükleri farklı farklı 8 diyorlar 11 diyorlar beslenmenizde veya günlük hayatınızda nelere dikkat ettiniz? Daha ilk tecrübem olduğu için hiçbir bilgim yok. Benim gibi olanlar varsa onlar da faydalanır 🙏🏼

Merhaba, hayırlı olsun öncelikle umarım güzel sonuçlanır süreciniz 🙏🏼✨ foliküllerin farklı boyutta olması önemli değil zira önemli olan içindeki yumurtanın olgunluk durumu, o da zaten opu sonrası öğreniliyor 😊 ben opu öncesinde de sonrasında da transferden sonra dahil her gün yarım ya da 1 tam avokado tükettim, mutlaka 2 tane yumurta yiyorum hala, protein alımı bu süreçte bence çok önemli… tatlıyı vs kesmedim ama asitli içecek ve cips gibi şeyler tüketmiyorum, daha çok ev yapımı tatlılar ya da meyve tüketiyorum, bir de çay ve kahve alımını kısıtladım, kahveyi komple bıraktım gibi iki haftada 1 bir bardak sütlü kahve içiyorum, çay da günde 2-3 bardağı geçmiyorum ve mutlaka açık içiyorum 🌸 bol bol su içmek de çok önemli 💦 umarım bi faydası olur, bol şans 💞✨🌸

Back
X