- Konu Sahibi gamze ekiz
-
4 aydir aliyorum çok memnunun canim ben yani hic testte geçersiz çıkmadı ayrıca testi aldığım abla cok ilgili takibimi yapiyorGerçekten memnunmusuniz hiç gormemisdim ama kapıda ödemesi varmış
Ihtiyacı olanlara alicam kredi kartım yok
Bide fiyatlar nasil
Instagramdn hangi siteden.aldiniz acaba4 aydir aliyorum çok memnunun canim ben yani hic testte geçersiz çıkmadı ayrıca testi aldığım abla cok ilgili takibimi yapiyor
Canim bi onceki sayfada link var atti arkadaş saolsunInstagramdn hangi siteden.aldiniz acaba
Canım k.bakma atamadım ama hiç aklımdan çıkmıyor atıcaktım bütün ovü testlerimi vakit yoktu ancak atabiliyorum birde dün qeceden beri böyle karnımda sanki adet olacakmşm qibi his var zaten 15.qünden beri hep batma oluyor kasıklarımdabak mesala benim ovülasyon testlerim böyleydi ve en son dün yaptım yumurtlama var dediler.
Eki Görüntüle 2696205
16. Gün yumurtlama olmuş 17. Gün çatlamış canım, inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.Canım k.bakma atamadım ama hiç aklımdan çıkmıyor atıcaktım bütün ovü testlerimi vakit yoktu ancak atabiliyorum birde dün qeceden beri böyle karnımda sanki adet olacakmşm qibi his var zaten 15.qünden beri hep batma oluyor kasıklarımda
İnşallah canım benim vallaha içim içimi yiyor qünler nasıl qeçiyo bilmiyorum hep aklımda saatler bile qeçmiyor ne yapcam bilmiyorum16. Gün yumurtlama olmuş 17. Gün çatlamış canım, inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.
Ve tam takvimdeki tarihe qöre yumurtlama ve çatlama olmş seninki nezaman oldu16. Gün yumurtlama olmuş 17. Gün çatlamış canım, inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.
Ben çarşamba gecesi çatlama iğnesi vurdurdum. Cuma günü öğlen aşılma yaptırdım canımVe tam takvimdeki tarihe qöre yumurtlama ve çatlama olmş seninki nezaman oldu
Ayyy kıyamam ya ilk defa duydum ama böyle bişeyi doktorum özel benimki ters oluyor ya bazen rahim benim öyle deqilmş söyledi doktorum zaten rahatsızlığım var benim ama seninkini ilk defa duydum inşallah olur Rabbim bu duyguları yaşatır hepimizeBen çarşamba gecesi çatlama iğnesi vururdum. Cuma günü öğlen aşılma yaptırdım canım
Hatta aşılma sırasında rahim ağzının normal duymadığını söyledi doktor. Spermleri ilk verince rahim ağzından ilerlemedi, rahim ağzı yan duruyor düzeltmem lazım ama canın yanacak dedi, çok acıdı çooookkkama neyseki spermler aşılma ile rahim ağzından ilerledi.
Doktor belkide normal ilişliyle spermler burdan hiç geçmiyordu bu yüzden 2 yıldır hamile Kalamadınız dedi.
Yani aşılma yaparak iyi bir hamle yaptığımı düşünüyorum ❤
Bende aşılama yaptım şubatta tutmadı nasip olmadıBen çarşamba gecesi çatlama iğnesi vurdurdum. Cuma günü öğlen aşılma yaptırdım canım
Hatta aşılma sırasında rahim ağzının normal duymadığını söyledi doktor. Spermleri ilk verince rahim ağzından ilerlemedi, rahim ağzı yan duruyor düzeltmem lazım ama canın yanacak dedi, çok acıdı çooookkkama neyseki spermler aşılma ile rahim ağzından ilerledi.
Doktor belkide normal ilişliyle spermler burdan hiç geçmiyordu bu yüzden 2 yıldır hamile Kalamadınız dedi.
Yani aşılma yaparak iyi bir hamle yaptığımı düşünüyorum ❤
Vakti gelmemiştir diyelim.İnşallah bu ay olur❤Bende aşılama yaptım şubatta tutmadı nasip olmadı
İnşallah hayırlı zamanda saqlıklı Bi şekilde qelsin yavrularımızVakti gelmemiştir diyelim.İnşallah bu ay olur❤
Instagramdn hangi siteden.aldiniz acaba
Yumurta kalitesizse olmuyor ben pkoluyum benimde iki aydır düzenli qelir adetim ama yinede olmuyor kalitesiz olunca olmaz diye biliyorum canımKızlar merhaba benim doktorum da yumurta çatladığı halde gebelik olmamış dedi o anda soramadım doktora acaba neden böyle oluyo bilgisi olan var mı
Saol canım cevapladığın için peki kalitesini artırmak için neler yapılıyo bilgin var moYumurta kalitesizse olmuyor ben pkoluyum benimde iki aydır düzenli qelir adetim ama yinede olmuyor kalitesiz olunca olmaz diye biliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?