kızlar yumurtlama döneminde akıntısını farkedemeyen varmı

ceylan83

boncuk gözlümmmmmm:))
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
5.324
12
156
Diğer
ya kızlar ben bu ay o akıntıyı farkedemedim yada kaçırdım uf bekle bekle yok benim gibi farkedemeyen yada kaçıranlar oluyomu ay ne dikkatsizim ya bide yeniyim zaten bi geçen ay takip etmiştim o akıntıyı 2.kez bu ay bakıyorum ama kaçırdım sanırım

güzelim benim de bu ay olmadı yada senin gibi kaçıdım ya da yumurtlamadım tatlicadiarzu bu akıntı yumurtlamanın kesin belirtisi mi olmasa olmaz mı jeyyar

yok canlarım onu demiyorum ben hani yumurtlama döneminde uzayan bi akıntı geliyomuş ya ondan bahsediyorum

yokmu arkadaşlar bilen

yok canlarım onu demiyorum ben hani yumurtlama döneminde uzayan bi akıntı geliyomuş ya ondan bahsediyorum

yokmu arkadaşlar bilen

canım ben de ondan bahsediyorum,bu ay o uzayan akıntı olmadı sanırım yada farketmedim... arada o akıntıyı yakalıyordum ve akıntıdan 16 gün sonra adet oluyordum ama bu ay göremedim

canım senin dediğin yapışakn saydam bir bir akıntı değilmi bendede heray ikiadet döneminmin ortasında oluyor yumurtlama akıntısı oldugunu bilmiyordum teşekkurler

canım hani şöyle yumurta akı kıvamında oluyo uzayan akıntı diye tabir ediyolar evet o yumurtlama akıntısı canım

canım ben de ondan bahsediyorum,bu ay o uzayan akıntı olmadı sanırım yada farketmedim... arada o akıntıyı yakalıyordum ve akıntıdan 16 gün sonra adet oluyordum ama bu ay göremedim

arada yakalıyorum demişsin canım peki yakalayamadığın zamanlarda adetin nasıl oluyo
acaba adetimde gecikmemi olacak diye düşünmeye başladımda

eğer yumurtlama olursa önce beyaz koyu bi mukus gelio arkadaşlar ..ertesi günde çatladıktan sonra şeffaf uzadıkça uzayan kokusuz bi akıntı olur ..işte ogün hamilelik için en uygun gün oluyo ..geçen ay bu akıntı bende de olmadı sanırım ovulasyon olmadı ..

ay bilmiyorum ki işte bende merak ediyorum peki sen yakalayamadığın zamanlarda adetin nasıl oluyordu canım

arada yakalıyorum demişsin canım peki yakalayamadığın zamanlarda adetin nasıl oluyo
acaba adetimde gecikmemi olacak diye düşünmeye başladımda

güzelim geçen 8 martta o akıntı geldi ve ben 11 nisanda adet oldum! aslında 25 mart gibi adet olmam gerekiyordu... ben de anlamadım niye böyle oldu... doktora gittim bi sorun yok dedi,tüm tahliller yapıldı vaginal ultrason çekildi bişey çıkmadı

bu bahsettıgınız sey bu ay bende oldu ve bu zaman ıcınde hep ılıskı yasadım sımdı hamıle olma rıskım cokmu fazla ben bunu anlamak ıstıyorum?

ya hamile arkadaşlar hamile kaldığınız ay bu akıntı olmuşmuydu? bu akıntıyı görmeyip hamile olan arkadaşımız var mı

giznurcum peki canım adetin normal gününde oldumu geçen ay

bu bahsettıgınız sey bu ay bende oldu ve bu zaman ıcınde hep ılıskı yasadım sımdı hamıle olma rıskım cokmu fazla ben bunu anlamak ıstıyorum?

olabilir canım,ben de bu ay bu akıntıyı yaşamadım sanırım yada farketmedim :1shok: şimdi benim hamilelik olasılığım düşük mü ben de bunu anlamadım CADIARZU

giznurcum peki canım adetin normal gününde oldumu geçen ay

1 gün gecikmeyle oldu canım ..bide ben göğüslerimden de anlıyorum yumurtlama olduğunu ..eğer çok sert olursa tamam diyorum ama bu ay göğüslerimde de pek bi dolgunluk olmadı ...üstelik klomen kullandığım halde ..

verdiğin bilgi için çok teşekkur ederim bende takip edeceğim artık o akınıtıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…