Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef evetTam olarak T çizgisi kırmızı olmamış canım bence her gün yapmaya devam et pcos falan var mı sende
Bugün değilde sanki yarın bir gün pik olacak gibi.Yumurtlama günü galiba bugün bu konuda hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi nasıl değerlendirmek gerekiyor
Henüz pik olmamış canım. T çizgisi en az c kadar koyu olmalı. Teste devam et pik olmak üzeredirYumurtlama günü galiba bugün bu konuda hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi nasıl değerlendirmek gerekiyor
Sizce 11. Gün yumurtlama olmuş mu
Tamam teşekkür ederimSlik duruyo bence yapmaya devam etmelisin
Tekrar yaptımBugün değilde sanki yarın bir gün pik olacak gibi.
yarın bu saatlerde kesin yumurtlamış olursunTekrar yaptım
Pik olması yakındır.bugün dahil 3 günü üst üste değerlendirin tabi ki testleri yapmaya devam edin .Tekrar yaptım
Hala değil bnce canm. Ama bugün yaptıysan olmş olabilirTekrar yaptım
Anlamadım ki ben testten mi böyle bugünde en alttaki gibi çatlama olmuşmudur kiHala değil bnce canm. Ama bugün yaptıysan olmş olabilir
Yumurtlamadımmı acaba çatladı kı yoksaPik olması yakındır.bugün dahil 3 günü üst üste değerlendirin tabi ki testleri yapmaya devam edin .
Dün yumurtalma bugün çatlama olmuşAnlamadım ki ben testten mi böyle bugünde en alttaki gibi çatlama olmuşmudur ki
Ayy bana mutlu haber verdiniz Allah da sizi sevindirsinDün yumurtalma bugün çatlama olmuş
Mutlaka değerlendirin![]()