Kızlar...

Sözde cep telefonu almış bana ! Kargoya vermiş hemde Aras kargo hergun bekliyorum yok. Sormaya cekiniyorum ama o kadar maldım ki hiç şüphelenmedim ( 15-16) yaşındaydım. Acaba Caldilar mi , acaba kayboldu mu diye geçiştiriyordu böyle böyle aylar geçti.
Şuan ben de kendimi mal gibi hissediyorum canım

Sözde cep telefonu almış bana ! Kargoya vermiş hemde Aras kargo hergun bekliyorum yok. Sormaya cekiniyorum ama o kadar maldım ki hiç şüphelenmedim ( 15-16) yaşındaydım. Acaba Caldilar mi , acaba kayboldu mu diye geçiştiriyordu böyle böyle aylar geçti.

O kişiyle şuanda ayrı mısınız :deli::KK45:

Soramıyorum ki canım sanki hediyenin peşine düşmüş gibi olur diye ama ben göndersem neden ulaşmadı diye üzülür belli ederdim onda öle bişey yok

Hediye sana alınmış başkasının hediyesi değil sonuçta..
Kargocu hatasından şüphe ediyormuş gibi sor madem "bahsettiğin hediye gelmedi hata olmasın kazıklanma" diye söyle..

Şüphelenmen gereken bir şey mi oldu geçmişte? Ben bana böyle söyleyen kişiden şüphe etmezdim galiba. Çok mu safım acaba?

Beni bilir çok önemsemem ve her şeyi beğenirim canım
O sana hediye gönderdim kargoya verdim diyorsa sen de kargo gelmedi hâlâ diyebilmelisin bence. Sıkıntı yok yani.
Sonuçta hediye almaya da bilir durumu yoktur falan filan ama eğer yalan söylüyorsa bu hiç hoş değil. Ortaya çıkmalı

Lonelypoet Lonelypoet Ev adresine mi yollamış
Kargolari ara bu adrese şu isme bi paket gelecekti su isimden diye sor en azından içinde kalmaz yalanmi gercek mi anlamış olursun

Hediye sana alınmış başkasının hediyesi değil sonuçta..
Kargocu hatasından şüphe ediyormuş gibi sor madem "bahsettiğin hediye gelmedi hata olmasın kazıklanma" diye söyle..

Şüphelenmen gereken bir şey mi oldu geçmişte? Ben bana böyle söyleyen kişiden şüphe etmezdim galiba. Çok mu safım acaba?
Ya biraz cimri canım ondan öle düşünüyorum

O sana hediye gönderdim kargoya verdim diyorsa sen de kargo gelmedi hâlâ diyebilmelisin bence. Sıkıntı yok yani.
Sonuçta hediye almaya da bilir durumu yoktur falan filan ama eğer yalan söylüyorsa bu hiç hoş değil. Ortaya çıkmalı
Aynen doğru söylüyorsun zaten önemsemediğimi bilir ama göndermedi demesin diye gönderdim diyip sıyrılmak istedi gibi geliyo nedense bana

E sor ne var bunda
Hediye aldım demiştin gelmedi bir sorun mu oldu diye sor
Bu kadarcık samimiyet yok mu aranızda

Ya biraz cimri canım ondan öle düşünüyorum

Hımm. Haklı olabilirsin o vakit..
Ara o zaman "kargo takip numarasını söyle ben arayayım sen uğraşma. burada şubedeyse ben de gidip aldırabilirim" de..
İşyerlerine kargo firmaları daha çok uğrar ya bunu kullan :KK66:

E sor ne var bunda
Hediye aldım demiştin gelmedi bir sorun mu oldu diye sor
Bu kadarcık samimiyet yok mu aranızda
Sordum canım işte acaba başka yere mi gönderdim yanlışlıkla dedi daha da bişey söylemedi normal devam ediyor hiç peşine düşmüyor

Kız sor ne olacak sanki, hediyenin peşine düşmüş gibi falan olmaz. Sevgilin o senin, o kadar da samimiyetiniz yok mu?

Valla eşimle 5-6 aylık sevgiliyken o da bana hediye gönderdim demişti, kargoda takılmış sanırım. Yemin ederim hem onun başının etini yedim hem mng kargonun:D

Kız sor ne olacak sanki, hediyenin peşine düşmüş gibi falan olmaz. Sevgilin o senin, o kadar da samimiyetiniz yok mu?

Valla eşimle 5-6 aylık sevgiliyken o da bana hediye gönderdim demişti, kargoda takılmış sanırım. Yemin ederim hem onun başının etini yedim hem mng kargonun:KK70:
Canım o şey yok içimde konuşmalarından anladığım şey sanki doğru söylemiyor

Back
X