- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 83
- 31
- Konu Sahibi Lonelypoet
Peşine düşmemesinden aşikar değil mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle düşünüyorum yoksa peşine düşer hergün sorardı değil mi ben arayım nolmuş neden gelmemiş falan derdi ama yok sonuçta o gün elime geçmedi artık bi sürprizi yokPeşine düşmemesinden aşikar değil mi ?
Yalan söylüyorAynen öyle düşünüyorum yoksa peşine düşer hergün sorardı değil mi ben arayım nolmuş neden gelmemiş falan derdi ama yok sonuçta o gün elime geçmedi artık bi sürprizi yok
Düşünmedi demesin diye yapıyodur ama böyle daha kötüYalan söylüyor
Yani çok belli
Amaç ne ben onu anlamadım
Almadıysan almamışsındır , yalana dolana ne gerek var
Bu kadar küçük mevzuda bile yalan söylemekten çekinmeyen insandan korkacaksın .Düşünmedi demesin diye yapıyodur ama böyle daha kötü
Bana yalan gibi geldi. Kargo takip numarasi diye bisey var onu isteyin bakalim ne bulup vericekKızlar iki gün önce bizim özel günümüzdü erkek arkadaşım sana hediye gönderdim geldi mi dedi. Hala yok.Sormak ta istemiyorum acaba yanlış yere mi gönderdim dedi o gün.Yani sonra konu kapandı bi daha açılmadı.Sanki yalan söylüyor gibi valla hediyesinde değilim ama cidden doğru söylemediğini düşünüyorum ya da bana öyle geliyor
Kesinlikleee yalaaaaaaannn!Kızlar iki gün önce bizim özel günümüzdü erkek arkadaşım sana hediye gönderdim geldi mi dedi. Hala yok.Sormak ta istemiyorum acaba yanlış yere mi gönderdim dedi o gün.Yani sonra konu kapandı bi daha açılmadı.Sanki yalan söylüyor gibi valla hediyesinde değilim ama cidden doğru söylemediğini düşünüyorum ya da bana öyle geliyor
AynenKesinlikleee yalaaaaaaannn!
Bi bakayım canım ama birden bi soğukluk oldu. Normalde hiç önemsemem yani ama kafam karıştı böyle olunca