Kızlar...

Peşine düşmemesinden aşikar değil mi ?
Aynen öyle düşünüyorum yoksa peşine düşer hergün sorardı değil mi ben arayım nolmuş neden gelmemiş falan derdi ama yok sonuçta o gün elime geçmedi artık bi sürprizi yok

Aynen öyle düşünüyorum yoksa peşine düşer hergün sorardı değil mi ben arayım nolmuş neden gelmemiş falan derdi ama yok sonuçta o gün elime geçmedi artık bi sürprizi yok
Yalan söylüyor
Yani çok belli
Amaç ne ben onu anlamadım
Almadıysan almamışsındır , yalana dolana ne gerek var

zaten benim bildiğim 4-5 adet kargo firması var maksimum, arayın hepsini tek tek adınızla gönderi sorgusu yapılsın. isimle yapılıyor biliyorsunuz eğer kargo takip no yoksa. Eğer adınıza kargo yok derse hepsi yalan söylüyordur net olarak.
Ayrıca eklemek isterim, bunu bile soramadığınız biriyle ilişki içinde olmak pek mantıklı durmuyor, siz bilirsiniz yine de.

Kızlar iki gün önce bizim özel günümüzdü erkek arkadaşım sana hediye gönderdim geldi mi dedi. Hala yok.Sormak ta istemiyorum acaba yanlış yere mi gönderdim dedi o gün.Yani sonra konu kapandı bi daha açılmadı.Sanki yalan söylüyor gibi valla hediyesinde değilim ama cidden doğru söylemediğini düşünüyorum ya da bana öyle geliyor
Bana yalan gibi geldi. Kargo takip numarasi diye bisey var onu isteyin bakalim ne bulup vericek :işsiz:

Kızlar iki gün önce bizim özel günümüzdü erkek arkadaşım sana hediye gönderdim geldi mi dedi. Hala yok.Sormak ta istemiyorum acaba yanlış yere mi gönderdim dedi o gün.Yani sonra konu kapandı bi daha açılmadı.Sanki yalan söylüyor gibi valla hediyesinde değilim ama cidden doğru söylemediğini düşünüyorum ya da bana öyle geliyor
Kesinlikleee yalaaaaaaannn!

Aşırı moralim bozuk kızlar hiç bişey konuşmak istemiyorum onunla şuan

kaç kargo şirketi var ki zaten? aras yurtiçi ptt ups başka da bilmiyorum.

hepsini ara, alıcı ismiyle(kendi adın) sorgula.

gönderici sevgilin olmayabilir belki hediyelik siteden almıştır gönderici adı değişir. ama alıcı adıyla sorgularsan gönderi yok derler ortaya çıkar ;)

yahu kızlar hemen niye kesin yalan bilmem ne dediniz ki?
belki çok borcu harcı var erkekliğe leke sürdüremedi de yalan söyledi? hoş gerek yok ama insan bazen çok manasız davranıyor. olabilir. insanız.

konu sahibi sevgiliniz kaç yaşında bu arada? siz kaç yaşındasınız?

Back
X