Ben şeker ve çamaşır suyu ile yapmıstımKızlar karbonatla gebelık testti yapan var mı aranızda
Doğru çıktımı pekıBen şeker ve çamaşır suyu ile yapmıstım
Valla canım denk mi geldi bilemedim yalancı çıkarmadı beniDoğru çıktımı pekıbende karbonat yaptım da
Lari sen zenginsindir bi karbonata çişini yapıp gelir misin? Ikizde nasıl oluyo baksın arkadaşlar.Yavrukuş karbonat 8 TL test 5tl kararı sen ver
Sadece merak ettımYavrukuş karbonat 8 TL test 5tl kararı sen ver
Valla canım denk mi geldi bilemedim yalancı çıkarmadı beni
Nasıl oldu kabardı mıValla canım denk mi geldi bilemedim yalancı çıkarmadı beni
Valla canım aksamdı tok karna yaptım bayaaa köpürdüNasıl oldu kabardı mıaç karna mı yaptın tok mu
Bnde tok karna yaptım karbonatla bat da 7 gün var bakalımŞeker ise nimetti yaptım Allah af buyursun ama şekeri biraz bekletiyorsun eriyorsa negatif erimiyorsa pozitif benimki erimedi meğer o zaman hamileymişim
Hadi hayırlısıBnde tok karna yaptım karbonatla bat da 7 gün var bakalım
Canım paranın gözü kör olsunLari sen zenginsindir bi karbonata çişini yapıp gelir misin? Ikizde nasıl oluyo baksın arkadaşlar.
Doğru çıktımı pekıBen şeker ve çamaşır suyu ile yapmıstım
Anlamıyorum kı sadece acayip durgunum ve Kasık agrım var heran adet olcak gıbıHadi hayırlısıbelirtiler var mı peki
Canım dediğim gibi işte hamileymişim o dönem. Çamasır suyu doprular mı doğrulamaz mı bilmiyorum sonuçta idrar da asit.Doğru çıktımı pekı
İnş canım benim ama bat daha 5 gün var acayıp sancım var heran olcak gibi yok galıbaCanım dediğim gibi işte hamileymişim o dönem. Çamasır suyu doprular mı doğrulamaz mı bilmiyorum sonuçta idrar da asit.
Bu arada param hiç yoktu çok fakirim ondan bende yaptımşaka şaka
Bikaç gün sonra 2 test aldım 2 gün üst üste yaptım doğruladışuan 14+4 haftalık hamileyim sana da nasip olur burda isteyen bütün arkadaslara insaAllah
Canım işte bekle gözlemle kendini adet olmadan böyle belirtilerin var mıydı batma sancı falanİnş canım benim ama bat daha 5 gün var acayıp sancım var heran olcak gibi yok galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?