Gebeliğe Hazırlık Kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şeker ise nimetti yaptım Allah af buyursun ama şekeri biraz bekletiyorsun eriyorsa negatif erimiyorsa pozitif benimki erimedi meğer o zaman hamileymişim

Lari sen zenginsindir bi karbonata çişini yapıp gelir misin? Ikizde nasıl oluyo baksın arkadaşlar.
Canım paranın gözü kör olsun karbonatı kullanılmış yiyecek hale getirilmişken tercih ediyorum

Doğru çıktımı pekı
Canım dediğim gibi işte hamileymişim o dönem. Çamasır suyu doprular mı doğrulamaz mı bilmiyorum sonuçta idrar da asit.
Bu arada param hiç yoktu çok fakirim ondan bende yaptım şaka şaka
Bikaç gün sonra 2 test aldım 2 gün üst üste yaptım doğruladı şuan 14+4 haftalık hamileyim sana da nasip olur burda isteyen bütün arkadaslara insaAllah

İnş canım benim ama bat daha 5 gün var acayıp sancım var heran olcak gibi yok galıba

İnş canım benim ama bat daha 5 gün var acayıp sancım var heran olcak gibi yok galıba
Canım işte bekle gözlemle kendini adet olmadan böyle belirtilerin var mıydı batma sancı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…